close
1470069833106

Domináns Becsületes Fa

Noha a modern üveganyagok, a fém, a műanyag és más, ipari és a modern stílusok uralkodnak manapság, továbbra is vannak olyan klasszikus és időtálló dizájn szerelmesei, amely soha nem megy ki a divatból, és bármikor kiegészíthető sokféle kiegészítővel. A fa klasszikus, harmonikusan működik otthonában, és kellemes és barátságos légkört teremt. A fa garantálja a minőséget és az időtlenséget, ugyanakkor más anyagokkal történő kombinációjának köszönhetően modernnek és divatosnak is tekinthető. Ezen felül luxusosan néz ki, tehát minden látogató tekintetét vonzani fogja. Nyerjen ihletett az egyedi, fából készült bútorok választékából, amelyek könnyen és hatékonyan illeszkednek belső tereihez.

Dohányzóasztal masszív fából Jumbo L
Dohányzóasztal masszív fából Jumbo L

Fából készült dohányzóasztalok

A nappalik domináns részei általában a dohányzóasztalok. Az anyagválasztás befolyásolja azt, hogy fogja magát érezni a nappaliban, milyen gyakran kellesz tisztítania az asztalt, hogy az karc- és kopásálló-e. A faanyagokat könnyű tisztítani, még karcolás esetén is könnyen kezelhetők és úgy fognak kinézni, mint az újak. Ezenkívül a fa dohányzóasztal bármilyen környezetbe és különféle anyagokhoz – üveghez, fémhez és műanyaghoz is illik. Más anyagokkal kombinálva természetes megjelenése kiemelkedik. A fából készült dohányzóasztal szilárd és elég stabil ahhoz, hogy mindent, amit kell, elbírjon. Válassza ki, melyik szín ideális a belsőtereihez. A JUMBO L asztal lenyűgöző. Ha stílusos és modern kialakításra vágyik, akkor a NOSTALGIC II asztal a megfelelő választás.

Dohányzóasztal Nostalgic II
Dohányzóasztal Nostalgic II

Komódok és könyvtárak  a knižnice

A komódok és a könyvtárak a nappali, az iroda és a hálószoba népszerű részét képezik. Félretesszük rájuk az éppen nem használt tárgyakat, tárolunk benne dolgokat és elrejtjük azokat a kiegészítőket, amelyekre nincs szükségünk. Ezenkívül a fa könyvtárak és komódok időtlenek, a minimalizmus és az egyszerű átgondolt kialakítást jellemzik. Jó minőségűek, és már első pillantásra is stabilok. Kombinálhatja őket bármilyen más anyaggal, kiemelkedik minden egyes kombinációban, és hangsúlyozzák természetességüket. Vállasza például az ISLAND komódot.

Masszív az irodában is

Adjon irodájának fényűző megjelenést masszív faanyagokból. Sötétebb színek kiválasztásával kiemelheti a bútorok fényűző tulajdonságait, és aláhúzza azokegyediségét és minőségét. Az irodai bútoroknak nem kell unalmasnak lenniük, csupán annyit kell tennie, hogy kiváló minőségű anyagokat és dizájnt válasszon. A NOSTALGIC irodai asztal például nagyon lenyűgöz mindenkit, aki irodájában jár. A klasszikus és a minimalizmus szerelmeseinek ELEGANT HONEY asztalt kínálunk.

Íróasztal Elegant Honey
Íróasztal Elegant Honey

Ismerje a bőrt és a műbőrt közelebbről és megfelelő karbantartásukat itt.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!
Tags : anyagokbelsoepiteszetbelsőtérdizajndolgozoszobafamasszívnappali
adminbloghu

The author adminbloghu

Leave a Response