close
Nappali

Trendek, amelyek uralkodnak a nappalink felett

1454670182316

A nappali szoba általában minden háztartás központja. Szabadidőnket töltjük benne a hozzánk legközelebb lévőkkel, pihenünk tévénézés közben vagy egy jó könyvet olvasva, vagy pedig fontos és ritka látogatásokat üdvözölünk nappalinkban. Pont ezért fontos, hogy nappalink interiőrére elegendő figyelmet nyújtsunk, hogy mi és minden más látogató jól érezze magát benne. A nappali trendek évről évre változnak, és még egyik éven a természetes anyagok és az arany kiegészítők uralkodnak, a másik éven a minimalizmus és a fém elemek. Vessünk egy pillantást együtt a nappali szoba trendekre ebben az évben.

Sarok ülőgarnitúra Adan II
Sarok ülőgarnitúra Adan II

Helyes anyagválasztás a nappali számára

Az anyagok megválasztása kulcs jelentőségű a nappali belső kialakítása szempontjából. Ezen az éven a természetes anyagok uralkodnak, amelyek kellemes és barátságos környezetet teremtenek. A fának és bőrnek kell prioritást adni. A DASH dohányzóasztal masszív fából készül, aminek köszönhetően nappalija igazán trendi lesz. Teljesen egyszerű stílus, aminek köszönhetően kiemelkedik a szilárd akác fa, amelyből a FREDDO asztal készül, nem terheli feleslegesen a nappalit, és igy sok kiegészítő számára ad helyet. A TV-asztal is készülhet tömör fából – mint például az ISLAND asztal. Elegendő tárhelyet is kínál. Még az ülőpadja is készülhet masszív fából, amely majd készen áll a nagy látogatásokkor, ilyen például az ELEGANT ülőpad is. A második anyag, amely ezen az éven ural, az a természetes bőr.

Luxus fotel Fairy barna-fehér
Luxus fotel Fairy barna-fehér

Dekoratív stílus, amely illik nappalinkhoz

Még ha nem is lép félre a kedvelt minimalizmussal, ha divatos és trendi akar maradni, fogadjon a gazdag dekorációval díszített stílusokra. Réz, arany és sárgaréz színű kiegészítők lesznek a tuti bejövők. Érdekes kiegészítő ez az Angel fali dekoráció. Ez egy pontosan olyan dekoráció, amely mindenki tekintetét vonzani fogja.

Fali dekoráció Angel 65cm
Fali dekoráció Angel 65cm

Változást szeretne otthonában, de nem akar radikális és komplikált lépéseket tenni? Segítünk Önnek a következő cikkben itt.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!

Tags : desinginteriőrnappali
Miroslava Sabolová

The author Miroslava Sabolová

Leave a Response