close
DesignKönyvtár

Könyvtár, akár az otthonunk szíve is lehet

knižnica 1

Minden otthonnak kell hogy legyen egy helye, egy szíve, amelynek kellemes és barátságos légköre van, ahol majd kellemes pillanatokat tölthet el, teljes teli pihenéssel és jóléttel. A könyvtár éppen egy ilyen hely lehet. Az a hely, ahol elmenekülhet, belemerülhet a kikapcsolódás és a fantázia világába. Ha nincs elegendő szoba a házban vagy a lakásban egy külön könyvtár számára, létrehozhat saját kis sarkot a nappaliban vagy a hálószobában. Tanácsot adunk Önnek, segítünk a színek és a megfelelő bútor kiválasztásában.

A könyvespolc az alap

Egy könyvtár alapja a könyvespolc, ahova eltudja helyezni könyveit. Elegendő helynek kell lennie benne a könyvek számára. Csak Önön múlik, hogy milyen anyagot választ a könyvtárához, de az ideális választás masszív fa lenne, amely hangulatossá teszi a helyet. Választhat furnér, MDF vagy más anyagok üveg kombinációját is. Ha a masszív faanyag mellet dönt, különféle kivitelek közül választhat. Például a luxus FREDDO könyvespolc tömör akác fából készül, amely kellemes és barátságos légkört teremt.

Luxus polc Elegant 180cm
Luxus polc Elegant 180cm

Olvasófotel

A könyvespolc mellett egy olyan helyre is szüksége van, ahol jó bor vagy forró tea mellet olvashat és pihenhet. Ezért egy fotel a könyvtár nélkülözhetetlen része. Azonban meg kell felelnie bizonyos kritériumoknak. Kényelem, hogy jól érezze magát és hosszú órákat tölthessen benne. Ha szeretné kiválasztani a fotel tökéletes színét, hozzá kell igazítania a szoba többi színéhez, illessze össze a szőnyeggel, könyvespolccal és más kiegészítőkkel. Ha azonban azt akarja, hogy a szoba hangulatos legyen, válasszon meleg színeket – sárgát, barnát, pirosat, narancssárgát. Például a GILBERT egy nagyon kellemes és kényelmes fotel, több színben is kapható. A könyvtár számára ideális fotel választása csak Önön múlik.

Stílusos fotel Sweden, szürke
Stílusos fotel Sweden, szürke

Home Office létrehozásán gondolkodik? Csak bátran vágjon bele, következő cikkünkben megosztottuk bevált tippjeinket. A cikk elolvasásához kattintson ide.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!

Tags : designinteriőrkönvytárstílus
Miroslava Sabolová

The author Miroslava Sabolová

Leave a Response