close
rebecca

Nem csak a megfelelő bútorok, hanem a szőnyeg is nagyszerű módja a kívánt hangulat megteremtésének a szobában. A dekoratív szobrok, festmények és egyéb dekorációk mellett, amelyek a szobát elbűvölővé és ragyogóvá teszik, a szőnyegek is remek lehetőséget kínálnak a szoba újjáélesztésére és a megfelelő megjelenés elérésére. Kiválóan alkalmasak a hely kényelmesség tévéséhez és a szoba újjáélesztésére. Sokféle szőnyeg közül választhat. A helyes választást hozzá kell igazítani a szoba és a bútorok általános megjelenéséhez. Bemutatjuk a szőnyegek néhány különféle típusát, amelyeket a nappali vagy a hálószobába választhat.

Szőnyegek keleti mintákban

A keleti minták nagyon specifikus minták, amelyek nem mindenki számára megfelelőek. Ha azonban Ön a keleti minták és színek szerelmese, válasszon keleti mintázatú szőnyeget nappalijába vagy a hálószobájába (vagy akár a folyosóra). Kiváló választás az ORIENTAL antik piros színben. A szőnyeg harmonikus légkört teremt a kifinomult terveknek köszönhetően és a meleg árnyalatok a szobát otthonosabbá teszik. Egyedi mintájuknak köszönhetően a szobába való belépés után azonnal vonzza az összes pillantást. A keleti mintázatot megtalálja a sötétkék színű BATIK elbűvölő szőnyegen is, amely például ipari formatervezésű szobákban használható.

Stílusos szőnyeg Oriental 240x160 cm / antik piros
Stílusos szőnyeg Oriental 240×160 cm / antik piros

Szőnyegek színessége

A színes szőnyegek kiváló választás olyan helyiségekben, amelyekben nincs élet és újraélesztésre és energiára van szükségük. A színeknek köszönhetően a helyiség nem csak újjáéled, hanem pozitív és energikus hatással is lesz ránk. Hozzon létre egy otthonos szobát, amelyből, a szőnyegeknek köszönhetően, eltűnik a hűvösség. Ezenkívül a színes szőnyegek kis helyiségekben is alkalmazhatók, amelyeket optikailag otthonosabbá kell tenni és meg kell világítani.

A szőnyegek múlhatatlansága

Ha szeretne egy időtlen, egyszerű és színben semleges szőnyeggel díszíteni a szobáját, találtunk valamit az Ön számára. Ilyen színekben megtalálja a REBECCA szőnyeget világosabb és sötétebb barna árnyalatban. Ugyanez a szőnyeg kapható világosabb színben, finomabb mintázattal is – a REBECCA II. Nem szokatlan kialakítása ellenére harmonikusnak és egységesnek néz ki. Kiváló minőségű, kézzel szőtt gyapjúból készül.

Stílusos szőnyeg Rebecca 200x120 cm / természetes filc
Stílusos szőnyeg Rebecca 200×120 cm / természetes filc

A következő cikkben megtudhatjuk, hogyan hozzunk minden évszakban harmonikus hangulatot otthonunkba.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!
Tags : dizajndizajnos kiegeszitokhaloszobakiegészítőkiegeszitoknappaliszőnyegszonyegek
adminbloghu

The author adminbloghu

Leave a Response