close
Kert

5 tipp a tökéletes kerthez, a kerti kiülő nélkülözhetetlen!

Sokak számára a kert egy olyan hely, ahol megtalálják a szokásos nyugalmat. Nehéz munkanapok, állandó határidők, a rutin feladatok stressze. Az ingereket könnyű kikapcsolni és belemerülni a békébe, amely minden kertben megtalálható. Amikor látunk szépen elrendezett helyeket egy katalógusokban, azon gondolkodunk, vajon lehetséges-e ilyen kert kialakítása kívánságaink szerint a körülményeink között. Sajnos gyakran nem találunk elegendő ötletet. Ne adja fel elképzelését és álmai kertjét. Öt egyszerű lépésben tanácsot adunk egy saját nyugalom oázis megteremtésére. Mindent megmutatunk a kezdetektől, és eljutunk a kerti kiülő kiválasztásához is.

Záhradná pohovka Havana
Záhradná pohovka Havana

1. Válassza ki a megfelelő növényt

Egy tökéletes kert növények nélkül nem létezhet. Kezdje a megfelelő faj kiválasztásával. Ebben az esetben nem megy kárba kikérni egy tapasztalt tájépítész véleményét. Megtudhatja, milyen növénytípusok felelnek meg az Ön kertjéhez és egyben olyan fajokat tudnak kiválasztani, amelyek képesek együtt élni és egész évben fokozatosan virágozni. Így majd a kertből való öröm folyamatos lesz. De ne csak a virágágyásokban levő virágokra gondoljon, hanem a cserepes virágokra is, amelyeket a kerti kiülő közelében helyezhet el.

Záhradná zostava set Alfredo
Záhradná zostava set Alfredo

2. Víz hangja a kellemes kikapcsolódáshoz

A víz hallgatása a pihenés egyik alapvető technikája. Helyezzen egy kis szökőkutat vagy tavacskát kertjébe, melyek lehetővé teszik élvezni a nyugodt környezetet és békés állapotba kerülni. Figyeljen arra, hogy közvetlenül a kerti kanapéjáról lássa a víz folyását – határozottan értékelni fogja ezt a tippet egy nehéz nap után, amikor megszeretné nyugtatni idegrendszerét.

3. Kerti kiülő – az egész kert fókuszpontja

Természetes, hogy teljesen kiszeretné élvezni az egész kert nyugalmát. Válasszon egy olyan kerti kiülőt, amely körül minden eseményt fog játszódni. Nem kell félni kitérni a komfort zónából, nyugodtan válasszon egy darabot, amely észrevehető lesz. Koncentráljon a kerti kiülő körüli zónára, ez az egész kert fókuszpontja. Ne felejtsünk el köré cserepekbe virágokat helyezni, szép kilátást biztosítani, kényelmes párnákat választani. Dekorációkkal, mint például trendi lámpákkal, még jobban fokozza a relaxáció és az otthoni nyugalom légkörét.

Záhradné kreslo Milano
Záhradné kreslo Milano

4. Kerti bútorok és természetes anyagok

Minden kert egy ablakot mutat a kültéri környezetbe és a természetbe. Ezért jó olyan természetes anyagokat után nyúlni, amelyek a környezet alapját képezik. Válasszon különféle fa anyagot, próbálja ki a pamutot, gyapjút. A műanyagot és a mesterséges anyagokat minden kertben minimálisra kell korlátozni. Manapság tudjuk, hogy a műanyagok túl gyakori társak az életünkben. Itt az idő pirosat adni nekik.

5. Ne felejtsük el a dekorációkat

Az utolsó, de természetesen nem kevésbé fontos szempont a dekoráció. Kerámia kiegészítők virágágyásokban, textil kiegészítők gyönyörű takaró formájában a hideg estekhez, kerti kiülő körül elrendezett vagy rögzített lámpák. A mágikus kert tökéletes hangulata.

Összejövetel a barátokkal, kisebb családi ünnepség, parti a bazén mellet vagy csak egyszerűen egy kellemes este naplementekor egy forró nyári nap után. Hogy miről beszélünk? Egy modern kertről.

Rattan ülőgarnitúra vásárlásán gondolkodik? Tudjon meg róluk többet, kattintson ide.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!
Tags : kertkerti bútorkerti kiülőrattan ülőgarnitúra

Leave a Response