close
NappaliUncategorized

Lakberendezési trendek a 2021-es télre és őszre, amelyekbe beleszeret

Lehet, hogy észre sem veszi, de a lakhatás is trendeknek van kitéve. Minden évben más-más színkombináció, stílusok és a háztartásokat meghatározó elemek kerülnek előtérbe. Milyenek a trendek amikre számíthatunk idén ősszel és télen?

Milyen stílus uralja majd 2021 őszét és télét?

2021 -ben a rusztikus és ipari stílus uralkodik, ez az ősszel és a télen sem lesz másként. A rusztikus stílus a fáról szól, amely kellemes családi légkört teremt otthonában. A fa kiváló minőségű anyag, amelyet nem kell lecserélni az évek során, az idő foga nagyon lassú ütemben mutat rá.

A fa és a fémelemek egy kis iparosságot kölcsönöznek otthonának. Egy tömörfa dohányzóasztal, komód, fa és fém polcok, valamint egy nagy fa étkezőasztal alkalmas lehet otthonába. A fa díszítheti a lámpákat és a tükörkereteket is. A nem öregedő klasszikus az a faajtó, mind a bejárati ajtó, mind az ajtó, amely őrzi a szobák magánéletét.

kerek dohányzóasztal - smaragdzöld
Érdeli a DESIGN DOHÁNYZÓASZTAL ACANTHA ?

Milyen a 2021-es ősz és tél trendek színe?

Télen és őszkor a földes tónusok dominálnak – barna, szürke, zöld, amelyek tökéletesen kombinálódnak az említett fával és fémmel.

Válasszon kanapét ezekben a színekben, egy nagy sarokkanapé fogja kitölteni a teret egy tágas nappaliban, egy ágyzható kanapé pedig nem foglal el sok helyet egy kisebb térben. A kanapé nagy barátja egy zsámoly, amelyre este felteheti a lábát. Ülési helyként is használhatja, amikor szerettei megtöltik otthonát.

Még a falak színei miatt sem kell aggódni. Ha nem szeretné festeni a nappaliját, képzelje el, milyen jól fog álmodozni egy barnára festett hálószobában. Ha tetszik a sarokkanapéja a meglévő színben, és még festeni sem szeretne, nézzen szőnyegek után. A szőnyeg bármilyen teret hangulatossá tehet, és már nem lesz szüksége otthon papucsra.

sarok kanapé szürke
Érdekli a STÍLUSOS SAROK KANAPÉ ADAN II 260 CM SZÜRKE ?

Milyen otthoni kiegészítők varázsolnak majd őszi hangulatot?

Tartozékokként nyúljon takarókhoz és kis párnákhoz. Díszítse a dohányzóasztalt ősszel gyertyával, vázával őszi virágokkal, a kívánt hatást a szárított virágok is megteremtik. Ha van otthon kandallója, akasszon rá egy színes őszi koszorút. Végül is hol van megírva, hogy csak az ajtóra tartozik?

sötét zöld puff
Érdekli a DESIGN PUFF ROCOCO SÖTÉT ZÖLD?

Mik a téli lakberendezési trendek?

Télen egy kis karácsonyi és gyengéd fehér árnyalatot varázsolhat otthonába. Akasszon leeső fényeket az ablakra, ami arany fényes esőt hoz létre rajta. Cserélje le az őszi koszorút egy téli fehérre, a fehéret a barna takarók válthatják fel, így egy kis téli királyságot hoz a nappaliba. És mi a helyzet a dohányzóasztallal? Gyönyörű piros karácsonyi rózsa helyezzen el rajta.

Reméljük, hogy cikkünkkel a hidegebb napokra hangoltuk Önt, és inspirációt adtak a javaslataink, trendek amelyek segítségével divatos otthont hozhat létre.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!

Tags : modern nappalinappali

Leave a Response