close
DesignHálószoba

Élessze fel a hálószobát érdekes kiegészítőkkel

A hálószoba az a hely, ahol szeretünk jókat pihenni egy hosszú fárasztó nap után és új energiával feltöltődni. Ezért fontos, hogy harmónikusan legyen berendezve. A kevesebb néha több, és ez vonatkozik a hálószoba berendezésére is. Ami ugye egy háloszobából nem hiányozhat az az ágy, esetleg ágyneműtartó. Ha már nem találja érdekesnek hálószobáját, és szeretné ujraéleszteni, nem kell azonnal átfesteni a falakat, vagy  lecserélni az ágyat. Elég, hogy ha csak kicseréli a hálószobában található kiegészítőket, amelyeknek köszönhetően majd életre kel, és sokkal kellemesebben fogja érezni magát.

STÍLUSOS FRANCIAÁGY DEMETERIUS
STÍLUSOS FRANCIAÁGY DEMETERIUS

A hálószoba padlóját szőnyegek élénkítik

Ha már nagyon megszokott a padló vagy a szőnyeg, amely a hálószobában van és fontolgatja az egész padló megváltoztatását, gondolja át alaposan tényleg szükséges e. Létezik ugyanis más megoldás is. Sok esetben elegendő a szőnyeg kicserélése és máris más hangulat, benyomás van a hálóban. Jakob szőnyegünk kiváló választás felélénkítésre, és ezzel egyidejűleg extravaganciát és eleganciát ad a szobának. Több szőnyeg ajánlatot talál az estilofina.hu honlapján.

STÍLUSOS SZŐNYEG JAKOB 240X160 KÉK
STÍLUSOS SZŐNYEG JAKOB 240X160 KÉK

Párnák a hálószobában

Ha már megunta az ágyát, nem kell rögtön újra cserélni, csak azért, mert nem érdekes a stílusa. Ha jól érzi magát az ágyában, elég kicserélni a díszpárnákat. Használhatja a régieket a nappali vagy a gyermekszobában, nem kell azonnal megszabadulni tőlük. Az új párnák színnel, anyaggal elevenítik az ágyat, stílusos kontrasztot is létrehozhat, amelynek köszönhetően hálószobája életre kel. Ha az ágy inkább klasszikus stílusú, válasszon modern egyszerű, időtlen párnákat, amelyek különböző színekben ideálisak. Stílusos kontrasztot hoznak létre, amelynek köszönhetően a hálószobája egyáltalán nem lesz unalmas. A CUSHIONit párnákkal több szín közül választhat.

Cushion It párna
Cushion It párna

A tükör eleveníti a hálószoba falait

Unalmasak falai és szeretné őket feléleszteni, szint változtatni vagy tapétát cserélni? Néha elég egy kis változtatás is, mint például egy tükör elhelyezése a falon. Válasszon olyan tükröt, amely fog illeni a szoba többi bútor darabjához.

A következő cikkben adunk néhány tippet, hogyan tudunk harmóniát teremteni otthonunkban.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!

Tags : dekorációdesignhaloszobainteriőrkiegészítőstílus

Leave a Response