close

Hotel és étterem

DesignDolgozószobaHotel és étteremKönyvtárNappaliUncategorized

Modern Fotelek Különböző Vállalkozások számára – Hogyan Lehet Lenyűgözni Az Ügyfelet?

media_images_org_file0027307

Modern Fotelek Vállalkozásának Helyiségeiben

Az ESTILOFINA modern foteleket kínál irodákban, klinikákban és üzleti helyiségekben történő használatra. Üdvözölje ügyfeleit, vendégeit és alkalmazottjait elegáns, modern bútorokkal, kényelmes ülőhelyeket kínálva. Szerelje fel jelenlegi munkahelyét modern fotelekkel és élvezze a maximális kényelmet. Legjobb ajánlat – A dizájnos barokk „KARTER“ fotel többféle színben, bársonyban kerül bemutatásra. A színe, rusztikus lábai a és kényelmes kárpitozás biztosítják, hogy a fotel a vállalat legfontosabb részévé váljon. Kis mérete ellenére is szokatlanul kényelmes és komfortos.  Függetlenül attól, hogy a hálószobában, a nappaliban vagy a folyosón található, bármilyen helyiségbe illik és bármilyen helyiséget kiegészít gyönyörével.

A gyönyörű és kényelmes székben pihenhetünk, álmodozhatunk vagy könyvet olvashatunk. Egy hely, ahol egy hosszú nap után pihenhetünk. Az utóbbi években a fotelek a modern bútorok részévé váltak minden típusú cégnél. A fotelek nemcsak a pihenésre alkalmas helyek, hanem a vendégek és az ügyfelek számára is örömmel szolgálnak egy üzleti helyiségben.

Stílusos fotel Karter - különféle színek
Stílusos fotel Karter – különféle színek

Csarnokok – A Vendégek Kényelmes Fogadtatása

A modern fotelek használatának leggyakoribb területei a csarnokok. Egyre több szálloda építi át csarnokait az új trendek miatt, mivel igyekeznek a legkényelmesebb környezetet kialakítani a vendégek számára. A kényelmes fotelok szükségessé válnak, mivel a szállodába érkezéskor a vendégek általában fáradtak és azonnal pihenésre van szükségük. Az extravagáns szállodákban exkluzív fényeket, csillárokat egy akár virággal teli zöldterületeket is találunk. Maximális minőséget kínálunk a modern ELISA fotellel, amely kiváló minőségű anyagból készült, és épp ez teszi kényelmessé és kellemessé. A karosszéket a chesterfield öltés jellemzi.

Stílusos fotel Elisa - különféle színek
Stílusos fotel Elisa – különféle színek

Modern Office

A modern fotelok használata egyre népszerűbbé vált a modern tárgyalótermekben, a hagyományos irodai székekkel szemben. A hosszú találkozókon való ülés jobban elviselhető egy kényelmes fotelben! Manapság a személyes irodák modern foteljai nagyon szükségesek. Egyáltalán nem vendégszerető, ha a vendégeknek, akiket fogadunk, egy kis széket kínálunk fel. A társalgókban, akár vendégek, akár alkalmazottak számára, fotelok segítségével kellemesebb környezetet lehet létrehozni. Nem szeretnek inkább egy kényelmes fotelben várni egy találkozóra és nem egy kicsi és kényelmetlen széken?  Másrészről, a modern fotelekkel ellátott terek vagy társalgók segítenek az alkalmazottaknak pihenni és visszanyerni az energiát a nap hátralévő részében. Tipp az Ön számára – A LYRIC gyarmati stílusú fotel klasszikus, szilárd kialakítású, lekerekített háttámlával. Ideális kiegészítő az irodában, mivel könnyen kombinálható különféle belső stílusokkal. A magasan kárpitozott kartámaszok a háttámlához közelednek, míg az ülés és a háttámla szintén kényelmesen párnázva vannak. A barna színű lábak harmonikusan keverednek a kárpitozással. A széknek biztosítják a szükséges stabilitást. Megpihenhet, elolvashat egy jó könyvet vagy zenét hallgathat maximális kényelemben.

Stílusos fotel Lyric whisky barna
Stílusos fotel Lyric whisky barna

A Próbafülkék Jövője

Padok vagy hideg műanyag ülések helyett sok kereskedő kényelmes karosszékeket kínál próbafülkéjük berendezéseként. Akár a kabin belsejiben, akár a barátok és a család számára, akik kint várakoznak, a fotelek kellemesebb légkört teremtenek, miközben ruhákat próbálnak és vásárolnak. Számos anyagot, mint például a műbőr könnyű tisztán tartani, és hosszabb ideig bármilyen üzletben rendszeresen elhelyezhető. Kínálatunkból ajánljuk – a kávé színű ALISSON dizájnpadot, amelynek kellemes mikroszálas burkolata van, chesterfield mintázatú öltéssel. elegáns gombokkal díszíti a fotelt és antik megjelenést ad a padnak. A pad stabilitását négy tömör fából készült szilárd láb biztosítja. Ha az ülést kinyitják, egy nagyméretű tároló rekesz nyílik gyakorlatilag korlátlan felhasználásra

Stilusos ülőpad Alisson barna
Stilusos ülőpad Alisson barna

Melyik a kedvenc bútordarabja, amelyen szeret pihenni? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben!

Az ülőpadok újra divatban vannak, olvasson róluk cikkünkben itt.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!
continue reading
DesignDolgozószobaHotel és étteremKönyvtárUncategorized

Az Ülőpad Nagy Visszatérést Él Át. Visszatértek, Válassza Ki Kedvencét!

image0013350

A komfort és a formatervezés szempontjából nem mindig tudjuk elképzelni az eredetiséget. A szokásos székek, fotelek vagy kanapék a lakótér szerves részét képezik. Amit viszont nem tartalmaz mindenki dizájn leltára, azok az ülőpadok.

Rococo dizájnos ülőpad, 170 cm, fekete
Rococo dizájnos ülőpad, 170 cm, fekete

Egy klasszikus darab, amely elsősorban a múltban volt népszerű, és sokan közülünk emlékeznek rá a nagyszülők otthonából. A padok hosszú távon teljesítik céljaikat, és az emberek nem csak egyre többször használják, hanem vásárolják is őket. Nyilvánvalóan senki sem gondolta volna, milyen lassan kúszhatnak be otthonunkba, és ráadásul a beleegyezésünkkel. Nincs ebben semmi csodálatra méltó. A bútorok szerelmeseinek álma egy praktikus, egyszerű ülés nem csak a külső, hanem a belső terekben is. Ezen túlmenően, a különböző mintáknak köszönhetően, a padok gyakran elegánsabbak vagy stílusosabbak, mint a szokásos székek. Fogadjon az eredetiségre. De melyiket válasszuk?

Nem Kell Választania A Praktikusság És A Stílus Között

Sokan félnek sok pénzt adni érte, ezért egy kopott padot vagy az internetes bazárok egyike közül választanak egyet. De ha szeretnénk elérni a kívánt célt, kényelmet, szépséget és praktikusságot, akkor csak az üzletből történő vásárlást lehet fontolóra venni. Az inspirációnak nincs határa. Nem is annyira drágák, mivelhogy néhány évtizedig fognak szolgálni. Akár a kézműves, a kárpit, akár az egyszerű fafelületet részesíti előnyben, valójában mindent elvárhat, kivéve egy unalmas stílust, amely a szocialista konyhákban talált volna.

Ha már az étkezőkről és a konyhákról beszélünk, a minimalista stílusnak megfelelnek a minimalista padok. Ha nem szeretné túlzásba vinni, de fontos szempontnak tartja a minőséget, választhatja az időtlen Elegant padot. A masszív fa a kézi feldolgozásnak köszönhetően nem veszíti el vonalát és kényelmesen illeszkedik minden stílusos eszközhöz. A kárpitozott padra vágyók elégedettek lesznek a gazdag kínálattal. Az ügyfelek többnyire pontosan tudják, mit akarnak és mit szeretnének. Ezért elég nagy a választék, és ez nemcsak a vevő, hanem maga a gyártó számára is előnyt jelent. A tervezők alkotásainak köszönhetően a hálószobája a bútorok iránti szenvedély kifejezésévé is válik, például a KASON ülőpad formájában. Ne féljen elhelyezni az ablak alá vagy az ágy végéhez. A családjával töltött kellemes időknél fogja szolgálni igényeit.

KASON dizájnos ülőpad - különféle színek
KASON dizájnos ülőpad – különféle színek

Halhatatlan és többcélú

Ha többcélú darabot szeretne, akkor mindenképpen a klasszikus modellekre gondol, amelyek kinyithatók, és amelyekben tárolhatók a dolgok. A tárolás nem az egyetlen dolog, amely számít. A Queen modell három halhatatlan színben kapható – szürke, bézs és kávébarna, amelyekből örömmel választhat. A gyakorlatiasság egyszerűen olyan dolog, amelyre otthonunkban szükség van, tehát nem kell aggódnia, hogy csak a folyosón fogja felhasználni. A hálószobába is illeszkedik, ahol antik megjelenésével újjáéleszti a teret. Cserélje le azokat a székeket, amelyek nem felelnek meg a belső tereknek.

Stilusos ülőpad ALISSON 90cm barna
Stilusos ülőpad ALISSON 90cm barna

A padok nem csak bútordarabok, hanem a szoba stílusát és jellegét is jelzik. Ha olyan területeken dolgozik, ahonnan hiányzik valami, akkor egy pad tökéletes kiegészítő lesz. A kényelmes ülések olyan háttámlával, mint amilyennel a Jenna Chesterfield ülőpad rendelkezik, nemcsak kifinomultságot, hanem luxust is nyújtanak. Akár lakó vagy nem lakóépületbe helyezi, mindenki igazán értékelni fogja. Kényelmesen rá ülhet anélkül, hogy elégedetlen lenne. Miért? A fogantyúk vagy a szegecsek színét még olyan bútordarabnál is ki lehet választani, mint egy pad.

 

Jenna Chesterfield dizájnos ülőpad
Jenna Chesterfield dizájnos ülőpad

Nem kell aggódnia a változás miatt, még akkor sem, ha ez azt jelenti, hogy felhasznál valami olyan nyilvánvaló és klasszikus dolgot, mint egy ülőpad. A divat nem csak a ruházatban, hanem a belsőépítészetben is változik. A klasszikus bútorok olyan újjáéledést tapasztalnak, amelyről nem szeretne lemaradni. Ezért ügyeljen, még a vásárlás után is, arra, hogy minden bútordarabot még különlegesebbé tegyen. Hiszen a szép otthon tökéletes kényelmet és funkcionális bútorokat igényel.

Modern és kényelmes széket szeretne irodájába? A témáról a következő cikkben olvashat többet itt.

 

continue reading
DolgozószobaHálószobaHotel és étteremKönyvtárNappali

Melyik kutyafekhely a legjobb kutyájának! Segítünk

SACKit 04 06 20150356

Kevés dolog van az életben, amely annyi örömet és boldogságot hozz az embernek, mint a kutya. A kutya mindig megpróbál felvidítani. Nem hibáztat a hibáinkért, nem harcol ellenünk és nem kritizál a megjelenésünkért vagy a tudás hiányunk miatt. Mindent megtesz, hogy megvédjen minket, mert mi vagyunk a gazdijuk. A kutya ugyanakkor támaszkodik is ránk – az ételtől, vizétől, menhelyétől, testmozgásától, kiképzésétől, állatorvosi gondozásától a tarsaságunkig és a védelmünkig. Ezenkívül minden állatnak saját tálra, játékokra és pihenőhelyre van szüksége. Mivel a legtöbb kutya legalább 10-16 órát alszik a nap folyamán, fontos kiválasztani melyik a megfelelő kutyafekhely a négylábú házi kedvencünk számára – a kézzel varrott dán SACKit márka nagyon tartós műszálból készül, és EPS golyókkal van kitöltve elegendő kényelmet nyújtva a szőrcsomóink számára.

Holly design fekhely kiváló minőségű anyagokból készül, és ezért a kutyaágy nagyon puha és kenyelmes. Formailag inkább egy ülőgarnitúrára emlékeztet, széles háttámlával és magas karfával. A jellegzetes dekoratív díszítés érdekes megjelenést kölcsönöz a kutyaágynak. Biztosítsa be a négylábú barátjának a stílusos lakhatást.
Holly design kutyaágy – különböző színek

A 3 legyakoribb hiba, amit az emberek elkövetnek kutyafekhely vásárlás közben

Ha új ágyra van szüksége a hálószobájába, biztos vagyok benne, hogy nem fogja rögtön az első matracot választani. Ehelyett óvatosan választ, számos tényező alapján, beleértve a kényelmet, a méretet, kitartását és a matrac típusát stb. Ugyanolyan figyelmet kell szentelni a kutya ágyának kiválasztására is. Végül is, ha Ön minden nap egészségesen alszik, miért ne alhatna úgy háziállata is? Ezenkívül kutyája többet alszik, mint maga (bár lehet, hogy azt szeretné ez inkább fordítva legyen).

1. számú hiba: Rossz méretű kutyafekhely 

Eltudja képzelni, hogy minden este úgy alszik, hogy a lába lelóg az ágyról? Természetesen, nem! Elsősorban mérje le házi kedvence hosszúságát. Ez általános képet ad arról, hogy milyen méretűnek kell lennie az ágynak, hogy a kutyája kényelmesen érezze magát. Nincs rosszabb, mint egy túl kicsi ágy.

2. számú hiba: Nem megfelelő alak kiválasztása

A standard ágyak sokféle formában, méretben, anyagban és színben kaphatók. Ezek általában kerek, ovális, téglalap vagy négyzet alakúak. A legtöbb kutya különböző pozíciókban alszik, de ha eltölt egy kis időt azzal, hogy megfigyeli, hogyan is alszanak, akkor jobban el tudja képzelni, hogy az ágy mely formája felel meg a legjobban.

3. számú hiba: Nem megfelelő textúra kiválasztása

Az emberekhez hasonlóan a háziállatoknak is megvannak a saját, egyedi preferenciáik. Egyes kutyák a szövet textúrákat részesítik előnyben, mások pedig a sima szöveteket. Keressen olyan helyeket, ahol a kutyája pihenni szeret. Ez segít kiválasztani a legjobb kutyafekhelyt.

Szerezze be házi kedvencének az ideális fekhelyt, ahol pihenhet ! A kézzel varrott SACKit dán márkájú kutyafekhely rendkívül tartós szintetikus szálakból készült, és EPS golyókkal van kitöltve, melyek maximális komfortérzetet nyújtanak kedvencének. A kutyafekhely mint kültéri és beltéri használatra is alkalmas . Vizes ronggyal könnyen tisztán tartható.
DOGit Cobana Large kutyafekhely

Hogyan Osszuk Meg Házunkat Szőrös Barátainkkal Anélkül, Hogy Feláldoznánk A Ház Modern Stílusát.

Mindenekelőtt azt kell mondanunk, hogy nagy állat szerelmesek vagyunk. Kisállat-tulajdonosok vagyunk, az állatok menedékhelyének rajongói, és örömmel mutatjuk be őket a blogunkon. Ahogyan azt napi szinten látjuk, a boldog otthon kényelmes és barátságos lehet az állatok számára, valamint modern és elegáns is maradhat. A titok az, hogy megfelelő anyagokat és szöveteket válasszon családjának és életstílusának. Mielőtt bármit megvásárolna, feltétlenül olvassa el a mellékelt címkét.

Porszívózzon és húzza el a kanapékat, foteleket hetente vagy havonta kétszer, attól függően, hogy mennyi háziállat hullatja szőrét a ház körül. A haj ráragad a ruhákra és a bútorokra, és amikor a szőr nagyon rövid, ellenáll porszívós vagy mosógépes kísérleteknek is. Javasoljuk, hogy olyan kefét használjon, amely minden felületről leszedi a szőrt – szőnyegek, ülések, székek, kutyafekhelyek … ilyenkor elég felvenni a szőrcsomókat és kidobni azokat a kukába. Használjon szőreltávolító kefét és elektromos borotvát, hogy az állat szőrét a megfelelő hosszúságban tartsa.

Íme néhány kedvenc darabunk, amelyek háziállatok számára alkalmasak.

Szerezze be házi kedvencének az ideális fekhelyt, ahol pihenhet ! A kézzel varrott SACKit dán márkájú kutyafekhely rendkívül tartós szintetikus szálakból készült, és EPS golyókkal van kitöltve, melyek maximális komfortérzetet nyújtanak kedvencének.
Kutyafekhely DOGit Cobana Mini

Az Ön kutyája is néha a dohányzóasztalra, majd a kanapéra ugrik? Az Island II Circle – dohányzóasztal nagyon szilárd, akác tömör fából készült. Kézzel készített és természetes fáról van szó. Ha úgy dönt, hogy megvásárolja ezt az egyedülálló darabot, garantáljuk, hogy nem fogja megbánni. Megfelelő gondossággal generációkig fog szolgálni. Ezen túlmenően sok fabútor kézzel készül és mivel a természetben nincs két azonos fa, egyik bútordarab sem néz ki pontosan ugyanúgy. A bútor ugyanúgy működik, mint a divat. A fekete ruha vagy az egyszerű sötét ruha mindig divatos lesz – ez a ruha időtlen és minden trendet túlél. A fabútor ugyanazt a célt szolgálja. A fa bármilyen környezethez illik, függetlenül a témától.

 

Kivételes párosítás: a masszív Island dohányzóasztal értékes akácfából tökéletes illeszkedik majd a nappalijába. Az évgyűrűk és a fatörzs természetes alakja igazi különlegessége az asztalnak. Alaposan kiszárított és környezetbarán módon viaszozott akácfa különleges és egyedi atmoszférát teremt.
Dohányzóasztal masszív fából Island II Circle

Hogyan tartsuk a kutyát távol a kanapétól

A kutyák örülnek, amikor lehetőségük van felmászni a puha kanapéra. Nincs ezzel semmi baj, de nem mindenki élvezi a helymegosztást a legjobb barátjával. Sok háziállat tulajdonos panaszkodik, hogy kutyáik a nagy, kényelmes kanapén tartózkodnak, és hogy minden jó lenne, ha nem lenne mindenhol szőr! A családtagok következetessége a legfontosabb, ha kutyáját távol tartják a bútoroktól. Győződjön meg arról, hogy az otthon mindenki egyetért a „nincs kutya a kanapén és az ágyban“ szabállyal, mivel a részmunkaidős kiváltságok megnehezítik a kutyának a szabályok megértését. Pótlásként adja meg négylábú barátjának, hogy elegánsan éljen egy puha és kényelmes Holly vagy DOGit fekhelyen, amely beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Ahol a kutyák szabadon mozognak a lakásban, elegendő kényelmet és pihenőhelyet biztosít kutyáinak a kézzel varrott Dogit Cobana Mini kutyafekhely.

Szerezze be házi kedvencének az ideális fekhelyt, ahol pihenhet ! A kézzel varrott SACKit dán márkájú kutyafekhely rendkívül tartós szintetikus szálakból készült, és EPS golyókkal van kitöltve, melyek maximális komfortérzetet nyújtanak kedvencének. A kutyafekhely mint kültéri és beltéri használatra is alkalmas . Vizes ronggyal könnyen tisztán tartható.
DOGit Cobana Medium kutyafekhely

Szükségük van a kutyáknak párnára?

A kutyáknak szükségük van párnákra vagy ágyakra szélekkel, amelyek a nyakát támasztják alá, de nem mindig igénylik ezt. Ha lehetséges, adjon meg kutyájának többféle típusú márkájú ágyat. Nagyszerű, ha a kutyák kiválaszthatják a megfelelő pozíciót kényelmük és egészségük optimalizálása érdekében. Kutya párnák és ágyak kínálatát úgy terveztük, hogy megfeleljen minden kényelmi és stílusos igénynek. A kézzel varrott CUSHIONit párna habbal van töltve, amely elegendő kényelmet nyújt háziállatának. Nedves törlővel tisztíthatja, így a karbantartás önmagában nem vesz igénybe sok időt. Az anyag kopásálló.

Puha párnák! Kézzel varrott SACKit dán márkájú párna nagyon tartós és újrahasznosítható polieszterből készült . Habbal töltöt így elegendő kényelmet bisztosít . A tisztítása nemígínyel sok időt,könnyen vizess ronggyal tisztítható
CUSHIONit nagypárna

Hatékony és vonzó bőr

Mielőtt új kanapét vásárolna, sokan kíváncsiak arra, hogy bőrt vagy szövetet válasszanak. A kanapé szerves részét képezi otthoni életünknek, egy olyan helyet, ahol a hosszú nap után a munkahelyen lepihenünk, vagy ahová az esti órákban ültetjük vendégeinket. Ezért ésszerű, hogy eltöltsünk egy kis időt a bőr- és textilkanapék pozitív és negatív értékeinek kiértékelésére. Különösen akkor, ha a kutyák a család tagjai.

A Chesterfield hármas ülőgarnitúra bycast bőrrel van bevonva Vintage stílusban. Élvezze a klasszikus dizájnt és a kiváló abszolút tökéletes kialakítást. Ez a klasszikus heverő a Chesterfield szériából inspirálni fogja majd!
Hármas ülőgarnitúra Chesterfield Vintage II bőr

A piacon lévő összes lehetőség közül a bőr a legmegfelelőbb az Ön számára. A legtöbb kutyatulajdonoshoz hasonlóan nekünk is vannak bőrszékek és kanapék, mert könnyen tisztíthatók és extra tartósak. A szennyeződések vagy a szőr eltávolítása nagyon egyszerű. Elég hozzá egy nedves törlő. Más kanapék is viszonylag könnyen tisztíthatók, de a bőr esetén oly költség- és időhatékony, hogy a bőr ebben a tekintetben a legjobb választás. Érdemes felhozni a Chesterfield kanapét. Mindig ugyanazt a kérdést teszem fel, ha ránézek – hogyan létezhet valami ennyire szép együtt a kutyákkal?! Válasszon klasszikus dizájnt és kiváló kivitelezést abszolút tökéletességben!

Az ülőpadok visszatértek, olvasson róluk többet itt.

Tetszett ez a cikk? Ossza meg barátaival!

continue reading
DesignHotel és étteremKonyhabútorokKönyvtárNappali

Mi történik a régi hotelbútorokkal? Egyéb kérdések a hotelbútorokkal kapcsolatban

photo-1486057216565-b5d9ae788ed9

Manapság a szálloda felújítása nem csak a kopott bútorok és matracok cseréjét jelenti, az is fontos, hogy ismerjük a konkurenciát és hozzunk létre egy új, eredeti, különleges karakterű stílust. A szállodatulajdonosok szerint a hotelbútorok alapvetően három cikluson mennek át: rekonstrukció, alap rekonstrukció és teljes rekonstrukció. Minden változtatás céljának a vendégélmény érdeke kell hogy legyen.

Luxus ülőpad Massive X 160 cm akác
Luxus ülőpad Massive X 160 cm akác

Mi történik a régi hotelbútorokkal?

Minden évben az emberek egyre több bútort dobnak ki, amelyek még mindig nagyon jó állapotban vannak. Ez nem csak meggondolatlan hulladékgazdálkodás, hanem a környezet szennyezése is. Természetesen a legjobb megoldás az újrahasznosítás azzal, hogy a bútorokat újrafelhasználásra módosítják vagy adományozzák. De hol is kezdjük? Gondolkozzon el, kiket ismer. Lehet egy unokatestvére vagy barátja dolgozik egy non-profit szervezetben. Kínálja fel a régi bútorait eladásra vagy adományozza szállításra. Vannak más megfontolások is, amelyeknek semmi köze nincs a likvidáláshoz, mint például: Mit lehet készíteni a hotelbútorok -ból és mi lenne a legjobb befektetés? Hogyan lehet a bútorokat úgy átalakítani, hogy jobban szolgálják a céljaikat? Szüksége van egy műszaki rajzra az új dizájn megvalósításához? Milyen anyagok a legmegfelelőbbek a hotelbútorok számára? Hogyan kombináljuk a színeket? De mielőtt megválaszoljuk ezeket a kérdéseket, néhány dolgot tisztázunk….

Luxus bárpult Elegant
Luxus bárpult Elegant

Hol tároljuk a szükségtelen bútorokat?

Egyszerű választ keres, például: „A hulladéklerakóban?“ Elnézést… a dolgok egy kicsit bonyolultabbak, egy egyszerű ok miatt. A hulladéklerakó a legkevésbé attraktív megoldás. Például vegye figyelembe, hogy el kell dobnia nagy mennyiségű régi bútort. Hulladék elszállítása, eltávolítása és ártalmatlanítása – pénzbe kerül. Ez gazdaságtalan és drága. Szóval milyen alternatívák vannak? Elhiszi vagy sem, használt  hotelbútorok találhatnak otthont, ami pénzt takarít meg a szállodatulajdonosok számára. Például: A felszámoló alacsony áron vagy ingyenesen távolítja el a bútorokat a szálloda helyiségeiből, és eladja az új bútorok kiskereskedelmi árának kb. 25% -áért. A második lehetőség a helyszínen történő ártalmatlanítás vagy a szálloda bútorok aukciója. Az egyik előnye az, hogy a szálloda továbbra is működhet az eladás során. További előnye, hogy a szállítási költségeket nem kell figyelembe venni, így a szálloda több bevételt szerez. Hátrányok a reklám, a biztonság és a tömegvezérlés költségei. Ezenkívül előfordulhat, hogy nem minden elem lesz eladva. A harmadik lehetőség a jól megőrzött bútorok adományozása jótékonysági célokra. Csodálkozna, ki másnak jönne még jól a ruhásszekrénye vagy a kanapéja.

Nyitható ülőgarnitúra Amiyah / 215 cm - zöld bársony
Nyitható ülőgarnitúra Amiyah / 215 cm – zöld bársony

Attól a pillanattól kezdve, hogy a vendég belép a szálloda előcsarnokába, ünnepi vagy üzleti esemény kezdődik számára. Ennek a tapasztalatnak a része a vendégeket körülvevő légkör és dekoráció kialakítása, építészeti elemektől és műalkotásoktól kezdve az előcsarnokig, az éttermekig és a szállodai szobákig. A bútor az egyik legfontosabb szempont, amely hozzájárul minden szálloda megjelenéséhez.

Dekoráció Pilot modell repülő 80cm
Dekoráció Pilot modell repülő 80cm

Hotelbútorok – a vásárlás alapjai

Szobák, recepció, étterem és egyéb helyiségek bútorjának vásárlása kihívásokkal teli feladat lehet. Fontos, hogy előre megtervezzük a folyamatot, így fogja tudni, hogy mi szükséges és mennyi bútor illeszkedik minden helyre. Megtanulja, hogyan kell ezt helyesen csinálni a csapatával együtt, ahova mindenképpen tartoznak: szállodatulajdonos és személyzet, belsőépítészek és bútor gyártók, amelyek valódi partnerként viselkednek. A csoport minden aspektusa egyéni szerepet tölt be, amely másokkal együttműködve a tökéletes vendégterméket hozza létre.

Éjjeliszekrény Kamryn 40 cm
Éjjeliszekrény Kamryn 40 cm

A szállodatulajdonosok eldöntik, hogy a vendégek mit látnak és tapasztalnak majd a szállodában. Nagyban felelősek a minőségért és a költségvetésért. A tervezők a tulajdonosok látását életre keltik – legalább papíron. Tudják, mi a trendek, és kreatív módon dolgozhatnak velük. A gyártók természetesen a hotelbútorok gyártásával és szállításával foglalkoznak. Bútorkészletünkből érdemes megjegyezni ezt a stílusos éjjeliszekrényt, ami növeli a vendégszoba hangulatát – a fa szerkezetét extravagáns 3D-s minta emeli ki.

A legjobb anyagok hotelbútorokhoz

Ha félrehagyja a kárpitot, akkor a választás a következőre csökken: fém, tömör fa, laminátum és fa furnér. Mindegyik választásnak vannak előnyei és hátrányai és a „tökéletesség“ választása nagyban függ a külső megjelenéstől, amit el akar érni, valamint a tartósságtól és a költségvetéstől.

Stílusos étkezőasztal Sweden, 160 cm, fehér
Stílusos étkezőasztal Sweden, 160 cm, fehér

Íme néhány tulajdonság, amelyek a fenti anyagokhoz kapcsolódnak: Fém bútor – a közelmúltig csak a szabadban használták, manapság néhány elemét, fa, üveg vagy kő kombinációjával, már átviszik a modern belső terekbe. A fémbútorok nem igényelnek karbantartást és ápolást. Tartós anyagból készül, és nagy ellenállással rendelkezik a mechanikai sérülésekkel szemben. Tömör fa – egy tartós és robusztus anyag, és ideális választás bárki számára, aki bútorja hosszú élettartamát keresi. Laminátum – magasabb hőmérsékleten történő sajtolással állítják elő. Nagyon ellenálló a mechanikai sérüléseknek, az ütéseknek és a karcolásoknak. A laminátum alacsonyabb minőségű, mint a furnér vagy a tömör fa – ezért is kerül kevesebbe. Fa furnér – különböző irányokba vágható, így érdekes fa rajz alakul ki rajta. Ne aggódjon, kiváló minőségű anyagról van szó, és lényegesen olcsóbb, mint a tömör fa.

Ágy Laney, 180x200 cm, ezüstszürke bársony
Ágy Laney, 180×200 cm, ezüstszürke bársony

Eredeti felújítás – Belső felszerelés

Az első szoba, amelyet általában felújítunk, a hálószoba, mert ez a szoba valóban a vendég figyelmének középpontjában áll. Igen, így van, de ott, ahol a rekonstrukciót korábban meg kell kezdeni……az a lobby / előcsarnok. Hogy miért? Mert ez az első benyomás, ami számít! A nagy előcsarnok lesz az első, amit a vendégek látni fognak. Egyszerűen tökéletesnek kell lennie! Szeretné üdvözölni a vendégeket egy izgalmas, modern előcsarnokban geometriai, élénk színű bútorokkal és nagy acél állólámpákkal? Vagy inkább sétálna virágmintával berendezett előcsarnokban?

Stílusos állólámpa Shadow II fekete-szürke
Stílusos állólámpa Shadow II fekete-szürke

A legfontosabb azonban az, hogy a szállodának szükséges felszerelésének funkcionálisnak és könnyen kezelhetőnek kell lennie. Nem szeretné, hogy a meglepően szép belsőtér mellet vendégei csalódjanak a meghibásodott liftben. A legjobb első benyomás, amelyet a vendégek számára biztosíthat, annak biztosítása, hogy minden működőképes és vizuálisan fantáziadús legyen. A felújítás sikerének kulcsa a szálloda koherenciája. Ezért az éttermet ugyanúgy kell kialakítani, mint a recepciót és a lobbyt. Egy másik elfelejthetetlen terület a találkozó terem, ahol vállalati vagy családi rendezvényeket szerveznek. Egy exkluzívan berendezett társalgó különösen alkalmas kisebb üzleti találkozókra.

Luxus belsőtér kialakítása

Minden helyiség az építészet és a belsőtér keveréke. Amit a szobába helyez, ugyanolyan fontos, mint a szoba felépítése. A szálloda belsőépítészete egyensúlyt igényel a vizuális érintés (hotelbútorok, tapéta, lámpák stb.) és a szükséges felszerelés között (biztonsági követelmények, ekonómia, az alapvető követelmények általános működése). Vizuálisan ez elérhető a meghatározott témájú színek, textúrák és világítás hozzáadásával.

Luxus csillár Kingdom II
Luxus csillár Kingdom II

Meg kell újítani a bútorokat? Használjon színeket

A szín minden szoba egyik legfontosabb tervezési szempontja. Nem kell mindent újból vásárolnia, csak frissítenie kell azt amink van, és szó szerint mindenre, amire szükségünk lesz az a festék. Kék ég, zöld fű, sárga nap. A világunk szinte mindent társít valamilyen színhez. Még olyan állítások is vannak, amelyekben színeket használunk. Szoktuk mondani, hogy valaki „zöld az irigységtől“, vagy „fehér mint az irodai papír“. A festők, művészek, belsőépítészek és kereskedők számára a szín megfelelő használata, kulcsfontosságú az üzleti élet sikeréhez.

Oldalsóasztal szett Factor mangó 2 részes
Oldalsóasztal szett Factor mangó 2 részes

Csapatunk azt javasolja, hogy összpontosítsunk a következőkre:

  • A meleg és hűvös színekkel való munka során fontos megjegyezni, hogy egyetlen helyiségnek sem lehet egy színe. Ha szeretné, hogy a szobák hangulatos legyen, használjon meleg színeket és adjon hozzá néhány elemet, amelyek hűvös színeket tartalmaznak – vagy fordítva. Mint minden dekorációs elemnél, fontos is egy bizonyos egyensúly és kontraszt elérése.
  • A festék mellett a felületkezelést is figyelembe kell venni, amely javítja az anyagok megjelenését és általában védi őket a környezettől (pl. kopás, korrózió, vízkárosodás, rovarok és gombák stb.).
  • Világos, semleges színek, például bézs, elefántcsont, fekete, szürke és minden fehér árnyalat tükrözik jobban a természetes fény előnyeit – a tér tisztábbnak és tágasabbnak tűnik.
  • A Terrakotta narancs színpaletta számos vörös-barna, piros, rózsaszín-piros és sárga-narancs árnyalatot tartalmaz. Természetes, tompa, földes színek. A gazdag narancssárga, mélysárga és tégla tónusok vonzóan kombinálhatók színekkel, amelyek halványak és nagyon finomak.

Pénzügyi előnyök

A szálloda belsőterének megváltoztatásának folyamata eleinte nagyon költséges, de hosszú távon jó befektetés. Bár a belsőépítészet drága, bevételt generál és ha következetes, akkor egy speciális csábító téma az évek során jól megőrizhető. Egyre több vendég élvezi tartózkodását és közben kommentálja a szálloda belső kialakítását. A stílus ahogyan prezentálja magát, egyféle mód, ahogyan a környezet tekinti Önt és a szálloda stílusába való befektetés garantálja, hogy vendégei jó tekintettel legyenek Önre. Miért ne kezdené el még ma?

Nagy vagy részleges rekonstrukciót tervez? Vagy csak javítani szeretné téli kertjét? Érdekelnek minket a terveik. Írjon nekünk.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!
continue reading
DesignDolgozószobaHotel és étteremKonyhabútorokNappali

Hogyan lehet azonnal vonzani fogyasztókat az éttermébe?

Jedálenský stôl ZORA

Hogyan vonzunk fogyasztókat az étterembe

Az első osztályú alapanyagokból készült ízletes ételek és italok változatos kínálata manapság már egyértelmű dolog az ügyfél számára. De van még sok más fontos részlet, amelyen keresztül az ügyfelek értékelik az étterem minőségét. Minden esetben, az étterem környezete ugyanolyan fontos, mint maga az élelmiszer minősége. A belsőépítészet és az étterem elrendezésének megtervezésekor olyan sokoldalú bútorokat kell választania, amelyek megfelelnek az ügyfelek különböző igényeinek. A formatervezés, az anyagok és a méretek megválasztásától függően minden elemet jól hozzá kell igazítani a tér kialakításához, működéséhez és berendezéséhez.

Kerek étkezőasztal Carmen
Kerek étkezőasztal Carmen

Hogyan szerezzünk vevőt?

Használjon alkalmas világítást. Az első benyomás fontos és ami az éttermet illeti, a világítás játsza a legnagyobb szerepet. Az étel lehet finom, az üdítők tökéletesen lehűtve, de ha rossz a fény az ügyfél nem fogja magát jól érezni. A világítást egy bárban vagy étteremben egyértelműen komolyan kell venni.„A világítás tervezésekor három szempontot kell figyelembe venni: vázlat, a célközönség és a használt tér“. Hatékony világítás az étterembe megerősíti tervezési témáját és hozzájárul a hely pozitív benyomásához, amely a jó ügyfélszolgálattal és az ételekkel ösztönözheti az ügyfeleket, hogy térjenek vissza. Tudták, hogy a világítás szintjét szabványok határozzák meg? Tapasztalt tervezők szívesen adnak tanácsot az optimális számról és LED lámpa típusról egy adott helyre.

Egy csodálatos légkört éttermébe garantáltan varázsol ez a függőlámpa Shadow II kínálatunkból.

Függőlámpa Shadow II
Függőlámpa Shadow II

Használja ki az étterem színstratégiájának előnyeit

A színek tudattalan szinten rezonálnak az ügyféllel és kulcsszerepet játszhatnak az ülőhelyek kialakításában. Olvasson el pár tippet, hogyan tudja kihasználni ezt a stratégiát. A piros szín miatt a vendégek gyorsabban esznek, és nagyon hamar távoznak. Gyorséttermekbe alkalmas. A narancssárga boldogság és öröm érzetét kelti az emberekben. Kíváló cukrászdák és gyorséttermek számára. Általában a sárga nagyon élénk és izgalmas szín, ezért nem olyan ideális nyugodt környezetbe. Kávézóba és gyors kajáldába illik. A zöld föld hangjai megnyugtatóak. Kíváló választás étterembe, amely egészséges ételeket kínál. Barna szín segít a vendégeknek relaxálni és jól érezni magukat. Illik kávézóba, bisztróba, modern étterembe vagy bárba. Ha az ügyfelek számára megbízható akar lenni fogadjon a kék színre. A fehér szín kellemes és pihentető érzést nyújt a környezetének. Illik kisebb étterembe és bisztróba, bankett és esküvői termekbe. A sötét belsőtér már nem tabu és a megfelelő bútor és világítás kombinációval megengedheti magának, hogy a feketét akár az egész falon használja. Az italok sokkal élvezetesebbek lesznek a vendégek számára, ha megtalálja a megfelelő arányt a színek között.

Ha nem szeretne falat festeni, a tapéta egy életképes lehetőség az éttermek számára. Van néhány egyedi, kiváló minőségű tapéta, amely segít Önnek létrehozni érdekes dizájnt és így kilógni a vállalkozásában. Megfelelő tapéta keresésekor ügyeljen arra, hogy könnyen tisztítható legyen.

Modern falfestmények, forrás: obraznastenu.sk
Modern falfestmények, forrás: obraznastenu.sk

Válasszon különféle székeket az étterembe

Minden étteremtulajdonos tudja, hogy a gasztronómiai vállalkozás sikere számos tényezőtől függ. Ha hosszú ideje vállalkozik, akkor ideje átgondolni helyisége berendezését. Itt van néhány javaslat amelyek közül lehet választani. A polipropilén fotelok mobilitásuk és könnyű tárolásuk miatt népszerű választássá váltak.

Csodálatos tervezési trendek alakultak ki 2019-re. A megfelelő, modern stílusú étkezőszékek kiválasztásával új vásárlókat nyerhet.

Szék Meredith
Szék Meredith

A fotelek népszerűek a kényelem miatt. Ideálisak, ha társalgó vagy éjszakai klubja van. A vendégek kényelmesen fogják érezni magukat és több időt fognak tölteni klubjában, ami természetesen megnöveli a profitot. Az exkluzív LEO forgó és állítható magasságú szék bármilyen helyiségbe illik.

Forgó fotel Leo - fehér
Forgó fotel Leo – fehér

Egy bárszék nem csupán kiegészítő. A bárszék tükrözi a stílust és a személyiséget. A többi létesítmény mellett a vendégek megérthetik az étterem által kínált egyedi koncepciót. Egy olyan bárszék mint a JEREMY, kielégíti még a legigényesebb ügyfelek igényeit is. Minőségi anyagokból készül és nagyon kényelmes.

 

Bárszék JEREMY, különféle színben kapható
Bárszék JEREMY, különféle színben kapható

Gyerek étkező székek manapság már egyértelműek, úgymint a játszósarkok, csomagoló pultok, gyerek menük. Gyerekeknek és kisgyermekeknek készültek. Ez egy kíváló mód, hogyan érje el hogy a gyermek együtt a szüleivel nyugodtan egyen. Üzleti szempontból a barátságos és toleráns megközelítés kéz a kézben jár, mert a boldog gyermek megegyezik a boldog szülővel, ami a teljes bevételben is tükröződik.

Székek elrendezése az éttermekben

Éttermekben az ülőhelyek szervezése a koncepció egyik fő alkotóeleme. De ez nem csak az esztétikáról szól. A bútorok kiválasztásakor gondolja át vállalkozásának hosszú távú terveit és céljait. Válassza ki a témát és a tervezést óvatosan! Az étterem témája és kialakítása nagyban befolyásolja, hogy az ügyfelek hogyan érzékelik az éttermet és a székek a belsőterek egyik legnagyobb aspektusa. Fontos figyelembe venni: – megfelelő ülőhelyeket, stílust, színt, anyagokat és még apró részleteket is, például festményeket. Válasszon olyan berendezést, amely elegendő helyet hagy az asztalok között, és elegendő helyet hagy a közöttük történő mozgáshoz. Ügyeljen arra, hogy legyen elég hely a székek mögött és az asztalok között, hogy az ügyfelek kiss magántéren és kényelmesen élvezhessék ételeiket.

A kényelemre vagy a gyakorlatiasságra fogad?

Hogyan lehet megoldani ezt a problémát? Egyszerűen csak fontolja meg, hogy kik az ügyfelek, és mit várnak el, amikor megérkeznek az étterembe. Ha gyorsétterme van, az ülőhelye valószínűleg a praktikán alapul. Természetesen az ideális ülőhelyek stílusosak, kényelmesek és praktikusak.

Bár asztal NEAT
Bár asztal NEAT

A tisztaság egy fél élet

A higiénia és fertőtlenítés a legfontosabb aspektusok egy étterem számára. Nem számít milyen finom és kreatívan elkészített az étele, az ügyfelek csak akkor látogatják meg vállalkozását, ha tiszta lesz.

Kárpitozott ülések vagy fotelek talán a legigényesebb bútorfajták. A napfénytől elhalványulnak, A radiátorból származó hő befolyásolja az anyag színét, por, izzadás, foltok, szakszerűtlen tisztítás, mindez súlyosan károsíthatja éttermi felszereléseit. A bútorok fém alkatrészeit mindig puha ruhával tisztítsa. A króm alkatrészeket mindig csak a rá termékekkel csiszolja meg. Ne csiszolja meg azokat a fém alkatrészeket, amelyek felületét színezékkel kezelik! Elég ha csak megszabadul a szennyeződésektől. Használhat olyan kémiai tisztítószereket is, amelyek a bútorok fém alkatrészeinek kezelésére vannak.

Az étterem napi takarításának és karbantartásának fontossága elengedhetetlen a sikerhez.

 

Tetszik ez a cikk? Ossza meg barátaival vagy olvassa el következő cikkünket itt.

 

continue reading
DesignHotel és étteremKonyhabútorok

7 tipp az időtlen éttermi bútorok kiválasztásához

image0039059

Sok mindent figyelembe veszünk egy új étterem megnyitása előtt. Megfelelő hely, bútorok, menü, receptek, csapat, hirdetések kiválasztása. Fontos feltenni a helyes kérdéseket és megválaszolni őket. Hogyan lehet lenyűgözni az ügyfeleket, amikor az ajtón keresztül besétálnak? Hogyan hozzunk létre olyan légkört az étteremben, amelyben a vendégek majd több időt töltenek? Házigazdák számára a legfontosabb feladat a megfelelő asztalok és székek kiválasztása. Nos, a jó döntés meghozatala egyáltalán nem könnyű!

Fedezzünk fel néhány technikát, amelyek felhasználhatók az új ügyfelek vonzására és a folyamatos ügyfelek megtartására.

Maximális kényelem az ügyfél számára

Valószínűleg tudja az első benyomás fontosságát. Sokszor csak kis erőfeszítésekre van szükség ahhoz, hogy a vendégek nagyszerű élményt kapjanak éttermében. Tegyen lépéseket előre.

7 tipp az éttermének megfelelő bútorok kiválasztásához

1. Válasszon bútorokat, amelyek megfelelnek a rendeltetésének

Képzelje el, hogy étterme egy történetet mesél és a bútor hozzájárul ahhoz a légkörhöz és érzelemhez, amelyet szeretne kiváltani. Mit szükséges tenni ehhez? Megérteni a tér korlátait, többféle célú bútordarab beszerzése és fektessen be időtlen megjelenésbe.

2. Funkcionalitás, kényelem és elegáns megjelenés

Bár a megtervezést és a megjelenést is figyelembe kell venni, soha nem szabad elsőbbséget adni a funkcionalitás és a kényelem felett. Tartsa észben! A széken ülés kényelme nagyon fontos az ügyfelek számára.

 

Szék ELEGANT massziv

3. Könnyítse meg életét

Gondoljon hosszú távon éttermére. Lehet érdemes megfontolni az összecsukható székek vásárlását. Ha kárpitozott karosszékeket választ, válasszon kárpitozást könnyű tisztítással.

4. Válasszon különböző konfigurációkat

Ha van elég tere, akkor jó ötlet több különböző hely létrehozása az étteremben. A „társalgóban“ vagy a bárban lehetnek olyan vendégek, akik inni akarnak, vagy olyan ügyfelek, akik szabad asztalra várnak. A különböző asztalméretek segítenek párok vagy nagyobb csoportok elhelyezésében. A sötét és világos szín kombinációja kellemes kontrasztot hoz létre.

 

Stílusos étkezőszék Queen drapp

5. Ne becsülje alá a tartósságot

Nem minden asztal és szék alkalmas professzionális felhasználásra. Noha csábító lehet olcsó megoldást választani, ne feledje, hogy a bútorokat a vártnál hamarabb ki kellesz cserélni. Válasszon szilárd és hosszú élettartamú, professzionális használatra tervezett bútorokat. A Nephele bárszék minőségi anyagokból készül, amelynek köszönhetően élettartama valóban hosszú.

Stílusos bárszék Nephele

6. Szervezze meg helyiségét

Készítsen alaprajzot a szoba elrendezésének legmegfelelőbb rendezése érdekében. Tervezze meg a forgalom kritikus pontjait, különösen a konyha és az étkező között, az étterem bejáratánál, az asztalok között. Megkönnyíti így az alkalmazottak és az ügyfelek mozgását.

7. Ne felejtse el az apró részleteket

Semmi sem idegesítőbb, mint a padlón húzó szék lábai. Rögzítsen párnákat a székek lábainak, hogy elkerülje a súrolódást és a padló karcolását.

Kicsi a helyisége? Van egy megoldásunk, olvasson tovább itt.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!
continue reading