close

Könyvtár

DesignDolgozószobaKönyvtárNappali

A tökéletes olvasófotel – segítünk választani!

Azok, akik szeretnek otthon egy jó könyvvel pihenni, értékelni fogják, ha otthon megtalálják a saját olvasó kuckójukat. Minden bizonnyal nem hiányozhat belőle a kényelmes és kellemes olvasófotel. Manapság sokféle anyag, szín és forma közül választhat. A választás kizárólag Öntől függ, válasszon olyan fotelt, amelyben kényelmesen fogja érezni magát, és kellemes időt tölthet el rajta egy könyvvel vagy egy pohár jó borral. A fotel kiváló kiegészítés a hálószobába vagy a nappaliba. Választhat olyan állítható magasságú fotelek közül is, amelyek ideálisak, ha az asztalánál is tervezi használni őket. Segítünk kiválasztani a fotelek széles választéka közül.

Az anyag a kényelem alfája és omegája

Az anyag, amelyből az olvasófotel készül, nagy részét képezi annak, hogyan fogja érzi magát a fotelben ülve. Válasszon olyan természetes anyagok, amelyek nemcsak kényelmes, hanem kellemes is a bőrrel érintkezve. Az ideális anyag a bőr. Kellemes, puha és kényelmes. Sőt, jól alkalmazkodik, és ezért a fotelben ülve maximális kényelemben fogja érezni magát. A szintetikus bőr egy kicsit kevésbé lágy, de ugyanakkor nagyon kényelmes, és a bútorokhoz luxus benyomást ad. Ilyen például a CHESTERFIELD fehér színben, amely igazán pompázó és dizájnos. A szintetikus bőr a klasszikus bőrrel ellentétben könnyebben tisztítható és karbantartható.

Luxus fotel Fairy barna - fehér
Luxus fotel Fairy barna – fehér

Állítható magasságú székek

A beállítható magasság nem fontos, ha a fotelt csak olvasásra fogja használni valahol az olvasó sarokban. Ha azonban a fotelt más célokra is készül használni, például, ha a magasságát a dolgozó vagy az étkezőasztalhoz kell igazítani, akkor jó, ha van lehetőség a fotel magasságának beállítására. Ezt kínálja a LEO fehér színben, amely egyben forgatható. Az állítható magasságnak köszönhetően bárszékként is használhatja a bár asztalhoz.

Forgó fotel Leo - fehér, olvasófotel
Forgó fotel Leo – fehér

Fotel kartámasszal vagy anélkül

A foteloknak különösen kényelmeseknek kell lenniük. Az ideális fotel ötvözi a kényelmet és az elegáns megjelenést. Végül, de nem utolsósorban, a kartámaszok hozzájárulnak a fotel kényelméhez. Ha az író vagy étkezőasztalnál tervezi használni a fotel, akkor jobb, ha kartámasz nélküli fotelt vásárol. A Salvatore rendelkezik kartámasszal, ezen kívül pedig kellemes formájú, ami még kényelmesebbé teszi. A Hailey fotel nem rendelkezik kartámaszokkal, de hiányuk miatt sem veszítette el kényelmét.

Stílusos fotel Hailey szürke
Stílusos fotel Hailey szürke

Hogyan nyűgözzük le ügyfelünket? Következő cikkünkben megtudja melyik a legmegfelelőbb fotel vállalkozók számára.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!
continue reading
DesignDolgozószobaKönyvtárNappali

A becsületes fa soha nem megy ki a divatból

Domináns Becsületes Fa

Noha a modern üveganyagok, a fém, a műanyag és más, ipari és a modern stílusok uralkodnak manapság, továbbra is vannak olyan klasszikus és időtálló dizájn szerelmesei, amely soha nem megy ki a divatból, és bármikor kiegészíthető sokféle kiegészítővel. A fa klasszikus, harmonikusan működik otthonában, és kellemes és barátságos légkört teremt. A fa garantálja a minőséget és az időtlenséget, ugyanakkor más anyagokkal történő kombinációjának köszönhetően modernnek és divatosnak is tekinthető. Ezen felül luxusosan néz ki, tehát minden látogató tekintetét vonzani fogja. Nyerjen ihletett az egyedi, fából készült bútorok választékából, amelyek könnyen és hatékonyan illeszkednek belső tereihez.

Dohányzóasztal masszív fából Jumbo L
Dohányzóasztal masszív fából Jumbo L

Fából készült dohányzóasztalok

A nappalik domináns részei általában a dohányzóasztalok. Az anyagválasztás befolyásolja azt, hogy fogja magát érezni a nappaliban, milyen gyakran kellesz tisztítania az asztalt, hogy az karc- és kopásálló-e. A faanyagokat könnyű tisztítani, még karcolás esetén is könnyen kezelhetők és úgy fognak kinézni, mint az újak. Ezenkívül a fa dohányzóasztal bármilyen környezetbe és különféle anyagokhoz – üveghez, fémhez és műanyaghoz is illik. Más anyagokkal kombinálva természetes megjelenése kiemelkedik. A fából készült dohányzóasztal szilárd és elég stabil ahhoz, hogy mindent, amit kell, elbírjon. Válassza ki, melyik szín ideális a belsőtereihez. A JUMBO L asztal lenyűgöző. Ha stílusos és modern kialakításra vágyik, akkor a NOSTALGIC II asztal a megfelelő választás.

Dohányzóasztal Nostalgic II
Dohányzóasztal Nostalgic II

Komódok és könyvtárak  a knižnice

A komódok és a könyvtárak a nappali, az iroda és a hálószoba népszerű részét képezik. Félretesszük rájuk az éppen nem használt tárgyakat, tárolunk benne dolgokat és elrejtjük azokat a kiegészítőket, amelyekre nincs szükségünk. Ezenkívül a fa könyvtárak és komódok időtlenek, a minimalizmus és az egyszerű átgondolt kialakítást jellemzik. Jó minőségűek, és már első pillantásra is stabilok. Kombinálhatja őket bármilyen más anyaggal, kiemelkedik minden egyes kombinációban, és hangsúlyozzák természetességüket. Vállasza például az ISLAND komódot.

Masszív az irodában is

Adjon irodájának fényűző megjelenést masszív faanyagokból. Sötétebb színek kiválasztásával kiemelheti a bútorok fényűző tulajdonságait, és aláhúzza azokegyediségét és minőségét. Az irodai bútoroknak nem kell unalmasnak lenniük, csupán annyit kell tennie, hogy kiváló minőségű anyagokat és dizájnt válasszon. A NOSTALGIC irodai asztal például nagyon lenyűgöz mindenkit, aki irodájában jár. A klasszikus és a minimalizmus szerelmeseinek ELEGANT HONEY asztalt kínálunk.

Íróasztal Elegant Honey
Íróasztal Elegant Honey

Ismerje a bőrt és a műbőrt közelebbről és megfelelő karbantartásukat itt.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!
continue reading
DesignDolgozószobaHotel és étteremKönyvtárNappaliUncategorized

Modern Fotelek Különböző Vállalkozások számára – Hogyan Lehet Lenyűgözni Az Ügyfelet?

Modern Fotelek Vállalkozásának Helyiségeiben

Az ESTILOFINA modern foteleket kínál irodákban, klinikákban és üzleti helyiségekben történő használatra. Üdvözölje ügyfeleit, vendégeit és alkalmazottjait elegáns, modern bútorokkal, kényelmes ülőhelyeket kínálva. Szerelje fel jelenlegi munkahelyét modern fotelekkel és élvezze a maximális kényelmet. Legjobb ajánlat – A dizájnos barokk „KARTER“ fotel többféle színben, bársonyban kerül bemutatásra. A színe, rusztikus lábai a és kényelmes kárpitozás biztosítják, hogy a fotel a vállalat legfontosabb részévé váljon. Kis mérete ellenére is szokatlanul kényelmes és komfortos.  Függetlenül attól, hogy a hálószobában, a nappaliban vagy a folyosón található, bármilyen helyiségbe illik és bármilyen helyiséget kiegészít gyönyörével.

A gyönyörű és kényelmes székben pihenhetünk, álmodozhatunk vagy könyvet olvashatunk. Egy hely, ahol egy hosszú nap után pihenhetünk. Az utóbbi években a fotelek a modern bútorok részévé váltak minden típusú cégnél. A fotelek nemcsak a pihenésre alkalmas helyek, hanem a vendégek és az ügyfelek számára is örömmel szolgálnak egy üzleti helyiségben.

Stílusos fotel Karter - különféle színek
Stílusos fotel Karter – különféle színek

Csarnokok – A Vendégek Kényelmes Fogadtatása

A modern fotelek használatának leggyakoribb területei a csarnokok. Egyre több szálloda építi át csarnokait az új trendek miatt, mivel igyekeznek a legkényelmesebb környezetet kialakítani a vendégek számára. A kényelmes fotelok szükségessé válnak, mivel a szállodába érkezéskor a vendégek általában fáradtak és azonnal pihenésre van szükségük. Az extravagáns szállodákban exkluzív fényeket, csillárokat egy akár virággal teli zöldterületeket is találunk. Maximális minőséget kínálunk a modern ELISA fotellel, amely kiváló minőségű anyagból készült, és épp ez teszi kényelmessé és kellemessé. A karosszéket a chesterfield öltés jellemzi.

Stílusos fotel Elisa - különféle színek
Stílusos fotel Elisa – különféle színek

Modern Office

A modern fotelok használata egyre népszerűbbé vált a modern tárgyalótermekben, a hagyományos irodai székekkel szemben. A hosszú találkozókon való ülés jobban elviselhető egy kényelmes fotelben! Manapság a személyes irodák modern foteljai nagyon szükségesek. Egyáltalán nem vendégszerető, ha a vendégeknek, akiket fogadunk, egy kis széket kínálunk fel. A társalgókban, akár vendégek, akár alkalmazottak számára, fotelok segítségével kellemesebb környezetet lehet létrehozni. Nem szeretnek inkább egy kényelmes fotelben várni egy találkozóra és nem egy kicsi és kényelmetlen széken?  Másrészről, a modern fotelekkel ellátott terek vagy társalgók segítenek az alkalmazottaknak pihenni és visszanyerni az energiát a nap hátralévő részében. Tipp az Ön számára – A LYRIC gyarmati stílusú fotel klasszikus, szilárd kialakítású, lekerekített háttámlával. Ideális kiegészítő az irodában, mivel könnyen kombinálható különféle belső stílusokkal. A magasan kárpitozott kartámaszok a háttámlához közelednek, míg az ülés és a háttámla szintén kényelmesen párnázva vannak. A barna színű lábak harmonikusan keverednek a kárpitozással. A széknek biztosítják a szükséges stabilitást. Megpihenhet, elolvashat egy jó könyvet vagy zenét hallgathat maximális kényelemben.

Stílusos fotel Lyric whisky barna
Stílusos fotel Lyric whisky barna

A Próbafülkék Jövője

Padok vagy hideg műanyag ülések helyett sok kereskedő kényelmes karosszékeket kínál próbafülkéjük berendezéseként. Akár a kabin belsejiben, akár a barátok és a család számára, akik kint várakoznak, a fotelek kellemesebb légkört teremtenek, miközben ruhákat próbálnak és vásárolnak. Számos anyagot, mint például a műbőr könnyű tisztán tartani, és hosszabb ideig bármilyen üzletben rendszeresen elhelyezhető. Kínálatunkból ajánljuk – a kávé színű ALISSON dizájnpadot, amelynek kellemes mikroszálas burkolata van, chesterfield mintázatú öltéssel. elegáns gombokkal díszíti a fotelt és antik megjelenést ad a padnak. A pad stabilitását négy tömör fából készült szilárd láb biztosítja. Ha az ülést kinyitják, egy nagyméretű tároló rekesz nyílik gyakorlatilag korlátlan felhasználásra

Stilusos ülőpad Alisson barna
Stilusos ülőpad Alisson barna

Melyik a kedvenc bútordarabja, amelyen szeret pihenni? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben!

Az ülőpadok újra divatban vannak, olvasson róluk cikkünkben itt.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!
continue reading
DesignDolgozószobaHálószobaKonyhabútorokKönyvtárNappali

Hogyan Váljon Tervezővé A Saját Otthonában? Olvasson tovább

Hogyan válhat profi tervezővé?

Időről időre előfordul, hogy otthonunkban valamit korszerűsíteni kell, néhány bútordarabot le kell cserélni újakra, vagy csak díszítő elemekkel kell kitöltenünk a teret. A belsőépítész nagyon jó megoldás, még akkor is, ha kis változtatásokat saját maga is elvégezhet. Az új évszakok megjelenésével figyeljük, hogy mik a modern trendek a belsőépítészetben, nem feledkezve meg arról, hogy a trendek ismétlődnek.

Ha azt szeretné, hogy otthona mindig lenyűgöző legyen, akkor a dekorációs újdonságok legújabb trendjei segítenek egy gyönyörű, kényelmes és elegáns belsőtér kialakításában, amely nem csak vonzóbbá és kényelmesebbé teszi otthonát, de az elegánsabbnak is fog tűnni.

A szakértők és tervezők rámutattak arra a tényre,  hogy számos 2019-es dekorációs trend továbbra is vezető álláspontot foglalt el 2020-ban, ilyen például a színek célzott használata, a semleges árnyalatok és dekorációk megválasztása. Hasonló álláspontja van a terrakotta árnyalatainak, a narancssárga színek és a gyönyörű tapintható textúráknak, amelyek tükrözik a természetet.

Kiválasztottuk a legjobb belsőépítészeti tervező divatos dekorációs tippeket az Ön számára:

1. Nyitott Terek: Az Ipari Stílus Elengedhetetlen Része

Az, hogy a nyitott terek nagyon praktikusak, és a falak manapság bizonyos helyeken elveszítik funkcióikat, már jól ismert tény. Természetesen, a terek sikeres megnyitása érdekében fenn kell tartania a dekorálásnál a vizuális harmóniáját a megfelelő színek és bútorok kiválasztásával.

Home Interiors, tapasztalt tervező a legjobb tanácsadó
Home Interiors

2. Szerezze Be Bútordarabjait Élénk Színekben

A cél a ház szépítése és egy varázslatos összeállítás készítése. A bútorok színe tervező szerint választható piros, kék, sárga vagy bármilyen más színben, amely érdekes környezetet teremt. Ezek az élénk színű bútorok semleges alapon kiemelkednek, és illenek fekete, fehér és szürke színhez is. Nézze meg az Estilofina ajánlatát és találjon rá az Önnek megfelelő bútordarabra.

Tervező tanácsol választani vibráló színeket mint a Luxus relax fotel Rest türkiz
Luxus relax fotel Rest türkiz

3. A Keretek Használatával Idézze Elő Az Izgalmas Légkört Mint Egy Tervező

Ez a fali dekorációs megközelítés csak azok számára ideális, akik különféle témák felidézésére törekszenek, nem pedig azok számára, akik meg akarnak mutatni minden lehetséges csodálatos dolgot, amellyel otthon rendelkeznek. A keretek tartalmát körültekintően kell előkészíteni egy központi téma körül (például fekete-fehér nyomatok vagy utazási emlékek). Ez az előkészítés hozzáadja a tervezéshez az összhangot a tervezőnek.

Dizajn mint a Home Interiors-nál
Home Interiors

4. Mi Lenne, Ha Egy Gyönyörű Növényt Tennénk A Nappali Szobába?

A növények mindig természetes légkört adnak a szobáknak. Ha eredeti és organikus környezetet teremt otthona számára, helyezze a növényt egy nagy ablak mellé, megadva a növénynek minden szükséges napfényt a szépségének és egészségének fenntartásához.

Dekoratív virágok, jó tervezői izlés
Forrás : 4betterhome

5. A Csempe Cseréje Elképesztő Módszer A Konyha Tökéletesítésére Tervező szerint

A konyhafalak azok a falak, amelyek felelősek a hangulat megteremtéséért. Ha úgy érzi, hogy a konyhai fal jelenlegi színe unalmas, akkor érdemes új csempéket választania, és felújítani a konyhát, például retró burkolólappal. Ez a modern ötlet segít a házban való dinamikus megjelenés kialakításában.

Home Interiors
Home Interiors

6. Az Apró Növények Modern Díszítő Elemek

A legnépszerűbbek a kaktuszok. Gyönyörűek és könnyen termeszthetők. Ha egyedi és modern hangulatot szeretne adni a téréhez, akkor a kaktuszok vásárlása a legjobb választás a káros elektromos szmog felszívásának szempontjából is.

Puffok Estilofina
Puffok Estilofina

7. A Tapéták „Menők,” Tervező Mondja Le Ne Maradjon Róla

A belsőépítészeti tapétákat már nemzedékek óta használják világszerte. Természetesen a tapéták stílusa fejlődik. És az elhelyezésük is. Mi lenne, ha a tapétát a kanapé, valamint az ágy mögé vagy a kandalló köré helyezné?

Forrás : Feathr
Forrás : Feathr

8. Ünnepeljen A Háza Közös Tereiben

Kulcsfontosságú egy csodálatos modern étkezőasztal vagy káprázatos szőnyeg, valamint egy egyedi modern kanapé kiválasztása – mindezt nyitott térben.

Stílusos étkezőasztal Bryant, 160 cm, beton
Stílusos étkezőasztal Bryant, 160 cm, beton

9. Kövekhez Hasonló Ipari Stílusú Téglák!

A modern dekorációs ötletekről beszélve, a tégla manapság az egyik legelterjedtebb anyag. Természetes alakban jelennek meg, bármilyen befejező eljárás nélkül. A téglával készült tökéletes megjelenés érdekében koncentráljon az ipari stílusú dekorációra.

A tervező érdekes kiegészítőt választ ki
Forrás : Home Interiors

10. Ágy A Magánterének Középpontjává válik 

Mindannyian továbbra is álmodunk arról a helyiségről, amelyet a modern magazinok első oldalain látunk. De hogyan teremthetjük meg? A hasonló szövetek használata az ágyra jó kezdés lehet. A könnyű függönyök, takarók vagy textil kiegészítők is megteremtik a csendes otthon benyomását. De ne felejtse el, hogy ez a privát tere, és nem lehet egyszínű. Mindenképpen megéri élénk színekkel és vegyes mintákkal játszani mint egy profi tervező.

Ágy Laney, amit egy jó tervező választana
Ágy Laney

Kelly Hoppen tervező tanácsa az egyedi formatervezés eléréséhez :

Kelly Hoppen, a világhírű brit tervező, aki az egyszerű, de gazdag stílusáról ismert. Kelly stílusa egy finoman összehangolt egyesülésen alapul kelet és nyugat pazar összetalálkozása szempontjából; tiszta vonalak és semleges árnyalatok, kiegészítve a stílusok elbűvölő melegével és gazdagságával. Kelly tervező kézirata magánjellegű ügyfelek, például apartmanok, házak és jachtok mintáiban található, de szállodák, éttermek, irodaterületek és repülőgépek belső kialakításának kereskedelmi terveivel is foglalkozik.

Készen áll a világ legnagyobb tervező i gyors, mégis kényszerítő szabadságára? Ha igen, nézze meg a következő videót, amelyben bemutatják a legjobb dekorációs tippeket 49 másodperc alatt.

Ha többet szeretne megtudni tervező Kelly Hoppenről és ikonikus munkájáról, olvassa el az exkluzív interjút itt: (CovetED magazin)

http://www.bestinteriordesigners.eu/how-to-decorate-like-a-pro-best-interior-designers-tips/

Vessünk egy pillantást a minták és kiegészítők felhasználásának különféle módjaira, és a minták révén meleget, dimenziót és sajátosságokat hozunk a nappaliba, miközben minden szobája otthonos marad. A következő cikkben többet fogunk mondani itt.

continue reading
DesignDolgozószobaHotel és étteremKönyvtárUncategorized

Az Ülőpad Nagy Visszatérést Él Át. Visszatértek, Válassza Ki Kedvencét!

A komfort és a formatervezés szempontjából nem mindig tudjuk elképzelni az eredetiséget. A szokásos székek, fotelek vagy kanapék a lakótér szerves részét képezik. Amit viszont nem tartalmaz mindenki dizájn leltára, azok az ülőpadok.

Rococo dizájnos ülőpad, 170 cm, fekete
Rococo dizájnos ülőpad, 170 cm, fekete

Egy klasszikus darab, amely elsősorban a múltban volt népszerű, és sokan közülünk emlékeznek rá a nagyszülők otthonából. A padok hosszú távon teljesítik céljaikat, és az emberek nem csak egyre többször használják, hanem vásárolják is őket. Nyilvánvalóan senki sem gondolta volna, milyen lassan kúszhatnak be otthonunkba, és ráadásul a beleegyezésünkkel. Nincs ebben semmi csodálatra méltó. A bútorok szerelmeseinek álma egy praktikus, egyszerű ülés nem csak a külső, hanem a belső terekben is. Ezen túlmenően, a különböző mintáknak köszönhetően, a padok gyakran elegánsabbak vagy stílusosabbak, mint a szokásos székek. Fogadjon az eredetiségre. De melyiket válasszuk?

Nem Kell Választania A Praktikusság És A Stílus Között

Sokan félnek sok pénzt adni érte, ezért egy kopott padot vagy az internetes bazárok egyike közül választanak egyet. De ha szeretnénk elérni a kívánt célt, kényelmet, szépséget és praktikusságot, akkor csak az üzletből történő vásárlást lehet fontolóra venni. Az inspirációnak nincs határa. Nem is annyira drágák, mivelhogy néhány évtizedig fognak szolgálni. Akár a kézműves, a kárpit, akár az egyszerű fafelületet részesíti előnyben, valójában mindent elvárhat, kivéve egy unalmas stílust, amely a szocialista konyhákban talált volna.

Ha már az étkezőkről és a konyhákról beszélünk, a minimalista stílusnak megfelelnek a minimalista padok. Ha nem szeretné túlzásba vinni, de fontos szempontnak tartja a minőséget, választhatja az időtlen Elegant padot. A masszív fa a kézi feldolgozásnak köszönhetően nem veszíti el vonalát és kényelmesen illeszkedik minden stílusos eszközhöz. A kárpitozott padra vágyók elégedettek lesznek a gazdag kínálattal. Az ügyfelek többnyire pontosan tudják, mit akarnak és mit szeretnének. Ezért elég nagy a választék, és ez nemcsak a vevő, hanem maga a gyártó számára is előnyt jelent. A tervezők alkotásainak köszönhetően a hálószobája a bútorok iránti szenvedély kifejezésévé is válik, például a KASON ülőpad formájában. Ne féljen elhelyezni az ablak alá vagy az ágy végéhez. A családjával töltött kellemes időknél fogja szolgálni igényeit.

KASON dizájnos ülőpad - különféle színek
KASON dizájnos ülőpad – különféle színek

Halhatatlan és többcélú

Ha többcélú darabot szeretne, akkor mindenképpen a klasszikus modellekre gondol, amelyek kinyithatók, és amelyekben tárolhatók a dolgok. A tárolás nem az egyetlen dolog, amely számít. A Queen modell három halhatatlan színben kapható – szürke, bézs és kávébarna, amelyekből örömmel választhat. A gyakorlatiasság egyszerűen olyan dolog, amelyre otthonunkban szükség van, tehát nem kell aggódnia, hogy csak a folyosón fogja felhasználni. A hálószobába is illeszkedik, ahol antik megjelenésével újjáéleszti a teret. Cserélje le azokat a székeket, amelyek nem felelnek meg a belső tereknek.

Stilusos ülőpad ALISSON 90cm barna
Stilusos ülőpad ALISSON 90cm barna

A padok nem csak bútordarabok, hanem a szoba stílusát és jellegét is jelzik. Ha olyan területeken dolgozik, ahonnan hiányzik valami, akkor egy pad tökéletes kiegészítő lesz. A kényelmes ülések olyan háttámlával, mint amilyennel a Jenna Chesterfield ülőpad rendelkezik, nemcsak kifinomultságot, hanem luxust is nyújtanak. Akár lakó vagy nem lakóépületbe helyezi, mindenki igazán értékelni fogja. Kényelmesen rá ülhet anélkül, hogy elégedetlen lenne. Miért? A fogantyúk vagy a szegecsek színét még olyan bútordarabnál is ki lehet választani, mint egy pad.

 

Jenna Chesterfield dizájnos ülőpad
Jenna Chesterfield dizájnos ülőpad

Nem kell aggódnia a változás miatt, még akkor sem, ha ez azt jelenti, hogy felhasznál valami olyan nyilvánvaló és klasszikus dolgot, mint egy ülőpad. A divat nem csak a ruházatban, hanem a belsőépítészetben is változik. A klasszikus bútorok olyan újjáéledést tapasztalnak, amelyről nem szeretne lemaradni. Ezért ügyeljen, még a vásárlás után is, arra, hogy minden bútordarabot még különlegesebbé tegyen. Hiszen a szép otthon tökéletes kényelmet és funkcionális bútorokat igényel.

Modern és kényelmes széket szeretne irodájába? A témáról a következő cikkben olvashat többet itt.

 

continue reading
DesignDolgozószobaKertKonyhabútorokKönyvtárNappali

Négy évszak otthonunkban

Négy évszak otthonunkban

Bár az étkezési mód az évek során fejlődött és változott, egy ebédlő mindig ideális hely lesz hogy emlékezetes pillanatokat osszunk meg barátainkkal és családunkkal. Az ebédlő egyik legfontosabb helyiség otthonunkban, egy hely ahol a technológia nem létezik és ahova a családok összejönnek, hogy együtt étkezzenek és beszélgessenek. Ezért készítettünk Önnek néhány tippet, otthonunkban való dekorálásra minden évszakban. Az Estilofina étkezőasztalok, exclusive kollekció – étkezőasztalok és székek széles választékát kínálja.

Extravagáns Jacktar szék egy egyedi bútor darab az Ön és a természet számára is .
Jacktar szék

Tavaszi stílusok

A tavasz egy kiváló időszak otthonunk frissítésére világos színek és eredeti kiegészítők hozzáadásával. Egy hosszú tél után, az első meleg napsugarakkal, mindannyian szeretnénk lecserélni a szürke napokat valami érdekesre és felemelőre. A kellemes tavaszi hangulat megteremtésének leginkább elérhető megoldása a virágok. Minden helyiségben lelünk helyet vázának, melyben lehetnek élő növények, virágzó gallyak vagy színes papírból, gyöngyökből, szövetből és cérnából készült kompozíciók.

Fotó: Best Friends for Frosting
Fotó: Best Friends for Frosting

A Húsvét a tavasz ünnepe és a tojásfestés az egyik legérdekesebb, élénk és kreatív hagyománya. Készítsen gyönyörű dekorációt színes tojásokból, szárított gyümölcsökből, szövetekből és szalagokból. Sima papírból vágjon ki lepkék, madarak, nyulak, tojások vagy levelek sziluetteit. A papírfüzér minden ünneplés szerves része. Tavasszal nagyszerű lehetőségünk van otthonunk belsőtere felfrissítésére világos színek és eredeti kiegészítők hozzáadásával.

Stílusos állólámpa Arch narancssárga
Stílusos állólámpa Arch narancssárga

Nyári érzések

Egy terasz a ház folytatása amelynek kényelme nagyrészt a tulajdonosok kívánságaitól és szenvedélyeitől függ. Ha otthonunkban van nappali, ebédlő, konyha, miért nem hozunk létre körülöttük is hasonló valamit…. Akár születésnapot ünnepel, vagy csak azt, hogy milyen szépek a napsugarak, helyezze el asztalát a teraszon, de úgy, hogy tudjon gyorsan mozogni a ház nyitott ajtajain keresztül. Így ki tud használni minden szabad percet a természet és táj megfigyelésére. Sőt, a friss levegőn való étkezés sokkal kellemesebb, mint egy zárt helyiségben. Minden varázslat a légkörben van, amelyet a szellő, a méhek zümmögése vagy a kék ég tükrözése a teáscsészén hoz létre. Ha téli kertet épített a ház közelében, akkor gratulálunk! Téli kert mint étkező vagy téli kert mint nyári konyha nappalival kombinálva egy csodálatos kiegészítő lehet otthonunkban.

Stílusos étkezőszék Brinley kék bársony
Stílusos étkezőszék Brinley kék bársony

 

Őszi meglepetések

Csokrok őszi levelekből, őszi koszorúk, apró gyümölcsök és bogyók, gyertyák szépítik otthonunkat. A dekoráció készítéséhez nem kell semmit vásárolnia. Az őszi erdőbe vagy parkba való séta során figyelmesen figyelje meg, mi van a lába alatt, ugyanis ott mindent megtalál, amire szüksége lehet. Ha össze szeretne hozni egy baráti/családi estet vagy akar ünnepelni egy különleges eseményt és főzni egy fantasztikus ételt kollégáinak, gondoljon arra, hogy nincs annál tökéletesebb benyomás mint amit a természet legfinomabb alkotásai nyújtanak.

Az ősz az egyik legszebb és legmegfelelőbb dekorációs időszak. Végülis az ősz ad nekünk mindent, amire szükségünk van dekoráláskor: lehullott levelek színes színeit, mindenféle érett gyümölcsöt és utolsó virágzó növényeket.

Téli csodák

Nemsokára újra itt van egy csodálatos időszak, mikor találkozunk szeretteinkkel, hogy ajándékokat cseréljünk, gyönyörű pillanatokat osszunk meg, nagyszerű történeteket hallgassunk, ésszerűtlen mennyiségű ételt fogyasszunk, és természetesen lenyűgöző és tökéletes karácsonyi hangulatot keltsünk fel. A Karácsony és az Új Év talán az év legszebb ideje. Füzérek színes fényekkel, amelyek díszítik a házakat és a városi utcákat, gyönyörű karácsonyfák és fények – mindez régóta a téli ünnepek szerves tulajdonsága.

Most megmutattuk, hogyan lehet otthonát gyorsan változtatni az évszaknak megfelelően. Néha gyorsan tudunk nagy dolgokat csinálni kis változtatásokkal. És lehet pont erre van szüksége. Olvasson többet itt.

Ha tetszett a cikkünk, ne felejtsd el feliratkozni hírlevelünkre.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!
continue reading
DesignDolgozószobaKönyvtár

8 tényező a megfelelő irodai székek kiválasztásához!

8 tény, amelyeket tudnia kell a megfelelő irodai székről

Naponta körülbelül hét és fél órát töltünk ülve. Ha az irodában dolgozó emberekhez tartozik, akkor minden bizonnyal irodai széket használ. A megfelelő irodai szék nem csak a hátfájást enyhíti, hanem a munka hatékonyságát is növelheti. Ezért, amikor ezt a bútordarabot kiválasztja, nagyobb figyelmet kell fordítania a következő jelenségekre.

1. Kartámasz az irodai széken

A kartámasz az egyik olyan jelenség, amelyhez az emberek már hozzászoktak. Sőt néhányan nem tudnak nélkülük dolgozni, de vannak olyanok, akik nem képesek azokkal dolgozni. A kartámaszokat azonban nemcsak jó ötletnek lehet tekinteni, hanem orvosi szempontból olyan eszköznek, amely megkönnyíti a vállak és a felsőkarok tartását, amely enyhíti a nyak és a nyakcsigolyák feszültségét. Nagyon fontos, hogy a kartámaszok ne csak magasságban, hanem mélységben is állíthatók legyenek, mert éppen e beállítás segítségével lesznek megfelelőek a felhasználója méreteihez. A kartámaszok vízszintes beállítása szintén gyakorlati funkcióval bír, biztosítva a kéz alsó részének, a tenyér és az ujjak mozgását, valamint hatékonyan enyhíti a kéz izmainak és inaknak a megterhelését. A kartámaszoknak legalább 20 cm hosszúnak és 4 cm szélesnek kell lenniük. Ideális elhelyezésük 20-25 cm az ülés felett.

Irodaszék Boss Vintage barna

Irodaszék Boss Vintage barna

2. Irodai szék háttámlája

Az irodai szék háttámlájának minél nagyobb támogatást kell nyújtania a felhasználó hátának, üljön az bármilyen pozícióban. Ebben az esetben az egyedi beállítások nagyon fontosak. A háttámlának követnie kell a gerinc természetes S alakját. A csípőtámasz az alsó részén ívelt, megakadályozva a hátfájást és csökkentve a nyomást a csípő csigolyák közötti lemezekre.

Irodai szék Froom fekete
Irodai szék Froom fekete

3. Irodai szék ülése

Az irodai szék ülésének anatómiai szempontból olyan alakúnak kell lennie, hogy a felhasználó teljes mértékben ki tudja használni az ülési részét.

4. Szék mechanizmusa

A szinkron ülésmechanizmus stimulálja a dinamikus ülést. A dinamikus ülés során az embernek állandó mozgással kell rendelkeznie. Ilyen módon a test folyamatosan akaratlanul mozog és egy kicsit edz. A dinamikus ülés szerepe az anyagcsere folyamatainak stimulálása is, oly módon, hogy az izmok folyamatosan oxigént kapnak. Az egyedi testtömeg beállítása azt jelenti, hogy ugyanaz a hatás érhető el, akár a felhasználó nehéz, akár könnyű, ezáltal biztosítva a kényelmes támaszt bármilyen helyzetben.

5. Nyak támasza

A nyaktámasz hasznos kiegészítő az egészséges ergonómiai üléshez. A háttámla kiterjesztéseként támogatja a nyaki csigolyák területét, enyhíti a vállak és a nyak izomfájdalmait – különösen nagyon túlterhelt pozíciók esetén, ilyen például a pozíció telefonos kommunikáció során. A nyaktartónak tartalmaznia kell egy olyan funkciót, amely lehetővé teszi a szék magasságának beállítását.

Irodai szék Julio
Irodai szék Julio

6. Kárpitozás és anyag burkolat

A kárpitozás és az anyag választása nemcsak esztétikus szempont, de az irodai szék hőszabályozó és ergonómikus tulajdonságaival is rendelkezik. Minőségüket és a helyes választást leginkább a forró nyári napokon lehet ellenőrizni. Ha az anyag tapad a bőrhöz, akkor nem a legjobb választás. Az ülés maximális kényelme érdekében minden ülésnek olyan anyagú burkolattal kell rendelkeznie, amely elnyeli a nedvességet és a hőt.

A termoregulációs funkciókhoz hasonlóan a kárpitozás is nagyon hasznos lehet az ergonómiai területen. A levegővel töltött habfal külön-külön reagál a testtömegre és a mozgásra, azaz ha nyomást érez, a levegőt óvatosan átirányítja a testhelyzet támogatására, elkerülve ezzel a gerincre alkalmatlan helyzetet, és elősegítve a dinamikus ülést.

Irodai szék Jett világosbarna
Irodai szék Jett világosbarna

7. Kar funkciója

A karok funkciói egy irodai szék részei, amelyek segítségével a felhasználó az ergonómiai tulajdonságokat állíthatja be – más szóval, gombok, karok és kapcsolók. Ideális esetben az összes funkció ülő helyzetből könnyen kezelhető. A karoknak könnyen kell működniük kézzel, csúszásmentesnek kell lenniük és fontos, hogy intuitív módon használhatók legyenek.

Irodai szék Harry szövet / fehér
Irodai szék Harry szövet / fehér

8. Irodai szék minősége  

Az ideális irodai széknek legalább „GS“ címkével kell rendelkeznie. Ezeknek a betűknek a rövidítése Geprfüfte Sicherheit, ami azt jelenti, hogy „biztonság szempontjából tesztelték”. Ez a címke garantálja a felhasználó számára, hogy a szék megfelel a termékminőségre vonatkozó törvényi követelményeknek, vagyis, hogy egy szék sem hagyhatja el a gyártócsarnokot, amíg nem tesztelték le teljesen.

A helyes döntés az irodai szék kiválasztásakor

Irodai fotel vásárlásakor sok dologra kell gondolni, mielőtt a helyes döntést meghozza. Ez a rövid útmutató azonban segít megkülönböztetni az egyes irodai székek funkcióinak fontosságát a szék kiválasztásakor.

 

Modern iroda vagy otthoni munkaszoba? Próbáljon ki „csináld magad“ ötleteket.  A következő cikkben még több tanácsot talál itt.

continue reading
DolgozószobaHálószobaHotel és étteremKönyvtárNappali

Melyik kutyafekhely a legjobb kutyájának! Segítünk

Kevés dolog van az életben, amely annyi örömet és boldogságot hozz az embernek, mint a kutya. A kutya mindig megpróbál felvidítani. Nem hibáztat a hibáinkért, nem harcol ellenünk és nem kritizál a megjelenésünkért vagy a tudás hiányunk miatt. Mindent megtesz, hogy megvédjen minket, mert mi vagyunk a gazdijuk. A kutya ugyanakkor támaszkodik is ránk – az ételtől, vizétől, menhelyétől, testmozgásától, kiképzésétől, állatorvosi gondozásától a tarsaságunkig és a védelmünkig. Ezenkívül minden állatnak saját tálra, játékokra és pihenőhelyre van szüksége. Mivel a legtöbb kutya legalább 10-16 órát alszik a nap folyamán, fontos kiválasztani melyik a megfelelő kutyafekhely a négylábú házi kedvencünk számára – a kézzel varrott dán SACKit márka nagyon tartós műszálból készül, és EPS golyókkal van kitöltve elegendő kényelmet nyújtva a szőrcsomóink számára.

Holly design fekhely kiváló minőségű anyagokból készül, és ezért a kutyaágy nagyon puha és kenyelmes. Formailag inkább egy ülőgarnitúrára emlékeztet, széles háttámlával és magas karfával. A jellegzetes dekoratív díszítés érdekes megjelenést kölcsönöz a kutyaágynak. Biztosítsa be a négylábú barátjának a stílusos lakhatást.
Holly design kutyaágy – különböző színek

A 3 legyakoribb hiba, amit az emberek elkövetnek kutyafekhely vásárlás közben

Ha új ágyra van szüksége a hálószobájába, biztos vagyok benne, hogy nem fogja rögtön az első matracot választani. Ehelyett óvatosan választ, számos tényező alapján, beleértve a kényelmet, a méretet, kitartását és a matrac típusát stb. Ugyanolyan figyelmet kell szentelni a kutya ágyának kiválasztására is. Végül is, ha Ön minden nap egészségesen alszik, miért ne alhatna úgy háziállata is? Ezenkívül kutyája többet alszik, mint maga (bár lehet, hogy azt szeretné ez inkább fordítva legyen).

1. számú hiba: Rossz méretű kutyafekhely 

Eltudja képzelni, hogy minden este úgy alszik, hogy a lába lelóg az ágyról? Természetesen, nem! Elsősorban mérje le házi kedvence hosszúságát. Ez általános képet ad arról, hogy milyen méretűnek kell lennie az ágynak, hogy a kutyája kényelmesen érezze magát. Nincs rosszabb, mint egy túl kicsi ágy.

2. számú hiba: Nem megfelelő alak kiválasztása

A standard ágyak sokféle formában, méretben, anyagban és színben kaphatók. Ezek általában kerek, ovális, téglalap vagy négyzet alakúak. A legtöbb kutya különböző pozíciókban alszik, de ha eltölt egy kis időt azzal, hogy megfigyeli, hogyan is alszanak, akkor jobban el tudja képzelni, hogy az ágy mely formája felel meg a legjobban.

3. számú hiba: Nem megfelelő textúra kiválasztása

Az emberekhez hasonlóan a háziállatoknak is megvannak a saját, egyedi preferenciáik. Egyes kutyák a szövet textúrákat részesítik előnyben, mások pedig a sima szöveteket. Keressen olyan helyeket, ahol a kutyája pihenni szeret. Ez segít kiválasztani a legjobb kutyafekhelyt.

Szerezze be házi kedvencének az ideális fekhelyt, ahol pihenhet ! A kézzel varrott SACKit dán márkájú kutyafekhely rendkívül tartós szintetikus szálakból készült, és EPS golyókkal van kitöltve, melyek maximális komfortérzetet nyújtanak kedvencének. A kutyafekhely mint kültéri és beltéri használatra is alkalmas . Vizes ronggyal könnyen tisztán tartható.
DOGit Cobana Large kutyafekhely

Hogyan Osszuk Meg Házunkat Szőrös Barátainkkal Anélkül, Hogy Feláldoznánk A Ház Modern Stílusát.

Mindenekelőtt azt kell mondanunk, hogy nagy állat szerelmesek vagyunk. Kisállat-tulajdonosok vagyunk, az állatok menedékhelyének rajongói, és örömmel mutatjuk be őket a blogunkon. Ahogyan azt napi szinten látjuk, a boldog otthon kényelmes és barátságos lehet az állatok számára, valamint modern és elegáns is maradhat. A titok az, hogy megfelelő anyagokat és szöveteket válasszon családjának és életstílusának. Mielőtt bármit megvásárolna, feltétlenül olvassa el a mellékelt címkét.

Porszívózzon és húzza el a kanapékat, foteleket hetente vagy havonta kétszer, attól függően, hogy mennyi háziállat hullatja szőrét a ház körül. A haj ráragad a ruhákra és a bútorokra, és amikor a szőr nagyon rövid, ellenáll porszívós vagy mosógépes kísérleteknek is. Javasoljuk, hogy olyan kefét használjon, amely minden felületről leszedi a szőrt – szőnyegek, ülések, székek, kutyafekhelyek … ilyenkor elég felvenni a szőrcsomókat és kidobni azokat a kukába. Használjon szőreltávolító kefét és elektromos borotvát, hogy az állat szőrét a megfelelő hosszúságban tartsa.

Íme néhány kedvenc darabunk, amelyek háziállatok számára alkalmasak.

Szerezze be házi kedvencének az ideális fekhelyt, ahol pihenhet ! A kézzel varrott SACKit dán márkájú kutyafekhely rendkívül tartós szintetikus szálakból készült, és EPS golyókkal van kitöltve, melyek maximális komfortérzetet nyújtanak kedvencének.
Kutyafekhely DOGit Cobana Mini

Az Ön kutyája is néha a dohányzóasztalra, majd a kanapéra ugrik? Az Island II Circle – dohányzóasztal nagyon szilárd, akác tömör fából készült. Kézzel készített és természetes fáról van szó. Ha úgy dönt, hogy megvásárolja ezt az egyedülálló darabot, garantáljuk, hogy nem fogja megbánni. Megfelelő gondossággal generációkig fog szolgálni. Ezen túlmenően sok fabútor kézzel készül és mivel a természetben nincs két azonos fa, egyik bútordarab sem néz ki pontosan ugyanúgy. A bútor ugyanúgy működik, mint a divat. A fekete ruha vagy az egyszerű sötét ruha mindig divatos lesz – ez a ruha időtlen és minden trendet túlél. A fabútor ugyanazt a célt szolgálja. A fa bármilyen környezethez illik, függetlenül a témától.

 

Kivételes párosítás: a masszív Island dohányzóasztal értékes akácfából tökéletes illeszkedik majd a nappalijába. Az évgyűrűk és a fatörzs természetes alakja igazi különlegessége az asztalnak. Alaposan kiszárított és környezetbarán módon viaszozott akácfa különleges és egyedi atmoszférát teremt.
Dohányzóasztal masszív fából Island II Circle

Hogyan tartsuk a kutyát távol a kanapétól

A kutyák örülnek, amikor lehetőségük van felmászni a puha kanapéra. Nincs ezzel semmi baj, de nem mindenki élvezi a helymegosztást a legjobb barátjával. Sok háziállat tulajdonos panaszkodik, hogy kutyáik a nagy, kényelmes kanapén tartózkodnak, és hogy minden jó lenne, ha nem lenne mindenhol szőr! A családtagok következetessége a legfontosabb, ha kutyáját távol tartják a bútoroktól. Győződjön meg arról, hogy az otthon mindenki egyetért a „nincs kutya a kanapén és az ágyban“ szabállyal, mivel a részmunkaidős kiváltságok megnehezítik a kutyának a szabályok megértését. Pótlásként adja meg négylábú barátjának, hogy elegánsan éljen egy puha és kényelmes Holly vagy DOGit fekhelyen, amely beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Ahol a kutyák szabadon mozognak a lakásban, elegendő kényelmet és pihenőhelyet biztosít kutyáinak a kézzel varrott Dogit Cobana Mini kutyafekhely.

Szerezze be házi kedvencének az ideális fekhelyt, ahol pihenhet ! A kézzel varrott SACKit dán márkájú kutyafekhely rendkívül tartós szintetikus szálakból készült, és EPS golyókkal van kitöltve, melyek maximális komfortérzetet nyújtanak kedvencének. A kutyafekhely mint kültéri és beltéri használatra is alkalmas . Vizes ronggyal könnyen tisztán tartható.
DOGit Cobana Medium kutyafekhely

Szükségük van a kutyáknak párnára?

A kutyáknak szükségük van párnákra vagy ágyakra szélekkel, amelyek a nyakát támasztják alá, de nem mindig igénylik ezt. Ha lehetséges, adjon meg kutyájának többféle típusú márkájú ágyat. Nagyszerű, ha a kutyák kiválaszthatják a megfelelő pozíciót kényelmük és egészségük optimalizálása érdekében. Kutya párnák és ágyak kínálatát úgy terveztük, hogy megfeleljen minden kényelmi és stílusos igénynek. A kézzel varrott CUSHIONit párna habbal van töltve, amely elegendő kényelmet nyújt háziállatának. Nedves törlővel tisztíthatja, így a karbantartás önmagában nem vesz igénybe sok időt. Az anyag kopásálló.

Puha párnák! Kézzel varrott SACKit dán márkájú párna nagyon tartós és újrahasznosítható polieszterből készült . Habbal töltöt így elegendő kényelmet bisztosít . A tisztítása nemígínyel sok időt,könnyen vizess ronggyal tisztítható
CUSHIONit nagypárna

Hatékony és vonzó bőr

Mielőtt új kanapét vásárolna, sokan kíváncsiak arra, hogy bőrt vagy szövetet válasszanak. A kanapé szerves részét képezi otthoni életünknek, egy olyan helyet, ahol a hosszú nap után a munkahelyen lepihenünk, vagy ahová az esti órákban ültetjük vendégeinket. Ezért ésszerű, hogy eltöltsünk egy kis időt a bőr- és textilkanapék pozitív és negatív értékeinek kiértékelésére. Különösen akkor, ha a kutyák a család tagjai.

A Chesterfield hármas ülőgarnitúra bycast bőrrel van bevonva Vintage stílusban. Élvezze a klasszikus dizájnt és a kiváló abszolút tökéletes kialakítást. Ez a klasszikus heverő a Chesterfield szériából inspirálni fogja majd!
Hármas ülőgarnitúra Chesterfield Vintage II bőr

A piacon lévő összes lehetőség közül a bőr a legmegfelelőbb az Ön számára. A legtöbb kutyatulajdonoshoz hasonlóan nekünk is vannak bőrszékek és kanapék, mert könnyen tisztíthatók és extra tartósak. A szennyeződések vagy a szőr eltávolítása nagyon egyszerű. Elég hozzá egy nedves törlő. Más kanapék is viszonylag könnyen tisztíthatók, de a bőr esetén oly költség- és időhatékony, hogy a bőr ebben a tekintetben a legjobb választás. Érdemes felhozni a Chesterfield kanapét. Mindig ugyanazt a kérdést teszem fel, ha ránézek – hogyan létezhet valami ennyire szép együtt a kutyákkal?! Válasszon klasszikus dizájnt és kiváló kivitelezést abszolút tökéletességben!

Az ülőpadok visszatértek, olvasson róluk többet itt.

Tetszett ez a cikk? Ossza meg barátaival!

continue reading
1 2
Page 1 of 2