close
DolgozószobaHálószobaKonyhabútorokKönyvtárNappali

Adjon luxust helyiségébe egy egyszerű trükkel! A Bársony Visszatér!

A Bársony Visszatér!

A téli időszak közben mindannyian gyakrabban ülünk kedvenc foteljeinkbe, élvezünk ki egy pohár jó vörösbort, és melegebb anyagok után kutatunk. Ki nem szeretne egy kézműves szőnyeget lábai alá vagy egy meleg gyapjú takarót? Létezik azonban egy olyan anyag, amely még mindig ellentmondásosnak bizonyult. Ez a titokzatos anyag luxusos és azonnal textúrát ad a szobához. Azt hiszem, már ki is találta, hogy a bársonyról van szó.

Kiváló minőségű természetes anyagok és kézzel készített termékek. Ez jellemző a Rebecca szőnyegre. A kiváló minőségű gyapjú kézzel szőtt. Csakis Önön áll, hogy hová helyezi a szőnyeget. Környezete hangulatos, kellemes és egyedi kiegészítője lesz.
Stílusos szőnyeg Rebecca – természetes filc

Imádja a telet? Én igen, én az összes évszakot szeretem, tetszik, ahogy változik a táj és változunk mi is, valamint a rituálékat és az érzéseket, amelyeket minden évszak magával hoz. Télen a hideg, szitáló és kiszámíthatatlan időjárások hatásait érezzük. Miután a levegőben történő enyhe lehűlés fagyos télre vált, inkább bent szeretjük tölteni időnket, ahol a környezet meleg és barátságos. Bent maradni és pihenni a kényelmes kanapén, forró csokoládét szürcsölni tejszínhabbal, meleg almalével vagy egy nagy csésze teával – ez igazán egy csábító elképzelés!

Az extravagáns Adan ülőgarnitúrával egy igazi dizájnos darabot kap! A két kerek dekoratív párna és a gondosan varrott felület biztosítják a sarok ülőgarnitúra nemes kinézetét. A kényelemről a kiváló minőségű bársonyos huzat és a rugós béles biztosítják. A kárpitozott hátulja engedi, hogy elhelyezze a szoba közepére. Az ülőgarnitúra jobbos és balos kivitelben kapható, így kiválaszthatja az Önnek legjobban illőt.
Sarok ülőgarnitúra Adan – sötétkék bársony

A BÁRSONY visszatért!!!

Azoknak, akiket ez a fényűző szövet elbűvöl, a 2019 év nagyszerű kezdet lesz, mivel a bársony a trendlisták élein található. Tudja, hogy a bársony elegáns szépsége mellett ez az anyag pozitív hatással van az egészségre is? A tanulmányok szerint a puha textúrájú szövetek, például a selyem és a bársony társulnak a kényelem és a védelem érzéséhez. Ezek az anyagok segíthetnek a jobb alvás elérésében is és kezelik az adrenalint a testben. Ugyanakkor a színek is tagadhatatlanul befolyásolják a hangulatainkat és az érzelmeinket.

Egyedi ülőgarnitúrát keres otthonába, amely kiemeli a saját stílusát? Akkor az Eden pont az, amit keres. A nagy exkluzív ülőgarnitúra fényes bársonyos huzattal egy kiegészítő lesz otthonában, amelyet nem tud majd figyelmen kívül hagyni. A dekoratív párnák, amelyeket tartozékként kínáljuk, biztosítatják az ülőgarnitúra kényelmét. Egyaránt kiegészítik a teljes elegáns kinézetet. Az Eden ülőgarnitúra kombinálja az extravagáns élet stílust a kényelemmel. .
Stílusos hármas ülőgarnitúra Eden, szürkés barna bársony

Az Estilofinánál imádjuk a bársonyt, és ezt bizonyítja a széles bársony bútoraink kínálata, amely termékválasztékunk része. Blogunkban bemutatjuk néhány kedvenc bútordarabunkat. Választhat bármilyen fajta ágyat, széket, kanapét … de ha jelenleg nem tervezi az új bútorokba történő befektetést, akkor sok más lehetőség is van, ha bársonyt szeretne vinni otthonába. Azok számára, akik inkább kalandvágyók az otthoni dizájnban és egyszerű foteljeiket és asztalaikat művészi darabbá szeretnék átalakítani, van egy kiváló tippünk – ez a gyönyörű bársonyos alátét a fotelre dobva jellegzetesen exkluzív megjelenését ad hálószobájának.

Elegáns franciaágy Spectacular attraktív, angol Chesterfield stílusban, amely egyediséget és optimális kényelmet visz a hálószobájába. A stílusos ágy a luxus megjelenésével, a tiszta vonalaival és a finom részletekkel rögtön megragadja a figyelmet. A magas minőségű, bársony kárpitozás érintésre kivételesen finom, az ezüst szín lehetővé teszi a bútorokkal és kiegészítőkkel való kombinálását. A puha, párnázott fejtámlával ellátott, masszív, varrott homloklap kiváló kényelmet jelent olvasás és relaxáció során. Élvezze Anglia varázsát otthon a hálószobájában!
Ágy Spectacular ezüst 200 x 180cm

Mi is pontosan a bársony?

A bársony egy nagyon luxusszövet, nagyon finom, magas hajvágással és tipikus fényességgel, amelyet vagy vágott vetülék (szövés közben keresztszálak), vagy a láncfonal szálainak vágása hoz létre. A rétegek vágásakor egy vizuális és esztétikus kecses felület jön létre, amelyet mindenki nagyon szeret. Bámulatosan puha szálakkal és elegáns, fényes kivitelben a bársony még a legegyszerűbb kanapét is egyedi bútordarabá alakítja. Teljesen selyem bársonyt már csak nehezen tud vásárolni, mivelhogy már nem gyártják. Az ára pedig természetesen nagyon magas. A nagyon luxus bársony természetes selyemből vagy puha gyapjúból készül, de a legfinomabb pamutból is készült. A piacon szintetikus bársonyt talál poliészter, acetát és viszkóz szálakból, valamint különféle vegyi és természetes szálak keverékeiből

Stílusos ülőpad Elaina, szürke bársony
Stílusos ülőpad Elaina, szürke bársony

 

Nincs kényelmesebb, mint bársonyon ülni – igaz? Az ultra-puha bársony és az íves fém léc kombinációja az arany színben harmonikus kontrasztot jelent a smaragdzöld székkárpitozáshoz. Nemrégiben az Estilofinban ez a szék rózsaszínben volt elérhető, de az szó szerint azonnal elfogyott. Ez a fotel egyszerűen lélegzetelállító minden színben!!!

A kényelmes Sweden hintaszék időtlen skandináv stílusban készült. A modern kinézetet az ívelt sínek biztosítják arany színben. Tökéletes összhangban vannak a smaragd zöld bársony ülőrész huzattal. A hintaszék jellemzői a kárpitozott ülőrész és az ergonomikusan ívelt hát és kéztámla a maximális kényelem érdekében.
Hintaszék Sweden, smaragd zöld

E-üzletünkben bársonyos bútorok innovatív és egyedi mintáinak nagy gyűjteményét kínáljuk, beleértve kanapékat, ágyakat és  székeket  legújabb színekben. Tippünk –  a hintaszék minden helyiségnek egy új lélegzetet ad.

Ez a klasszikus heverő a Chesterfield szériából inspirálni fogja majd! Kiváló minőségű bársonyból készült szürke színárnyalatban. Tipikus Chesterfiel vonása az ívelt háttámla, a sok dísz gomb, fém szegecsek és az ívelt lábak. A heverő mindenekelőtt kényelmes főleg a bő párnázásnak köszönhetően! Az otthona dísze lesz és az angol stílus kedvelőinek ajánlott!
Heverő Chesterfield szürke – bársony

Bársony a belső terekben

Ha kis változtatásra vágyik, és fel akarja frissíteni a szobáját, meleget vagy luxust szeretne adni a helyiséghez, itt egy egyszerű trükk – kombinálja bele ezt a hihetetlen anyagot nappalijába. És nem utolsósorban (és ha még nem áll készen valami nagyobb, bársonnyal borított bútorra) a bársony párnák a legegyszerűbb és legkényelmesebb módja annak, hogy ezt a fényűző, divatos anyagot otthonába vigye.

Hol találkozhatok bársonnyal?

A divat- és belsőépítészetben a bársony anyag a gazdagságot és a jó ízlést képviselte. Az idő múlásával az anyag eltűnt a piacról, de az Estilofinnél mindig volt helyünk ilyen fajta bútorok számára is. Ezért nagyon örülünk annak, hogy a bársony visszatért, és 2019 legfontosabb anyagává vált. A bársonyt egyre többen használják a belső terekben a kereskedelmi és a lakóépületekben is, így lehetőséget adva nekünk, hogy kiélvezzük a struktúráját a háztartásban és azon túl. 2019-ben a legnépszerűbb árnyalatok sorozatában fogja bemutatni magát – a bársony újjáéled aranyszínűben és az egyre népszerűbb rózsaszínben.

Nem tudja milyen fekhelyt válaszon házi kedvencének? Több inspiráció érdekében kattintson ide.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!

 

Tags : anyagbarsonydizajnfotelkanapenappali

Leave a Response