close
HálószobaNappaliUncategorized

Ízléses komódok lakásba vagy házba, praktikus és modern kiegészítő

A komód tökéletes tárolási megoldást jelentenek bárhol a lakásában vagy házában, és az alapvető bútorok szükséges kiegészítői. Attól függően, hogy milyen helyiségben fogja elhelyezni a komódot, vásárlásakor több szempontot is figyelembe kell vennie. Nézzük tehát, hogy melyik helyiségben lehet funkcionálisan használni a komódot, annak méreteit, kialakítását vagy anyagát tekintve.

Egy masszív komód bármely helyiségben kiemelkedik

A hálószoba olyan hely, ahol kevés időt töltünk, de még mindig lényegesen több dolog van benne tárolva, mint bármelyik szobában. Általában ruháinkat tároljuk, nők a táskáikat vagy kedvenc könyveinket, amelyeket lefekvés előtt olvasgatunk. Egy szilárd komód azonban ideális kiegészítő, ha nincs elég tárhely a szekrényekben, vagy egyszerűen csak nem elegendő.  

Ebben az esetben fehérnemű vagy zokni, valamint pulóverek vagy egyéb ruhák tökéletes tárolására használható, amelyeket nem feltétlenül kell a szekrényben lévő akasztóra akasztani. A komódunk lehet a hálószobájának fókuszpontja, kirakhatja a tetejére szeretteinek fényképeit, ráhelyezhet ékszereket, és a hölgyek biztosan értékelni fogják a kozmetikai helyet is.  

Érdekli ez a dizájnos komód? Érdeklődjön az áráról Shayla komód    

Rusztikus komód kontrasztos elem a nappalihoz vagy az étkezőhöz

Hasonlóképpen használhatja a komódot a nappaliban. Itt egy kissé extravagánsabb dizájnt ajánlunk – egy rusztikus komódot. Természetesen választása a szoba általános kialakításától is függ, de egy rusztikus komód valóban harmonizál szinte minden stílusban, legalábbis érdekes kontrasztos elemként. Akárcsak a hálószobában, használhatja alternatív tárolóhelyként is, ahova például takarókat, edényeket vagy egyéb dolgokat helyezhet el, amelyekhez nem talál megfelelő helyet.  

Tömörfa vagy rusztikus komód a gyermekek szobáihoz is alkalmas. Végül is mindannyian tudjuk, mennyi dolog és ruha kell a kisgyerekeknek. Ezért kiváló hely lesz játékok, ruhák vagy kozmetika tárolásra.

Érdekli ez az egyedi kialakítású rusztikus komód. Tekintse meg Rodney komód

Koncentráljon a méretekre, mielőtt masszív vagy rusztikus komódot vásárolna

Tömörfa komód vagy rusztikus komód vásárlása előtt ne feledkezzen meg a megfelelő méretről. Ha kisebb szobája van, figyeljen a magas és keskeny komódra. A keskeny komódok azonban sekélyebbek lehetnek, ezért ügyeljen arra, hogy minden szükséges beleférjen. 

A gyerekszobában gondoljon a komódok magasságára is, hogy az megfeleljen gyermeke magasságához. A gyermek számára mindenképpen az lesz a kényelmes , ha eléri a legmagasabb fiókot. Javasoljuk azonban, hogy ebben a szobában a komódot helyezze a falhoz, hogy a gyermek ne tudja kifordítani. 

Egy alacsony komód nagyszerű választás lehet, ha polcokat akar fölé helyezni, amelyek megváltoztathatják a szoba általános megjelenését.

Masszív komódot keres az ebédlőbe? A Kira magas tölgyfa komód dísziíheti az Ön otthonát is.

Akár egy tömörfa komódot, akár egy rusztikus komódot választ, mindenképpen jó döntést hoz. Végül is soha nincs elegendő tárhely .

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!

Tags : designkomód

Leave a Response