close
florencia sklenenáý

A nagyon népszerű egyszerű és minimalista modern stílus nem vonzza mindenki szívét. A klasszikus design, a vintage stílus, valamint a modern és a retro elemek kombinációját egyre többen kedvelik. Minden otthonba meghozza a múlt érzetét, amely a modern és a klasszikus elemek ötvözésével egyedi dizájnt hoz létre. Az ilyen bútorkészletet fehér szín jellemzi, amely eleganciával látja el. Ha kíváncsi, hogyan lehet a modern dizájnt a vintage elemekkel kombinálni, akkor olvasson tovább! Megmutatjuk, hogyan hozhat Ön is egy apró darabot a múltból minden helységbe.

Elegáns bortartó állvány Provence / fehér - mahagóni
Elegáns bortartó állvány Provence / fehér – mahagóni

Nappali

A fehér szín mellett a bútorok  jellegzetességei a lekerekített és gazdagon díszített élek. Épp ezek az elemek adnak a bútoroknak múltbéli benyomást, pont úgy, mint a kopott dizájn. A Provence dohányzóasztalnak hála megtalálja, amit keres! Az ívelt lábak elegáns külsőt és exkluzív megjelenést adnak a bútornak. A fehér lábak harmonikus ellentétet képeznek a barna színű asztallappal. Remekül illik a vidéki stílushoz a kopott, vintage stílusnak köszönhetően. Élvezze a délutáni kávét a stílusos dohányzóasztal mellett, amely harmonikus hangulatot áraszt.

Dohányzóasztal Provence 60 cm / fehér - mahagóni
Dohányzóasztal Provence 60 cm / fehér – mahagóni

Hálószoba

A hálószobában azonban az üvegajtó nélküli bútorok részesülnek előnyben, mivel ezek elsődleges funkciója a lehető legtöbb dolog tárolása, és nem a dekorációknak való hely, mint ahogy az a nappaliban. Hasonlóképpen, az üvegajtó nélküli komódok biztonságosabbak, mivel sérülést okozhatnak, ha összetörnek. Az elegáns, stílusos Provence konzolasztal megragadja Önt a kopott dizájnjával, amely eleganciát és exkluzivitást ad a bútordarabnak. A régimódi külsőt megkedvelik majd a vintage dizájn és a vidéki stílus szerelmesei. A tárolóhelynek hála nemcsak stílusos, de praktikus is. A felső rész természetes színe kellemes, harmonikus ellentétet képez a konzolasztal többi részének fehér színével.

Stílusos konzolasztal Provence 80 cm / fehér - mahagóni
Stílusos konzolasztal Provence 80 cm / fehér – mahagóni

Étkező

A Nedda étkezőasztalnak köszönhetően egy kis múltat hozhat az étkezőjébe. A dizájnos étkezőasztal nagyszerű választás a klasszikus stílus, a minőségi formatervezés és az időtlen dizájn szerelmeseinek. Rengeteg helyet kínál az egész család és minden vendég számára. A szilárd fehér lábak biztosítják a szükséges stabilitást, amelyek kissé megvannak szélesítve.

Étkezőasztal Nedda 180 cm tölgy
Étkezőasztal Nedda 180 cm tölgy

A nappali és a hálószoba a leggyakoribb helyiségek, ahol ízlésesen szeretnénk elhelyezni a kiegészítőket, és a helyiséget ideális helyszínre változtatni, amely nemcsak az életre lesz alkalmas, hanem jól is fog kinézni. Hogyan válasszuk ki a megfelelőt, a cikkünkben megtalálja ITT.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!
Tags : dizajnétkezőhaloszobaklasszikuskomódoknappalistílusszekrényekvintage
Miroslava Sabolová

The author Miroslava Sabolová

Leave a Response