close
DesignKönyvtár

Könyvtár, akár az otthonunk szíve is lehet

Minden otthonnak kell hogy legyen egy helye, egy szíve, amelynek kellemes és barátságos légköre van, ahol majd kellemes pillanatokat tölthet el, teljes teli pihenéssel és jóléttel. A könyvtár éppen egy ilyen hely lehet. Az a hely, ahol elmenekülhet, belemerülhet a kikapcsolódás és a fantázia világába. Ha nincs elegendő szoba a házban vagy a lakásban egy külön könyvtár számára, létrehozhat saját kis sarkot a nappaliban vagy a hálószobában. Tanácsot adunk Önnek, segítünk a színek és a megfelelő bútor kiválasztásában.

A könyvespolc az alap

Egy könyvtár alapja a könyvespolc, ahova eltudja helyezni könyveit. Elegendő helynek kell lennie benne a könyvek számára. Csak Önön múlik, hogy milyen anyagot választ a könyvtárához, de az ideális választás masszív fa lenne, amely hangulatossá teszi a helyet. Választhat furnér, MDF vagy más anyagok üveg kombinációját is. Ha a masszív faanyag mellet dönt, különféle kivitelek közül választhat. Például a luxus FREDDO könyvespolc tömör akác fából készül, amely kellemes és barátságos légkört teremt.

Luxus polc Elegant 180cm
Luxus polc Elegant 180cm

Olvasófotel

A könyvespolc mellett egy olyan helyre is szüksége van, ahol jó bor vagy forró tea mellet olvashat és pihenhet. Ezért egy fotel a könyvtár nélkülözhetetlen része. Azonban meg kell felelnie bizonyos kritériumoknak. Kényelem, hogy jól érezze magát és hosszú órákat tölthessen benne. Ha szeretné kiválasztani a fotel tökéletes színét, hozzá kell igazítania a szoba többi színéhez, illessze össze a szőnyeggel, könyvespolccal és más kiegészítőkkel. Ha azonban azt akarja, hogy a szoba hangulatos legyen, válasszon meleg színeket – sárgát, barnát, pirosat, narancssárgát. Például a GILBERT egy nagyon kellemes és kényelmes fotel, több színben is kapható. A könyvtár számára ideális fotel választása csak Önön múlik.

Stílusos fotel Sweden, szürke
Stílusos fotel Sweden, szürke

Home Office létrehozásán gondolkodik? Csak bátran vágjon bele, következő cikkünkben megosztottuk bevált tippjeinket. A cikk elolvasásához kattintson ide.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!

Tags : designinteriőrkönvytárstílus

Leave a Response