close

Négy évszak otthonunkban

Bár az étkezési mód az évek során fejlődött és változott, egy ebédlő mindig ideális hely lesz hogy emlékezetes pillanatokat osszunk meg barátainkkal és családunkkal. Az ebédlő egyik legfontosabb helyiség otthonunkban, egy hely ahol a technológia nem létezik és ahova a családok összejönnek, hogy együtt étkezzenek és beszélgessenek. Ezért készítettünk Önnek néhány tippet, otthonunkban való dekorálásra minden évszakban. Az Estilofina étkezőasztalok, exclusive kollekció – étkezőasztalok és székek széles választékát kínálja.

Extravagáns Jacktar szék egy egyedi bútor darab az Ön és a természet számára is .
Jacktar szék

Tavaszi stílusok

A tavasz egy kiváló időszak otthonunk frissítésére világos színek és eredeti kiegészítők hozzáadásával. Egy hosszú tél után, az első meleg napsugarakkal, mindannyian szeretnénk lecserélni a szürke napokat valami érdekesre és felemelőre. A kellemes tavaszi hangulat megteremtésének leginkább elérhető megoldása a virágok. Minden helyiségben lelünk helyet vázának, melyben lehetnek élő növények, virágzó gallyak vagy színes papírból, gyöngyökből, szövetből és cérnából készült kompozíciók.

Fotó: Best Friends for Frosting
Fotó: Best Friends for Frosting

A Húsvét a tavasz ünnepe és a tojásfestés az egyik legérdekesebb, élénk és kreatív hagyománya. Készítsen gyönyörű dekorációt színes tojásokból, szárított gyümölcsökből, szövetekből és szalagokból. Sima papírból vágjon ki lepkék, madarak, nyulak, tojások vagy levelek sziluetteit. A papírfüzér minden ünneplés szerves része. Tavasszal nagyszerű lehetőségünk van otthonunk belsőtere felfrissítésére világos színek és eredeti kiegészítők hozzáadásával.

Stílusos állólámpa Arch narancssárga
Stílusos állólámpa Arch narancssárga

Nyári érzések

Egy terasz a ház folytatása amelynek kényelme nagyrészt a tulajdonosok kívánságaitól és szenvedélyeitől függ. Ha otthonunkban van nappali, ebédlő, konyha, miért nem hozunk létre körülöttük is hasonló valamit…. Akár születésnapot ünnepel, vagy csak azt, hogy milyen szépek a napsugarak, helyezze el asztalát a teraszon, de úgy, hogy tudjon gyorsan mozogni a ház nyitott ajtajain keresztül. Így ki tud használni minden szabad percet a természet és táj megfigyelésére. Sőt, a friss levegőn való étkezés sokkal kellemesebb, mint egy zárt helyiségben. Minden varázslat a légkörben van, amelyet a szellő, a méhek zümmögése vagy a kék ég tükrözése a teáscsészén hoz létre. Ha téli kertet épített a ház közelében, akkor gratulálunk! Téli kert mint étkező vagy téli kert mint nyári konyha nappalival kombinálva egy csodálatos kiegészítő lehet otthonunkban.

Stílusos étkezőszék Brinley kék bársony
Stílusos étkezőszék Brinley kék bársony

 

Őszi meglepetések

Csokrok őszi levelekből, őszi koszorúk, apró gyümölcsök és bogyók, gyertyák szépítik otthonunkat. A dekoráció készítéséhez nem kell semmit vásárolnia. Az őszi erdőbe vagy parkba való séta során figyelmesen figyelje meg, mi van a lába alatt, ugyanis ott mindent megtalál, amire szüksége lehet. Ha össze szeretne hozni egy baráti/családi estet vagy akar ünnepelni egy különleges eseményt és főzni egy fantasztikus ételt kollégáinak, gondoljon arra, hogy nincs annál tökéletesebb benyomás mint amit a természet legfinomabb alkotásai nyújtanak.

Az ősz az egyik legszebb és legmegfelelőbb dekorációs időszak. Végülis az ősz ad nekünk mindent, amire szükségünk van dekoráláskor: lehullott levelek színes színeit, mindenféle érett gyümölcsöt és utolsó virágzó növényeket.

Téli csodák

Nemsokára újra itt van egy csodálatos időszak, mikor találkozunk szeretteinkkel, hogy ajándékokat cseréljünk, gyönyörű pillanatokat osszunk meg, nagyszerű történeteket hallgassunk, ésszerűtlen mennyiségű ételt fogyasszunk, és természetesen lenyűgöző és tökéletes karácsonyi hangulatot keltsünk fel. A Karácsony és az Új Év talán az év legszebb ideje. Füzérek színes fényekkel, amelyek díszítik a házakat és a városi utcákat, gyönyörű karácsonyfák és fények – mindez régóta a téli ünnepek szerves tulajdonsága.

Most megmutattuk, hogyan lehet otthonát gyorsan változtatni az évszaknak megfelelően. Néha gyorsan tudunk nagy dolgokat csinálni kis változtatásokkal. És lehet pont erre van szüksége. Olvasson többet itt.

Ha tetszett a cikkünk, ne felejtsd el feliratkozni hírlevelünkre.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!
Tags : asztalok és székekétkezőasztaloknégy évszaknégy évszak otthonunkbanotthontavaszi stílusok

Leave a Response