close
HálószobaNappali

Ezek a tippek megváltoztatják az életét. Hogyan lehet a kárpitozott bútorokat úgy tartani, hogy mindig újnak tűnjenek?

calunena-postel-estilofina

A bútorválasztás során alkalmazott preferenciák az Ön belső stílusától vagy személyes igényeitől függően változnak. Vannak, akik kedvelik a fát, mások a bőrt, és vannak, akik a kárpitot. Az utolsó típusú bútorok lágy fényességről, gazdag színéről és különösen eleganciájáról ismertek. A kárpit jelenléte azonban azt is jelenti, hogy a nem kívánt elszíneződés vagy foltok sokkal jobban láthatóak, mint más típusú bútorokon. Tehát hogyan gondoskodjunk a kárpitozott bútorokról, hogy elkerülje ezeket a kellemetlenségeket? Tanácsot adunk Önnek!

Találja meg a megfelelő helyet kárpitozott ágyának vagy kárpitozott székének

Tehát, ha kárpitozott ágy vagy kárpitozott karosszék mellett döntött, akkor először meg kell fontolni az elhelyezést. Kerülje a közvetlen napfénynek kitett helyeket, amelyek a szövet fokozatos elhalványulását okozhatják. Végül is senki sem akarja, hogy eltűnjön egy gyönyörű kárpitozott fotelből az a sötétkék szín, amelyért megvásároltuk ezt a bútordarabot. Ha elengedhetetlen az Ön számára, hogy a kárpitozott ágy vagy a kárpitozott szék továbbra is fényben legyen, vegye figyelembe az igazán divatos dizájnerfüggönyöket, vagy az időtlen redőnyöket, amelyeknek köszönhetően nem kapnak közvetlen napfényt a kárpitozott bútorok.

régi rózsaszín kárpitozott fotel estilofina
Érdeklődjön a luxus Ninetta kárpitozott fotel áráról

A kárpitozott szék vagy a kárpitozott ágy rendszeres gondozása meghosszabbítja az életüket

A kárpitozott székhez vagy a kárpitozott ágyhoz kapcsolódó másik kihívás a tisztítás. Hiszen senki sem szereti a foltos vagy koszos bútorokat, különösen, ha szeretjük a látogatókat és a családi összejöveteleket. Ilyen esetekben minden legyen tip-top, hogy Ön és szerettei jól érezzék magukat. Tehát hogyan tisztíthatjuk meg a kárpitozott bútorokat és védhetjük a kopástól?

Talán a legegyszerűbb választás a kárpitozott szék vagy a kárpitozott ágy tisztításakor a rendszeres porszívózás. Ne aggódjon, a bútorok tisztításához nem kell drága és speciális eszközöket vásárolni. Könnyedén használhatja porszívóját, amelynek feje puha kefével rendelkezik, hogy ne károsítsa a kárpitozást.

Szappanos vízzel megszabadul a kárpitozott ágy vagy a kárpitozott szék foltjaitól

Ha egy kárpitozott székre vagy ágyra ömlik ki valami, nem kell kétségbe esni, van rá Önnek megoldásunk. A nedves területet azonnal tisztítsa meg tiszta, száraz ruhával, és hagyja, hogy a folyadék szívja bele magát. Ha úgy látja, hogy még mindig van folt a bútoron, akkor tisztítószerért kell nyúlni. Kezdetben azonban megpróbálhatja a szokásos szappant és vizet. Mindig próbáljon először rejtett helyen tisztítani, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem károsítja-e a szövetet. A szappan és a víz összekeverésével hab keletkezik, amely hat a foltra. Ezután tiszta, puha ruhával tisztítsa meg, és hagyja, hogy a kárpit teljesen megszáradjon. Miután a kárpitozott szék vagy a kárpitozott ágy megszáradt, használjon egy kis puha kefét a kárpit felületének a kívánt irányba történő visszaállításához, hogy a puha szövetkupac ne tapadjon az alapszövetre.

régi rózsaszín kárpitozott franciaágy
Nézze meg a luxus kárpitozott Anne frianciaágy szín választékát

Nagyobb károkat a kárpitozott bútorokon hagyja a szakemberekre

Ha előfordul, hogy a foltot nem tudja eltávolítani, akkor javasoljuk, hogy forduljon szakemberhez. Biztosan sok olyan céget talál, amely a kárpitozott bútorok tisztításával foglalkozik, és segít a folt eltávolításában. Arra azonban fel kell készülnie, hogy szükség lehet a teljes kárpitozott fotel vagy kárpitozott ágy megtisztítására, hogy ezeknek a bútoroknak a színei egységesek maradjanak. Ha sikerül, akkor igazán elégedett lesz, és a fotel vagy az ágy újszerűnek tűnik.

Bár a kárpitozott bútorokat nehezebb karbantartani, fényűző és elegáns megjelenést ad a térnek, ahová szívesen visszatér. Válasszon egy kárpitozott fotelt vagy egy kárpitozott ágyat az Estilofina e-boltban, és győződjön meg maga. Színek széles választékát kínáljuk, biztosan választ egyet.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!

Tags : ágykanapekárpitkárpítozott bútor
adminbloghu

The author adminbloghu

Leave a Response