close
Hálószoba

4 hiba a hálószoba berendezésénél, amelyek nem hagynak aludni

manzelska-postel-calunena-siva

Előfordult már, hogy felébred éjjel, és nem tud aludni? Lehet, hogy azért, mert hibát követett el a hálószobája berendezése során. A modern lakástrendek folyamatosan változnak, és ezekhez való alkalmazkodás nem biztos, hogy olcsó dolog. De akár kisebb összeggel is varázsolhat stílusos és hangulatos hálószobát.

A lényeg, hogy tudja, mi mivel működik, és mi az ideális kombináció a bútoroknak vagy a dolgoknak, amelyek körülveszik pihenés közben. Jöjjön el velünk, és nézze meg a 4 fő hibát, amit elkövetünk a hálószoba berendezése során.

Kombinálunk nem kombinálhatót

Biztosan nem teremtünk harmonikus hálószoba hangulatot, ha különböző stílusokat és színeket kombinálunk, amelyek nem passzolnak egymáshoz. Ellenkezőleg, káosszal teli helyet fogunk kialakítani egy olyan helyiségből, amely a tökéletes kikapcsolódást kell, hogy szolgálja. Ezért ideális, ha időt szán a létező stílusok tanulmányozására, és kiválaszt egyet közülük.

Az is fontos, hogy minden máshoz megfelelő színt válasszon. Ha sötét franciaágyat választ, válasszon sötétebb éjjeliszekrényt is. Mindennek össze kell illeszkednie, mint egy kirakós játéknak.

 

tömör tölgyfa ágy
Tetszik a Massive tömörfa ágy ?

Olcsó és alacsony minőségű ágyat választunk

A jó minőségű franciaágy minden hálószoba alfája és omegája. Gyakran előfordul, hogy a választásnál az árat vesszük fő szempontként, de a minőségre nem figyelünk. Fontos odafigyelni az anyagra, amelyből az ágy készült.

Ha a befektetés mellett dönt, válasszon tömör fából készült ágyat. Nehezebb és drágább, mint a más és olcsóbb anyagokból készült ágyak, de hosszabb időre szolgál és gondtalanságot kínál. Az olcsó ágyak gyakran nagyon rövid idő után elhasználódnak. Ezért, ha idővel nem szeretne másikat venni, válasszon évek óta bevált minőséget.

 

antracit fa éjjeliszekrény
Érdekli a Shayla dizájn éjjeliszekrény ?

Rosszul helyezzük el az ágyat

Alvásunk minősége és egészsége függ az ágy elhelyezkedésétől is. Az, hogy mennyire jól töltjük a napot, nagyban függ attól, hogyan aludtunk. Ezért megalkották az alapvető szabályokat, amelyeket „feng shuiként” ismerünk.

E szabályok szerint a franciaágyhoz mindkét oldalról hozzá kell férni. Ne helyezze közvetlenül az ablakok alá, mert zavarhatja a fény, vagy idegesítheti a huzat.

A hálószobából raktárt alakítunk

Gyakran előfordul, hogy a franciaágyon, éjjeliszekrényeken és egyéb bútorokon kívül szárító vagy különféle dobozok csinálnak nekünk társaságot. A hálószoba egy olyan hely, amelyet elsősorban pihenésre kell használni, ezért ne zsúfoljuk fölöslegesen.

tömörfa design asztal
Érdekli a Fringe tömör konzolasztal?

Nem tesz semmi rosszat, ha egy praktikus fésülködőasztalt helyez el, amely helyet ad a nőknek a sminkeléshez és az ékszereknek. Takarítson meg helyet, és csak azt helyezze el, amire valóban szüksége van.

Természetesen sokkal több hibát követünk el a hálószoba berendezése során. Talán a legfontosabb, hogy érzelmekkel és bizonyos mértékkel rendezzük el. A hálószoba így egy békés légkörrel jutalmaz minket, és ébredés után újjászületve érezzük magunkat benne.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!

adminbloghu

The author adminbloghu

Leave a Response