close
DesignKert

Kerti kiegészítők, amelyek biztosítják, hogy ne nézzen ki unalmasan!

Lassan, de biztosan itt van a nyári grill, ünnepségek és a kerti partik szezonja. A napok egyre melegebbek és hosszabbak, több időt kezdünk tölteni inkább a kertben vagy a teraszon. A tavaszi és a nyári szezon magában foglalja az ünnepségeket, a barátokkal való találkozásokat a kertben, grillezést vagy csak egy sima kellemes pihenést egy kényelmes fotelben a teraszunkon. Többnyire a kertünkben vendégeljük meg látogatóinkat, ezért több időt is szentelünk kertünk gondoskodására. De gondolkodott már valaha azon, hogy a virágok, fák és a minőségi bútorok mellett a kertjét látványos kiegészítőkkel is díszítheti, aminek köszönhetően majd az összes vendége sokáig beszél a kertjéről? Ha folytatja az olvasást, megtudhatja, hogy milyen kiegészítők vonzzák leginkább a kerti látogatók figyelmét

Dekoratív szobrok

Dekoratív szobrokat elsősorban nappaliba, folyosóra vagy dolgozószobába helyezzük. De gondolt már arra, hogy dekoratív szobrokat helyezz el a kertben vagy a teraszon? Nem egy kerámia törpe szoborra gondolunk, amelynek a híres csillaga régóta kialudt. Hamarabb divatos dekoratív szobrokra gondolunk (egyáltalán nem kell állatoknak lenniük),  amelyek formájuk és színük miatt vonzóak, és olyan anyagból készülnek, amelyek ellenállnak a viharoknak. Látta már a CALLI szobrunkat? Nagyon vonzónak és egyedinek tűnik.

Dekoráció Calli 70cm
Dekoráció Calli 70cm

Szobor Animal

Az ANIMAL dekoratív szobor a dán koncepció egyik része, és egyedi kialakítása biztosan elnyeri tetszését. Érdekli a színe és a formatervezése? A szobor dinoszaurusz alakú, ami valóban egyedülálló kiegészítővé teszi. Ezen kívül a szobor több színből áll, amelyek nem harmonikusak egymással. Color blocking-ról van szó – a látszólag nem kombinálható színek kombinációja. Mindegy, hova helyezi el – teraszra vagy a kerten lévő fűre – bármilyen térben kitűnik és mindenkit elvarázsol. A dinoszaurusz szobrok akkor néznek ki a legjobban, ha legalább kettőt egymás mellé helyezünk. Eléggé őrült az ön számára?

Fali dekorációk

A dekoratív szobrok nem az egyetlen lehetőségek, amelyek akkor állnak rendelkezésre, amikor kertjét kiegészítőkkel látja el. Fali dekorációk is rendelkezésére állnak. Ideális választás ha, teraszt szeretne díszíteni vagy pavilonnal ellátott kertet. Ezeket a dekorációkat a falra kell szerelni. Különösen jól mutatnak fa felületeken. A hétköznapi anyagokat szokatlanná teszik. Fali dekoráció RANDAL ideális választás bármilyen külső térbe. Télen belső térbe is elhelyezheti, ahol szintén tökéletesen fog mutatni.

Fali dekoráció Randal 70 cm réz
Fali dekoráció Randal 70 cm réz

Eldöntötte már milyen bútordarabot helyez el kertjébe? A következő cikkünkben, hozunk Önnek néhány tippet.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!
Tags : dekorációkertkiegeszitoknyárszobrokterasz

Leave a Response