close
Nappali

Dohányzóasztal, amely nem lesz unalmas? Figyeljen a tippjeinkre!

Dohányzóasztal, amely nem lesz unalmas? Figyeljen a tippjeinkre!

Ha el sem tudja képzelni, milyen dohányzóasztalt válasszon, nyerjen ihletett tippjeinkből. Választhatja például az egyediséget, amely megfelel az elképzeléseinek.

A nappali egy olyan hely, ahol az egész családdal találkozunk, és üdvözöljük minden vendégünket. Bár nem a hagyományosan berendezett nappalival nem ront el semmit, képzelje el, hogyan varázsolhatná el vendégeit szokatlan és mégis egyedi bútorokkal! Gondolkozott már egy szokatlan dohányzóasztalon, amely vonzza az összes vendég tekintetét? Különböző szempontból lehet szokatlan – lehet nem szokványos anyagból, szokatlan formatervezésű vagy színű. A választék igazán széles.

Asztal, amely az anyag miatt egyedi

Legtöbbünk ismeri a fából vagy üvegből készített dohányzóasztalokat. Ezek az anyagok olyan klasszikusok, amelyek soha nem mennek ki a divatból, de idővel unalmassá válhatnak. Mi a helyzet a fa (masszív fa) és a fém kombinációjának kipróbálásával? A fém és a szilárd anyagok kombinálása érdekes és vonzó megjelenést ad, amely életre kelti nappaliját és egyedi megjelenéssel gazdagítja. Az AAGE fából készül és sötét fém lábakon áll. A két ellentétes anyag kombinációja létrehoz egy olyan asztalt, amely életre kelti a nappalit. A BRISTOL dohányzóasztal márvány és fém kombinációjával készül ami nagyon ízléses.

Dohányzóasztal Bristol / szürke
Dohányzóasztal Bristol / szürke

Formában egyedi asztalok

Az otthon lévő dohányzóasztalnak nem kell kizárólag kerek vagy téglalap alakúnak lennie. Válasszon egy szokatlan formát. De ügyeljen arra is, hogy dizájnja, formája és stílusa illeszkedjen a kanapéjához. Az atipikus alakú asztalok nem illenek minden kanapéhoz. Választhat a szokatlan lábak vagy a szokatlan asztallap alakok közül.

A JAX asztal számos egyediséget ötvöz. Az anyagok dizájnos kombinációja – fém és masszív fa. Nos, ez nem minden. Érdekes az elegáns és atipikus kialakítása miatt. A szokatlan, kör alakú, bevágásokkal rendelkező asztal, egyedi és elragadó. Ennek eredményeként az asztal minden nappaliba egy kis életet visz.

A dizájnos lábakkal a FACTOR dohányzóasztalok dicsekedhetnek, amelyek kitűnnek színüknek köszönhetően is. Használhatja kisebb nappali helyiségekben vagy konferencia asztalként a kis méreteinek hála.

Oldalsósztal szett Factor mangó 2 részes
Oldalsósztal szett Factor mangó 2 részes

Azon elmélkedik, hogyan dobhatná fel otthonát? Olvassa el következő cikkünket egy kis inspirációért, klik ide.

Mit szeretne megtudni a következő cikkben a bútorokról? Örömmel várjuk javaslatait!

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!
Tags : belsőtérdizajndohányzóasztalformatervezésnappalistílus

Leave a Response