close
image0039059

Sok mindent figyelembe veszünk egy új étterem megnyitása előtt. Megfelelő hely, bútorok, menü, receptek, csapat, hirdetések kiválasztása. Fontos feltenni a helyes kérdéseket és megválaszolni őket. Hogyan lehet lenyűgözni az ügyfeleket, amikor az ajtón keresztül besétálnak? Hogyan hozzunk létre olyan légkört az étteremben, amelyben a vendégek majd több időt töltenek? Házigazdák számára a legfontosabb feladat a megfelelő asztalok és székek kiválasztása. Nos, a jó döntés meghozatala egyáltalán nem könnyű!

Fedezzünk fel néhány technikát, amelyek felhasználhatók az új ügyfelek vonzására és a folyamatos ügyfelek megtartására.

Maximális kényelem az ügyfél számára

Valószínűleg tudja az első benyomás fontosságát. Sokszor csak kis erőfeszítésekre van szükség ahhoz, hogy a vendégek nagyszerű élményt kapjanak éttermében. Tegyen lépéseket előre.

7 tipp az éttermének megfelelő bútorok kiválasztásához

1. Válasszon bútorokat, amelyek megfelelnek a rendeltetésének

Képzelje el, hogy étterme egy történetet mesél és a bútor hozzájárul ahhoz a légkörhöz és érzelemhez, amelyet szeretne kiváltani. Mit szükséges tenni ehhez? Megérteni a tér korlátait, többféle célú bútordarab beszerzése és fektessen be időtlen megjelenésbe.

2. Funkcionalitás, kényelem és elegáns megjelenés

Bár a megtervezést és a megjelenést is figyelembe kell venni, soha nem szabad elsőbbséget adni a funkcionalitás és a kényelem felett. Tartsa észben! A széken ülés kényelme nagyon fontos az ügyfelek számára.

 

Szék ELEGANT massziv

3. Könnyítse meg életét

Gondoljon hosszú távon éttermére. Lehet érdemes megfontolni az összecsukható székek vásárlását. Ha kárpitozott karosszékeket választ, válasszon kárpitozást könnyű tisztítással.

4. Válasszon különböző konfigurációkat

Ha van elég tere, akkor jó ötlet több különböző hely létrehozása az étteremben. A „társalgóban“ vagy a bárban lehetnek olyan vendégek, akik inni akarnak, vagy olyan ügyfelek, akik szabad asztalra várnak. A különböző asztalméretek segítenek párok vagy nagyobb csoportok elhelyezésében. A sötét és világos szín kombinációja kellemes kontrasztot hoz létre.

 

Stílusos étkezőszék Queen drapp

5. Ne becsülje alá a tartósságot

Nem minden asztal és szék alkalmas professzionális felhasználásra. Noha csábító lehet olcsó megoldást választani, ne feledje, hogy a bútorokat a vártnál hamarabb ki kellesz cserélni. Válasszon szilárd és hosszú élettartamú, professzionális használatra tervezett bútorokat. A Nephele bárszék minőségi anyagokból készül, amelynek köszönhetően élettartama valóban hosszú.

Stílusos bárszék Nephele

6. Szervezze meg helyiségét

Készítsen alaprajzot a szoba elrendezésének legmegfelelőbb rendezése érdekében. Tervezze meg a forgalom kritikus pontjait, különösen a konyha és az étkező között, az étterem bejáratánál, az asztalok között. Megkönnyíti így az alkalmazottak és az ügyfelek mozgását.

7. Ne felejtse el az apró részleteket

Semmi sem idegesítőbb, mint a padlón húzó szék lábai. Rögzítsen párnákat a székek lábainak, hogy elkerülje a súrolódást és a padló karcolását.

Kicsi a helyisége? Van egy megoldásunk, olvasson tovább itt.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!
Tags : asztalokbárszékekbútorokétteremkiegészítőszékek
Miroslava Sabolová

The author Miroslava Sabolová

Leave a Response