close
Nappali

Textil vagy bársony heverő?

A nappalija kisebb frissítést igényel és a kanapé van a középpontjában annak, amit frissíteni kell? Előre gondolja át, minek kell megfelelnie az új kanapénak és válassza ki a megfelelőt, amelyet nem csak a családja, hanem minden látogató is értékelni fog. Szívesen segítünk ebben a mai blogban.

Sarokkanapé, ágyazható kanapé vagy kisebb heverő?

Mennyire bőkezű a nappalija? Milyen stílus dominál? Melyik színkombináció lesz az ideális választás?

Válaszoljon előre ezekre az alapvető kérdésekre és a választás simán fog menni. A bútorüzletek jelenlegi kínálata igazán gazdag, a nagyobb nappaliba válasszon sarokkanapét, ami kitölti a helyiséget, a kisebb nappaliba pedig egy ágyazható kanapét, amit szükség esetén könnyedén kihajthatsz.

Kék, bársony sarok kanapé
Tetszik az Adan kanapé?

Melyik anyag áll jobban?

Ne szégyelje magát a bútorboltban, tapogasson meg és próbáljon ki minden kanapét, mert ez egy olyan darab, aminek annyira kényelmesnek kell lennie, hogy fel se akarjon kelni róla. Az anyag tapintásra való kellemessége az egyik mutató, ami alapján döntenie kell.

Jelenleg nagyon népszerűek a textilből és bársonyból készült heverők, amelyek elzártságba tolják a korábban kedvelt bőrhuzatot.

A textil és bársony anyag egyszerű karbantartásuk miatt tűnnek ki más anyagok közül. Míg ha a bársony kanapéágy gondozása nehéznek is tűnik, ennek az ellenkezője igaz.

szürke bársony ágyazható kanapé
Tetszik a Bailey ágyazható kanapé?

Egyszerűen távolítsa el a foltokat erről az anyagról egy nedves ruhával a lehető leghamarabb a balesetet követően és a kanapé újra úgy fog kinézni, mint az új. Fontos azonban, hogy a tisztítás során kerüljük a szövet túlzott súrlódását, egyrészt a folyadék mélyebb felszívódását érjük el az anyagban, és egyúttal károsíthatjuk az anyag színét is. A textil kanapéról is szintén könnyen eltávolítható a szennyeződés. Mindkét anyag esetén csak rendszeresen kell gondoskodnia a kanapéról, por és morzsák felszívásával.

szürke textil kanapéágy
Tetszik a textil Amadeo kanapéágy?

Ha jobban szereti a puhább anyagot, amely puha tapintású és fényűzőnek tűnik, akkor részesítse előnyben a bársony kanapét. A bársony kanapék gyakran valamivel extravagánsabb darabok, amelyek nem illenek be minden stílusú nappaliba.

Akkor válassza ezt a kanapé típust, ha a helyiséget nem uralja más jellegzetes elem és a kanapé felkelti a figyelmet, más bútorok, dekorációk csak kis mértékben egészítik ki.

Ha azonban otthonában van olyan négylábú kedvence, aki a karmaival könnyen megsértené a kanapét, fogadjon textilre, de forduljon közvetlenül az eladóhoz is tanácsért – jelenleg álatbarát anyagú kanapékat is vásárolhat.

A sarok vagy ágyazható kanapé textil huzata strapabíró és bármilyen stílusú nappaliba illik. Ugyanakkor biztos lehet benne, hogy nem megy ki olyan hamar a divatból.

Egy új kanapé kiválasztása nem tudomány, de inkább a tulajdonságaira összpontosítson, mint a színére. Ha tanácsra van szüksége a vásárlás során, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!

Leave a Response