close
DesignNappali

Jó a zöld szín egy nappaliba?

A nappali képviseli a lakókat. A nappali is elmesélheti otthonának történetét, amelyet minden látogatáskor felfed. Beszéljen a színekről, a bútorok elrendezéséről vagy az értékes darabokról.

A Nikolai fotel tökéletesen illeszkedik a Bailey kanapéhoz.

A nappalit tekintve csak egy kiemelkedőbb elemnek kell dominálnia, és legfeljebb három színnek. Mai cikkünkben szeretnénk megmutatni, hogyan lehet zöld színnel dolgozni a bútorokon.

Bútor mint dísz

A zöld a természet színe, minden élőlény és a béke szimbóluma. Vessen rá egy pillantást. Képzeljen el egy zöld kanapét vagy egy kényelmes fotelt. Ezeket az uralkodó jellegzetes elemeket ezután semleges színű bútorokkal és fehér falakkal lehet kiegészíteni. Nem javasoljuk a zöld kombinációját a bútorokon, a falakon vagy a szőnyegen együtt. Ne feledje, hogy a kevesebb több, csak egy elemet emeljen ki színnel.

Tedd fel az újságkalapokat, és festd gyönyörűre a nappalidat

Ha úgy dönt, hogy zöld színnel borítja be a nappali falainak nagyobb területét, ügyeljen arra, hogy ne keletkezzen ki optikai csökkenés. A nagy nappalikban minden falat festhet zöldre a mennyezet kivételével, egy kis nappaliban legfeljebb egy falat.

Ha a nappali keskeny, egy színes fal optikailag megnöveli azt. A zöld nem feltétlenül csak a bútorok vagy a falak színe lehet. Válasszon minőségi szőnyeget hosszú szálakkal, jellegzetes zöld színben.

A Rowan padlópárna számos felhasználási lehetőséget kínál. Érdekli?

Inspirálódjon az Estilofinában

Az Estilofina megy a korral, így kínálatunk gazdag zöld bútorokban. A Bailey kanapé, arany lábakkal megragadja a tekintetet. Egy ágyazható kanapé nagyszerű megoldás azok számára, akik nemcsak a dizájnt, hanem a praktikus funkcionalitást is keresik. Egyszerűen csak leengedi a háttámlát, és királyi hálótermet hoz létre.

A kanapét kiegészítheti egy smaragdzöld színű, kényelmes karosszékkel. És mivel a részletek egészet alkotnak, arany lábakkal a kombinálva egy erős tandemet hoz létre a nappaliban, amelyet nem fog megunni.

A kényelmes fotelt lecserélheti egy ugyanolyan kényelmes zöld színű Rowan padlópárnára is, amelyet könnyen elrejthet, és kisebb hely esetén haszálhatja olyan esetekben, amikor nappalija megtelik barátokkal.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!

Tags : modern nappalinappali

Leave a Response