close
DesignKert

A kerti szezon közeledik! Válasszon kertjébe stílusos bútordarabot

7501090-x

A hőmérőn lévő higany lassan, de biztosan magasabbra emelkedik és szekrényeinken kívül, készítjük kertjeinket és teraszunkat is a nyári szezonra. Az új szezon megérdemel az új bútorok vásárlását. A kerti bútoroknál nagyon fontos, hogy megfelelő anyagokat válasszunk, amelyek ellenállnak az időjárásnak. Ezenkívül a kerti bútoroknak stílusosaknak és kényelmeseknek kell lenniük, hogy szeressünk időt tölteni a kertben. Ugyanúgy rengeteg helyet kell kínálnia nemcsak az egész család számára, hanem a látogatóknak is, akiket a kertben fogad.

Rhys kerti étkezőasztal
Rhys kerti étkezőasztal

A kerttel leggyakrabban társított anyag a fa. Natúr anyag, amely tökéletesen illeszkedik a természetes környezetbe, ezzel ideális és kellemes harmóniát hoz létre. Ez egy fontos tényező, amely nagy befolyással van arra, hogyan érezzük magunkat a teraszon vagy a kertben. A fa egy nagyszerű választás köszönhetően annak is, hogy a megfelelő kezelés esetén nagyon ellenálló a rossz időjárási viszonyokkal szemben, amelyekkel küzdünk különösen tavasszal. Ugyanakkor a fát könnyű karbantartani és tisztítani, így ideális választás egy olyan kertben, ahol a bútorok hamar szennyeződnek.

Priscilla kerti szék, teak
Priscilla kerti szék, teak

Kerti grillezés

A kerti bútor tömör fából készül, amely szilárd, kiváló minőségű és stabil. Teakfából készül, amely kellemes, világos színével illeszkedik bármilyen kertbe vagy teraszra. Mérete elegendő nagyobb látogatásokhoz is, könnyen tisztítható és karbantartható. Nagy előnye, hogy nemcsak külső, hanem beltéri környezetre is alkalmas.

Rhys kerti étkezőasztal teakfából készül és szilárd, masszív keretbe van helyezve, így elég stabil és elég erős. Elég nagy, de erkélyre is helyezheti, ha szélesebb a balkon. Télen egyszerűen beltérben is felhasználhatja. Fél hogy leönti vagy bepiszkolja? Ne aggódjon, ez a fa tökéletesen kidolgozott, tehát egyszerűen elég letörölni vagy megtisztítani fakészítménnyel.

Ugyanabból az anyagból – teak – készült Jacobs napozóágy tökéletesen illeszkedik a Rhys étkezőasztalhoz. A kivitelezés magas színvonala és a felhasznált anyagok biztosítják, hogy a Jacoby szék hosszú használat során is örömet nyújtson.

 

Jacoby kerti napozóágy, teak
Jacoby kerti napozóágy, teak

Változásra vágyik otthonában? Megmutatjuk, hogyan csináljon nagy változásokat kis lépésekben itt.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!
Tags : bútorkertkerti bútor
Miroslava Sabolová

The author Miroslava Sabolová

Leave a Response