close
NappaliUncategorized

6 tipp, hogyan hangolja otthonát ősziesre az Estilofina segítségével

Az ősz egy színjáték a fákon, sűrű köd terül el a völgyekbe, a nap utolsó meleg sugarai gyülekeznek, hogy felmelegítsék a bolygó déli oldalát. Az ősz folyamán kicsit intenzívebb az otthon melege, és kicsit nagyobb az igény a kényelemre. Hozza létre a tökéletes őszi hangulatot otthon. Olvassa el néhány tippünket.

Ne vásároljon, keressen dekorációt a dohányzóasztalra a természetben

A színes levelek az ősz elválaszthatatlan részét képezik, a Halloween is közeledik ami egyre népszerűbb nálunk, ezért tök sem hiányozhat a lépcsőkön és az ablakokon. Menjen a kertbe, és vigyen haza almát, gesztenyét, csipkebogyót és tegye egy tálba a dohányzóasztalra.

kerek, fából készült dohányzóasztal
Érdekli a STÍLUSOS ARMANDO DOHÁNYZÓASZTAL ?

Ősszel takarók nem hiányozhatnak a kanapéról

A nappali ideális hely, ahol az őszi dekorációk gyönyörűen kiemelkednek. Helyezzen sárga, narancssárga, piros vagy barna takarót és párnát tágas sarokkanapéjára. A dohányzóasztalt megvilágítja a meleg gyertyafény. Ne feledkezzünk meg a virágokról sem, nyúljunk az illatos fréziák, a napfényes rudbékák és a mezei kalászok után.

Fújja az őszt a hálószobába

A hálószoba domináns jellemzője az ágy, amelyet egyszerűen az álmok őszi birodalmává változtathatunk. Használjon őszi színű ágyneműt, narancssárgában gyönyörűen kiemelkedik. Ha ágyneműként a fehéret részesíti előnyben, egészítse ki színes párnákkal. Van polc a szobájában? Próbálja fényekkel díszíteni.

Tárja ki az ablakokat az ősznek

Először mossa le az ablakokat a nyári portól, hogy felkészítse őket a hosszú télre. Októberben ravasz mosolygós tököt tegyen az ablakba, amely mögül gyertyafény fog világítani. Mellette tegyen egy kis virágcserépet krizantémokkal, hogy mindenki lássa, hogy az itt ősz uralkodik.

Világosszürke sarokkanapé
Tetszik a STÍLUSOS SAROK KANAPÉ GARY SZÜRKE?

A kert is megérdemli a figyelmet

Az otthon elkészítésekor ne felejtsük el a kertet sem. Ott a legszebb dekorációkat maga a természetanya készíti el, de te segíthet neki. Kezdje azzal, hogy előkészíti a gyepet, amelyet az utolsó kaszálás után alaposan letisztítja a lekaszált fűtől.

Ha nem ültetett ősszel virágzó növényeket, hozzon krizantémot, amely ebben az időszakban mindenhol kapható. Helyezzen lámpásokat az ajtó mellé, amelyeket színes levelekkel díszít.

Készítsen őszi koszorút

Foglaljon helyet a sarokkanapéján, készítse elő az összes eszközt a dohányzóasztalon, és megkezdődhet a gyártás. Válassza ki maga, mi tetszik Önnek a legjobban egy koszorún. Az őszi koszorúkat leggyakrabban őszi virágokkal, falevéllel, tökkel, gesztenyével, csipkebogyóval, mohával díszítik.

Összefont ágakból a koszorú alapját maga is elkészítheti. A dekorációkat ragasztóval ragaszthatja, vagy tömör szállal és dróttal rögzítheti. Végül rögzítsen egy rövidebb szalagot vagy egy erősebb szálat, hogy a koszorút az ajtóra akassza, és ezzel megkoronázza a tökéletes őszi hangulatot.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!

Tags : ebédlőnappali

Leave a Response