close
Design

Karácsonyi dekorációk 2020 – Mire érdemes fogadni?

Nem tudjuk elképzelni a karácsonyt dekorációk nélkül. Ez nem csak egy elem, amely kiegészíti belső és külső teret. Felidézheti az ünnepi hangulatot és felébresztheti bennünk a gyermekkori vágyát, hogy újra lássunk egy világító karácsonyfát. A karácsonyi díszeket, mint sok minden más, a jelenlegi trendek is befolyásolják. Minden szezonban lehetőségünk nyílik új színek és dekorációk megcsodálására. Semmi sem akadályoz azonban abban, hogy élvezzük azokat a gyönyörű hagyományos dekorációkat, amelyekhez emlékeink fűződnek. Lehet, hogy van egy sor dísze, amelyet nagyszüleitől kapott. Lehet, hogy dekorációkat a gyerekeivel készítette. Egyesítsük az új trendeket a hagyományokkal, és szerezzük meg a Karácsony igazi varázsát. Ma elmondjuk, hogy mely karácsonyi díszek fognak uralkodni 2020 Karácsonyán.

KARÁCSONYI DÍSZEK 2020, Forrás: Unsplash
KARÁCSONYI DÍSZEK 2020, Forrás: Unsplash

A fő szerepet a sötétkék és a platina játsza

A hagyományos karácsonyi színekről hosszú stílusmunkákat lehetne írni. A vörös, az arany, az ezüst és a zöld az éves kedvencek közé tartozik. Idén azonban a trendek a sötétkék és a platina kombinációját mutatják. A sötétkék valóban igazi ünnepi légkört hozhat otthonába.

Használhatja erejét gyertyákon, karácsonyi díszeken és szalvétákon. A platinával együtt feldobja a teljes karácsonyi dekorációt. Ha erre a két színre épít, akkor ebben az évben mindenképpen megtesz egy jó irányú lépést a karácsonyi díszek terén.

A fő szerepet a sötétkék és a platina játssza, Forrás: Unsplash
A fő szerepet a sötétkék és a platina játssza, Forrás: Unsplash

A természetes anyagok ebben a szezonban is egyre nagyobb figyelmet kapnak

Fa, gyapjú, természetes színek és minták. Cégünk egyre inkább a megújuló forrásokból származó minőségi természetes anyagok felé fordul. A karácsonyi díszeknél is a műanyagok kezdik helyettesíteni azokat az üveg, fa és fémdíszeket, amelyeket öreganyáink karácsonyfáin láthattunk.

Hozzon otthonába környezetbarát karácsonyi hangulatot. Üvegből készült vagy fa díszek elnyerhetik szívünket és figyelmünket. Itt fogadhat például semleges színekre, vagy követheti az előző pontban említett színtrendeket. Azt azonban már tudjuk, hogy jövőre semleges színek fognak uralkodni szürkével.

Természetes anyagok, Forrás: Unsplash
Természetes anyagok, Forrás: Unsplash

Élő karácsonyi dekorációk

Az előző pontban említett természetet még jobban beépítheti karácsonyi dekorációba. Kedvenc választás az élő csecsinából, fenyőből készült díszek és dekorációk. A dekorációját kiegészítő hatékony elem mellett gyönyörű illatot is kap az egész térben. Ha nem élő karácsonyfát választ, vigye ily módon otthonába a friss tű illatát. Mindazonáltal javasoljuk, hogy mindig bevált forrásokra támaszkodjon – virágüzletekre, ahol a növényeket egyetlen kártevő sem fertőzi meg.

Élő dekoráció, forrás: Unsplash
Élő dekoráció, forrás: Unsplash

Semmi sem akadályozza abban, hogy egyesítse az egyes trendeket egymással. A megfelelő elemek kiválasztásával mindhárom ötletet egyesítheti gyönyörű karácsonyi dekorációvá, amely megfelelő karácsonyi hangulatot hoz. Fontos, hogy élvezzük a Karácsonyt azok körében, akiket a legjobban szeretünk.

Ha idén először rendez karácsonyi vacsorát, akkor van néhány tippünk számára, amelyek megkönnyítik az egész szervezetet. További információt talál a következő cikkben itt.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!

Tags : dekorációkarácsony

Leave a Response