close
DesignKonyhabútorokNappaliVilágítás

Változásra vágyik otthonában? Tegyen nagy változtatásokat kis lépésekben

Mindenki szívesen ki kiabálná a világnak, hogy meseszép otthona van. Lehet azt gondolja, hogy a mesebeli otthon sok pénzt jelent. De épp ellenkezőleg. Néhány kifinomult beruházás és néhány apró változásra vagy a kéznél lévő dolgok átcsinálása drasztikusan megváltoztathatja a körülöttünk lévő teret.

Íme néhány tipp változásra, amelyet elvégezhet.

Adjon Világosságot Otthonához

Teremtsen otthonában jó hangulatot fények segítségével. A nap folyamán sok természetes fénnyel áraszthatja el a szobáját, este egyszerű mesterséges világítási forrásokra koncentrálhat, például minimalista függő lámpákra, amelyek minden bizonnyal segítenek a hangulat javításában.

Stílusos asztali lámpa Sarai II
Stílusos asztali lámpa Sarai II

Adjon Bútoraihoz Valami Többet

A kanapén kívül helyezzen el további üléseket vagy jellegzetes bútorokat a szobájába. Hozzon létre helyet – ossza el a nappalit két kisebb területre – ülősarokra és TV-néző sarokra. Bárki, aki közvetlenül az ajtótól a nappaliba megy, azonnal kiválaszthatja a saját ülőhelyét. Ez otthonát egyfajta találkozóhelyévé teszi. Alapvetően a lényeg az, hogy egy hatalmas szobát több különálló szobára oszt el.

Stílusos ülőpad Charlotte 90 cm krém színű
Stílusos ülőpad Charlotte 90 cm krém színű

Díszítse Ki Otthonát Meleg Színekkel

Egy másik alapvető ötlet az, hogy szobáit meleg színekbe meríti, mint például a mustár, lila vagy barack színek. Ezek az árnyalatok tökéletesen kombinálhatók a kék és a fa árnyalatokkal, miközben frissességet adnak, anélkül, hogy túl fárasztók vagy zavarók lennének. A kényelmes kanapén ülve a szobába figyelve az ablakon kívüli világot, minden bizonnyal észreveszi a megkülönböztető színű kiegészítőket, amely érzékszervei örömére szolgálnak és egy ilyen változás kevesebb, mint egy óra alatt készül el.

Fali 3 polc készlet Miley
Fali 3 polc készlet Miley

Szerezzen Be Szobanövényeket

A szoba dekorációjának kiemelése érdekében helyezzen el szobanövényeket az ablakpárkányon. A virágok látványa a kanapé fölött felvidíthatja a halvány sötét szomorú sarkokat. A szoba általános megjelenése pozitív hangulatot fog kapni, ami végül pozitív hatással lesz mindenkire.

Forrás: Unsplash
Otthonát Kényelmessé Teszik A Zöld Virágok Is

Otthona Utolsó Lélegzete

A szobák sarkának még fényesebbé tétele érdekében próbálja ki az epifitikus növényeket. És a még nagyobb kényelem érdekében helyezzen el a kanapéjára vagy a foteljára egy takarót jellegzetes színkombinációval. Polcaira helyezzen el néhány könyvet, lámpát, tengeri zöld színű emléktárgyat vagy türkizkék miniatűr bonsai fát – mindezen elemeket a ház sarkaiba.

Forrás: Unsplash
A Bonsai Ragyogást Hozz Otthonába!

Önnek is sikerült már átrendezni otthonát kicsi és nem feltűnő, ugyanakkor kreatív változásokkal és most és most minden új pillanatot és kilátást kiélvez a szobáinak minden sarkában? Ossza meg velünk tapasztalatait a megjegyzésekben!

Ha szeretne még több inspirációt látni, olvassa el az új cikkünket a belső építészeti tippekről itt.

Tags : belsoepiteszetdizajnváltozások

Leave a Response