close

Kevés dolog van az életben, amely annyi örömet és boldogságot hozz az embernek, mint a kutya. A kutya mindig megpróbál felvidítani. Nem hibáztat a hibáinkért, nem harcol ellenünk és nem kritizál a megjelenésünkért vagy a tudás hiányunk miatt. Mindent megtesz, hogy megvédjen minket, mert mi vagyunk a gazdijuk. A kutya ugyanakkor támaszkodik is ránk – az ételtől, vizétől, menhelyétől, testmozgásától, kiképzésétől, állatorvosi gondozásától a tarsaságunkig és a védelmünkig. Ezenkívül minden állatnak saját tálra, játékokra és pihenőhelyre van szüksége. Mivel a legtöbb kutya legalább 10-16 órát alszik a nap folyamán, fontos kiválasztani melyik a megfelelő kutyafekhely a négylábú házi kedvencünk számára – a kézzel varrott dán SACKit márka nagyon tartós műszálból készül, és EPS golyókkal van kitöltve elegendő kényelmet nyújtva a szőrcsomóink számára.

Holly design fekhely kiváló minőségű anyagokból készül, és ezért a kutyaágy nagyon puha és kenyelmes. Formailag inkább egy ülőgarnitúrára emlékeztet, széles háttámlával és magas karfával. A jellegzetes dekoratív díszítés érdekes megjelenést kölcsönöz a kutyaágynak. Biztosítsa be a négylábú barátjának a stílusos lakhatást.
Holly design kutyaágy – különböző színek

A 3 legyakoribb hiba, amit az emberek elkövetnek kutyafekhely vásárlás közben

Ha új ágyra van szüksége a hálószobájába, biztos vagyok benne, hogy nem fogja rögtön az első matracot választani. Ehelyett óvatosan választ, számos tényező alapján, beleértve a kényelmet, a méretet, kitartását és a matrac típusát stb. Ugyanolyan figyelmet kell szentelni a kutya ágyának kiválasztására is. Végül is, ha Ön minden nap egészségesen alszik, miért ne alhatna úgy háziállata is? Ezenkívül kutyája többet alszik, mint maga (bár lehet, hogy azt szeretné ez inkább fordítva legyen).

1. számú hiba: Rossz méretű kutyafekhely 

Eltudja képzelni, hogy minden este úgy alszik, hogy a lába lelóg az ágyról? Természetesen, nem! Elsősorban mérje le házi kedvence hosszúságát. Ez általános képet ad arról, hogy milyen méretűnek kell lennie az ágynak, hogy a kutyája kényelmesen érezze magát. Nincs rosszabb, mint egy túl kicsi ágy.

2. számú hiba: Nem megfelelő alak kiválasztása

A standard ágyak sokféle formában, méretben, anyagban és színben kaphatók. Ezek általában kerek, ovális, téglalap vagy négyzet alakúak. A legtöbb kutya különböző pozíciókban alszik, de ha eltölt egy kis időt azzal, hogy megfigyeli, hogyan is alszanak, akkor jobban el tudja képzelni, hogy az ágy mely formája felel meg a legjobban.

3. számú hiba: Nem megfelelő textúra kiválasztása

Az emberekhez hasonlóan a háziállatoknak is megvannak a saját, egyedi preferenciáik. Egyes kutyák a szövet textúrákat részesítik előnyben, mások pedig a sima szöveteket. Keressen olyan helyeket, ahol a kutyája pihenni szeret. Ez segít kiválasztani a legjobb kutyafekhelyt.

Szerezze be házi kedvencének az ideális fekhelyt, ahol pihenhet ! A kézzel varrott SACKit dán márkájú kutyafekhely rendkívül tartós szintetikus szálakból készült, és EPS golyókkal van kitöltve, melyek maximális komfortérzetet nyújtanak kedvencének. A kutyafekhely mint kültéri és beltéri használatra is alkalmas . Vizes ronggyal könnyen tisztán tartható.
DOGit Cobana Large kutyafekhely

Hogyan Osszuk Meg Házunkat Szőrös Barátainkkal Anélkül, Hogy Feláldoznánk A Ház Modern Stílusát.

Mindenekelőtt azt kell mondanunk, hogy nagy állat szerelmesek vagyunk. Kisállat-tulajdonosok vagyunk, az állatok menedékhelyének rajongói, és örömmel mutatjuk be őket a blogunkon. Ahogyan azt napi szinten látjuk, a boldog otthon kényelmes és barátságos lehet az állatok számára, valamint modern és elegáns is maradhat. A titok az, hogy megfelelő anyagokat és szöveteket válasszon családjának és életstílusának. Mielőtt bármit megvásárolna, feltétlenül olvassa el a mellékelt címkét.

Porszívózzon és húzza el a kanapékat, foteleket hetente vagy havonta kétszer, attól függően, hogy mennyi háziállat hullatja szőrét a ház körül. A haj ráragad a ruhákra és a bútorokra, és amikor a szőr nagyon rövid, ellenáll porszívós vagy mosógépes kísérleteknek is. Javasoljuk, hogy olyan kefét használjon, amely minden felületről leszedi a szőrt – szőnyegek, ülések, székek, kutyafekhelyek … ilyenkor elég felvenni a szőrcsomókat és kidobni azokat a kukába. Használjon szőreltávolító kefét és elektromos borotvát, hogy az állat szőrét a megfelelő hosszúságban tartsa.

Íme néhány kedvenc darabunk, amelyek háziállatok számára alkalmasak.

Szerezze be házi kedvencének az ideális fekhelyt, ahol pihenhet ! A kézzel varrott SACKit dán márkájú kutyafekhely rendkívül tartós szintetikus szálakból készült, és EPS golyókkal van kitöltve, melyek maximális komfortérzetet nyújtanak kedvencének.
Kutyafekhely DOGit Cobana Mini

Az Ön kutyája is néha a dohányzóasztalra, majd a kanapéra ugrik? Az Island II Circle – dohányzóasztal nagyon szilárd, akác tömör fából készült. Kézzel készített és természetes fáról van szó. Ha úgy dönt, hogy megvásárolja ezt az egyedülálló darabot, garantáljuk, hogy nem fogja megbánni. Megfelelő gondossággal generációkig fog szolgálni. Ezen túlmenően sok fabútor kézzel készül és mivel a természetben nincs két azonos fa, egyik bútordarab sem néz ki pontosan ugyanúgy. A bútor ugyanúgy működik, mint a divat. A fekete ruha vagy az egyszerű sötét ruha mindig divatos lesz – ez a ruha időtlen és minden trendet túlél. A fabútor ugyanazt a célt szolgálja. A fa bármilyen környezethez illik, függetlenül a témától.

 

Kivételes párosítás: a masszív Island dohányzóasztal értékes akácfából tökéletes illeszkedik majd a nappalijába. Az évgyűrűk és a fatörzs természetes alakja igazi különlegessége az asztalnak. Alaposan kiszárított és környezetbarán módon viaszozott akácfa különleges és egyedi atmoszférát teremt.
Dohányzóasztal masszív fából Island II Circle

Hogyan tartsuk a kutyát távol a kanapétól

A kutyák örülnek, amikor lehetőségük van felmászni a puha kanapéra. Nincs ezzel semmi baj, de nem mindenki élvezi a helymegosztást a legjobb barátjával. Sok háziállat tulajdonos panaszkodik, hogy kutyáik a nagy, kényelmes kanapén tartózkodnak, és hogy minden jó lenne, ha nem lenne mindenhol szőr! A családtagok következetessége a legfontosabb, ha kutyáját távol tartják a bútoroktól. Győződjön meg arról, hogy az otthon mindenki egyetért a “nincs kutya a kanapén és az ágyban” szabállyal, mivel a részmunkaidős kiváltságok megnehezítik a kutyának a szabályok megértését. Pótlásként adja meg négylábú barátjának, hogy elegánsan éljen egy puha és kényelmes Holly vagy DOGit fekhelyen, amely beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Ahol a kutyák szabadon mozognak a lakásban, elegendő kényelmet és pihenőhelyet biztosít kutyáinak a kézzel varrott Dogit Cobana Mini kutyafekhely.

Szerezze be házi kedvencének az ideális fekhelyt, ahol pihenhet ! A kézzel varrott SACKit dán márkájú kutyafekhely rendkívül tartós szintetikus szálakból készült, és EPS golyókkal van kitöltve, melyek maximális komfortérzetet nyújtanak kedvencének. A kutyafekhely mint kültéri és beltéri használatra is alkalmas . Vizes ronggyal könnyen tisztán tartható.
DOGit Cobana Medium kutyafekhely

Szükségük van a kutyáknak párnára?

A kutyáknak szükségük van párnákra vagy ágyakra szélekkel, amelyek a nyakát támasztják alá, de nem mindig igénylik ezt. Ha lehetséges, adjon meg kutyájának többféle típusú márkájú ágyat. Nagyszerű, ha a kutyák kiválaszthatják a megfelelő pozíciót kényelmük és egészségük optimalizálása érdekében. Kutya párnák és ágyak kínálatát úgy terveztük, hogy megfeleljen minden kényelmi és stílusos igénynek. A kézzel varrott CUSHIONit párna habbal van töltve, amely elegendő kényelmet nyújt háziállatának. Nedves törlővel tisztíthatja, így a karbantartás önmagában nem vesz igénybe sok időt. Az anyag kopásálló.

Puha párnák! Kézzel varrott SACKit dán márkájú párna nagyon tartós és újrahasznosítható polieszterből készült . Habbal töltöt így elegendő kényelmet bisztosít . A tisztítása nemígínyel sok időt,könnyen vizess ronggyal tisztítható
CUSHIONit nagypárna

Hatékony és vonzó bőr

Mielőtt új kanapét vásárolna, sokan kíváncsiak arra, hogy bőrt vagy szövetet válasszanak. A kanapé szerves részét képezi otthoni életünknek, egy olyan helyet, ahol a hosszú nap után a munkahelyen lepihenünk, vagy ahová az esti órákban ültetjük vendégeinket. Ezért ésszerű, hogy eltöltsünk egy kis időt a bőr- és textilkanapék pozitív és negatív értékeinek kiértékelésére. Különösen akkor, ha a kutyák a család tagjai.

A Chesterfield hármas ülőgarnitúra bycast bőrrel van bevonva Vintage stílusban. Élvezze a klasszikus dizájnt és a kiváló abszolút tökéletes kialakítást. Ez a klasszikus heverő a Chesterfield szériából inspirálni fogja majd!
Hármas ülőgarnitúra Chesterfield Vintage II bőr

A piacon lévő összes lehetőség közül a bőr a legmegfelelőbb az Ön számára. A legtöbb kutyatulajdonoshoz hasonlóan nekünk is vannak bőrszékek és kanapék, mert könnyen tisztíthatók és extra tartósak. A szennyeződések vagy a szőr eltávolítása nagyon egyszerű. Elég hozzá egy nedves törlő. Más kanapék is viszonylag könnyen tisztíthatók, de a bőr esetén oly költség- és időhatékony, hogy a bőr ebben a tekintetben a legjobb választás. Érdemes felhozni a Chesterfield kanapét. Mindig ugyanazt a kérdést teszem fel, ha ránézek – hogyan létezhet valami ennyire szép együtt a kutyákkal?! Válasszon klasszikus dizájnt és kiváló kivitelezést abszolút tökéletességben!

Az ülőpadok visszatértek, olvasson róluk többet itt.

Tetszett ez a cikk? Ossza meg barátaival!

Tags : bútor a háziállatok számárabútor a házikedvencek számárabútor kutyák számáradizajnházi kedvencházi kedvencekhaziallatokkiegeszitokkutyakutyák

Leave a Response