close
HálószobaNappali

Hogyan néz ki egy BOHO stílusú hálószoba? Jöjjön el velünk a kreativitás és a korlátlan szabadság világába.

Fireplace near bed with knit blanket in boho bedroom interior with posters and rattan bag

Hogy néz ki az igazi bohémek hálószobája? Érezheti a szabadság vagy a könnyedség érzését, de ugyanakkor a találékony kreativitást. A bohém élet nemcsak állandó cselekvést és kalandot igényel, hanem erős esztétikai érzéket is.

Egy bohém lelke nem szereti a korlátozottságot, és gyakran őrültnek tűnik. Ha már messze túllépett ezen vonalak hétköznapi és szigorú szabályain, merítsen ihletet velünk! Az Estilofina bútorüzlet tervezői készítettek néhány tippet a BOHO stílusú hálószobák berendezéséhez.

Nem csak a középszerűség

Ha úgy dönt, hogy Boho-stílusú hálószobát rendez be, úgy dönt, hogy feltárja a belsejét, és bemutatja szabadon gondolkodó életszemléletét. Bohém életet élni kétségtelenül azt jelenti, hogy kerülni kell a középszerűséget és a konvenciókat.

De mi van akkor, ha a bohém lelkek egymásra találnak és úgy döntenek, megosztják őrült életszemléletüket? Egyszerűen létrehozzák álmaik szeretetfészkét, tele szabadsággal és kreatív rendetlenséggel. Megtalálta magát ebben?

Érdekli az Aimilios dohányzóasztal ?

Pihenjen királyi és stílusos módon

Ha igen, hálószobájából nem hiányozhat franciaágy nagyszámú színes párnával, etnikai színekkel játszó szövetfüggönyök és sok természetes anyagokból készült kiegészítő. A franciaágyat szövet baldachinnal díszítheti, mely a Boho stílus jellegzetes eleme.

Teljes hosszában kifeszítve és oldalfüggönyökkel kiegészítve királyi pihenő és kikapcsolódási hellyé varázsolja. Kicsit szerényebb, de annál praktikusabb változatot érhet el, ha a fejtámlára légies anyagból készült kupolát rögzít.

Egy tömör fából készült fa komód tökéletesen illeszkedik ebbe a stílusba és más fabútorokkal együtt kreatív összevisszaságot teremt. Ha a simaságot és a minimalizmust kedveli, a Boho stílus valószínűleg Önnek nem fog tetszeni.

Ezt a stílust a kreatív és kézimunkát kedvelő emberek szeretik. A sok szövet és sok élénk etnikai szín vagy festmény azt az érzést kelti, hogy minden körülötünk lévő dolog a világ minden tájáról jön.

Érdekli a DIZÁJN ANSLEY KANAPÉ ?

Növényből sosem elég!

A bohém szereti a fa és a zöld illatát. Bár a Boho stílusú hálószoba korlátlan színek színhelye, mindennek nagyon természetesnek, harmonikusnak és hangulatosnak kell lennie. A hálószoba legyen a béke oázisa és a teljes kikapcsolódás helye.

A Boho stílusban ez legalább kétszeresen igaz. Ha ez a nem mindennapi stílus elnyeri Önt, kombinálhat tömörfa komódot rattan vagy fonott kiegészítőkkel.

Soha nem fog elrontani semmit, ha különféle, egzotikus színű, geometrikus mintázatú szöveteket használ. Egészítse ki a Boho stílusú hálószoba hangulatát illatos élő virágokkal. Engedje el magát az élénk színek, a féktelen energia és a szabad kreativitás világába.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!

Leave a Response