close
NappaliUncategorized

Készítse elő nappaliját Halloween partira

Decor for Halloween party on table in room

Halloween, minden szentek előestéje, nálunk is egyre népszerűbb. Eredetileg kelta ünnep a nyár végén, amely során a kelták idézték a gonosz szellemeket azzal a gondolattal, hogy az ő oldalukra döntsék őket, ma álarcokban és énekekkel szórakoznak édes jutalomért.

Nem csak a fiatalok Halloween éjszakáját töltik bulizással, ezek a kivételes partik korlátlan korúak. Alakítsa nappaliját olyan helyre, ahol a barátai lefagynak. Örömmel adunk tanácsot, hogyan tegye ezt.

Szellemek, vámpírok és más szörnyek találják helyüket a fekete dohányzóasztalán

Az ijesztő díszítésnek nincs határa, nyugodtan engedje el magát és mutassa meg vendégeinek, hogy több az több. Kezdje azzal, hogy díszíti a nappali ajtaját, hogy mindenki tudja, hogy az év kísértetjárta partiján van. Helyezzen fonalból készült pókhálót az egyik sarokba, és egy pókot egy zsinóron az ajtó fölé, amely az ajtó kinyitásakor áldozatára esik.

A Halloween éjszaka színei a fekete és a narancssárga, ha fekete bútorokkal rendelkezik, akkor már félig nyert. Fekete színű kartonpapírral változtassa a fekete dohányzóasztalt koporsóvá, amelyből Halloween finomságokat szolgál fel.

A díszítések kiemelkednek egy tömör komódon

A tömör komód és ablakpárkány a faragott tökök menedékévé válnak. Ablakok, függönyök, falak vagy egy komód szintén denevérek és más pókhálók pókokkal való ragasztás helyként szolgálnak.

Szeretné új szintre emelni a bulit? Szerezzen ködgenerátort, amely sötét misztériumba burkolja ezt a varázslatos éjszakát. És miféle Halloween lenne, ha nem a boszorkányoknak, csontvázaknak, zombiknak vagy szuperhősöknek álcázva ünnepelnénk, akik varázslatos képességekkel hullámzanak a Thriller vagy az This is Halloween hangjaiba.

Trick or treat 

Bár mindennek egyszer vége van, de a Halloweennek otthonában nem kell csak a buli alatt tartania. Hagyja a dekorációt másnapra, és tervezzen filmes napot. Csomagolja be magát meleg takaróba, tegye fel lábát a fekete dohányzóasztalára, tartson forró italt a kezében, és tévedjen el a varázslat, a rémület és a kísértetek világában. Mivel a Halloween éjszaka mágikus erővel bír.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!

Tags : ebédlőnappali

Leave a Response