close

Hogyan válhat profi tervezővé?

Időről időre előfordul, hogy otthonunkban valamit korszerűsíteni kell, néhány bútordarabot le kell cserélni újakra, vagy csak díszítő elemekkel kell kitöltenünk a teret. A belsőépítész nagyon jó megoldás, még akkor is, ha kis változtatásokat saját maga is elvégezhet. Az új évszakok megjelenésével figyeljük, hogy mik a modern trendek a belsőépítészetben, nem feledkezve meg arról, hogy a trendek ismétlődnek.

Ha azt szeretné, hogy otthona mindig lenyűgöző legyen, akkor a dekorációs újdonságok legújabb trendjei segítenek egy gyönyörű, kényelmes és elegáns belsőtér kialakításában, amely nem csak vonzóbbá és kényelmesebbé teszi otthonát, de az elegánsabbnak is fog tűnni.

A szakértők és tervezők rámutattak arra a tényre,  hogy számos 2019-es dekorációs trend továbbra is vezető álláspontot foglalt el 2020-ban, ilyen például a színek célzott használata, a semleges árnyalatok és dekorációk megválasztása. Hasonló álláspontja van a terrakotta árnyalatainak, a narancssárga színek és a gyönyörű tapintható textúráknak, amelyek tükrözik a természetet.

Kiválasztottuk a legjobb belsőépítészeti tervező divatos dekorációs tippeket az Ön számára:

1. Nyitott Terek: Az Ipari Stílus Elengedhetetlen Része

Az, hogy a nyitott terek nagyon praktikusak, és a falak manapság bizonyos helyeken elveszítik funkcióikat, már jól ismert tény. Természetesen, a terek sikeres megnyitása érdekében fenn kell tartania a dekorálásnál a vizuális harmóniáját a megfelelő színek és bútorok kiválasztásával.

Home Interiors, tapasztalt tervező a legjobb tanácsadó
Home Interiors

2. Szerezze Be Bútordarabjait Élénk Színekben

A cél a ház szépítése és egy varázslatos összeállítás készítése. A bútorok színe tervező szerint választható piros, kék, sárga vagy bármilyen más színben, amely érdekes környezetet teremt. Ezek az élénk színű bútorok semleges alapon kiemelkednek, és illenek fekete, fehér és szürke színhez is. Nézze meg az Estilofina ajánlatát és találjon rá az Önnek megfelelő bútordarabra.

Tervező tanácsol választani vibráló színeket mint a Luxus relax fotel Rest türkiz
Luxus relax fotel Rest türkiz

3. A Keretek Használatával Idézze Elő Az Izgalmas Légkört Mint Egy Tervező

Ez a fali dekorációs megközelítés csak azok számára ideális, akik különféle témák felidézésére törekszenek, nem pedig azok számára, akik meg akarnak mutatni minden lehetséges csodálatos dolgot, amellyel otthon rendelkeznek. A keretek tartalmát körültekintően kell előkészíteni egy központi téma körül (például fekete-fehér nyomatok vagy utazási emlékek). Ez az előkészítés hozzáadja a tervezéshez az összhangot a tervezőnek.

Dizajn mint a Home Interiors-nál
Home Interiors

4. Mi Lenne, Ha Egy Gyönyörű Növényt Tennénk A Nappali Szobába?

A növények mindig természetes légkört adnak a szobáknak. Ha eredeti és organikus környezetet teremt otthona számára, helyezze a növényt egy nagy ablak mellé, megadva a növénynek minden szükséges napfényt a szépségének és egészségének fenntartásához.

Dekoratív virágok, jó tervezői izlés
Forrás : 4betterhome

5. A Csempe Cseréje Elképesztő Módszer A Konyha Tökéletesítésére Tervező szerint

A konyhafalak azok a falak, amelyek felelősek a hangulat megteremtéséért. Ha úgy érzi, hogy a konyhai fal jelenlegi színe unalmas, akkor érdemes új csempéket választania, és felújítani a konyhát, például retró burkolólappal. Ez a modern ötlet segít a házban való dinamikus megjelenés kialakításában.

Home Interiors
Home Interiors

6. Az Apró Növények Modern Díszítő Elemek

A legnépszerűbbek a kaktuszok. Gyönyörűek és könnyen termeszthetők. Ha egyedi és modern hangulatot szeretne adni a téréhez, akkor a kaktuszok vásárlása a legjobb választás a káros elektromos szmog felszívásának szempontjából is.

Puffok Estilofina
Puffok Estilofina

7. A Tapéták „Menők,” Tervező Mondja Le Ne Maradjon Róla

A belsőépítészeti tapétákat már nemzedékek óta használják világszerte. Természetesen a tapéták stílusa fejlődik. És az elhelyezésük is. Mi lenne, ha a tapétát a kanapé, valamint az ágy mögé vagy a kandalló köré helyezné?

Forrás : Feathr
Forrás : Feathr

8. Ünnepeljen A Háza Közös Tereiben

Kulcsfontosságú egy csodálatos modern étkezőasztal vagy káprázatos szőnyeg, valamint egy egyedi modern kanapé kiválasztása – mindezt nyitott térben.

Stílusos étkezőasztal Bryant, 160 cm, beton
Stílusos étkezőasztal Bryant, 160 cm, beton

9. Kövekhez Hasonló Ipari Stílusú Téglák!

A modern dekorációs ötletekről beszélve, a tégla manapság az egyik legelterjedtebb anyag. Természetes alakban jelennek meg, bármilyen befejező eljárás nélkül. A téglával készült tökéletes megjelenés érdekében koncentráljon az ipari stílusú dekorációra.

A tervező érdekes kiegészítőt választ ki
Forrás : Home Interiors

10. Ágy A Magánterének Középpontjává válik 

Mindannyian továbbra is álmodunk arról a helyiségről, amelyet a modern magazinok első oldalain látunk. De hogyan teremthetjük meg? A hasonló szövetek használata az ágyra jó kezdés lehet. A könnyű függönyök, takarók vagy textil kiegészítők is megteremtik a csendes otthon benyomását. De ne felejtse el, hogy ez a privát tere, és nem lehet egyszínű. Mindenképpen megéri élénk színekkel és vegyes mintákkal játszani mint egy profi tervező.

Ágy Laney, amit egy jó tervező választana
Ágy Laney

Kelly Hoppen tervező tanácsa az egyedi formatervezés eléréséhez :

Kelly Hoppen, a világhírű brit tervező, aki az egyszerű, de gazdag stílusáról ismert. Kelly stílusa egy finoman összehangolt egyesülésen alapul kelet és nyugat pazar összetalálkozása szempontjából; tiszta vonalak és semleges árnyalatok, kiegészítve a stílusok elbűvölő melegével és gazdagságával. Kelly tervező kézirata magánjellegű ügyfelek, például apartmanok, házak és jachtok mintáiban található, de szállodák, éttermek, irodaterületek és repülőgépek belső kialakításának kereskedelmi terveivel is foglalkozik.

Készen áll a világ legnagyobb tervező i gyors, mégis kényszerítő szabadságára? Ha igen, nézze meg a következő videót, amelyben bemutatják a legjobb dekorációs tippeket 49 másodperc alatt.

Ha többet szeretne megtudni tervező Kelly Hoppenről és ikonikus munkájáról, olvassa el az exkluzív interjút itt: (CovetED magazin)

http://www.bestinteriordesigners.eu/how-to-decorate-like-a-pro-best-interior-designers-tips/

Vessünk egy pillantást a minták és kiegészítők felhasználásának különféle módjaira, és a minták révén meleget, dimenziót és sajátosságokat hozunk a nappaliba, miközben minden szobája otthonos marad. A következő cikkben többet fogunk mondani itt.

Tags : belsőbútordekorációév szinetervezéstervezési kiegészítőktervező

Leave a Response