close
HálószobaNappali

4 tipp, hogyan rendezd el a ruhatárat

Ősszel se felejtkezzen el a gardróbról, rendezze úgy a dolgait hogy soha ne kelljen azon törődnie reggel, mit vegyen fel. Olvassa el néhány tippünket, és cserélje le a rendetlenséget és a zűrzavart egyértelműségre és rendszerezettségre.

Nem számít, hogy a takarítókéznek nagy tágas gardrób, szekrény, komód ál a hálószobába vagy az előszobába, a procedúra minden esetben ugyanaz. És hogy egyáltalán ne gyűlölje ezt a tevékenységet, játssza le kedvenc zenéit, podcastját, vagy készítsen egy csésze finom kávét, és már kezdheti is.

Teljes leltár

Kezdje a gyűjtemény válogatásával, amit kiválaszt, értékeljen, hogy ad még neki esélyt. Ne feledje azonban, hogy ebben a lépésben könyörtelennek kell lennie, és lelkiismeret-furdalás nélkül rendeznie kell mindazt, amit az elmúlt két évben nem viselt.

Hozzon létre két csoportot, egyet a megmaradt ruhákkal, egyet pedig azokkal a ruhákkal, amelyeket továbbad.

fekete dizajn komód
Érdekli a Shayla komód?

Tárolja a ruhákat az időjárásnak megfelelően a komód hátsó polcain

Az elrendezett gardrób következő lépése az évszakok szerinti rendezés. Tele van a szekrény vagy komód sok ruhával? Nem foglalnak helyet benne a másik szezonban viselt darabok? Még nem talál nekik másik helyet, mossa és vasalja őket ki, majd tegye több hónáapos téli álomra.

A szekrényben és a komódban is rendet kell tartani

Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor hazaérkezés után nem marad elég energia a ruhák elrakására. Szabaduljon meg ettől a rossz szokástól, és élvezze a dolgok helyére állítását. Tárolódobozok, rengeteg akasztó és polcrendezők szintén segítenek a dolgok rendben tartásában.

fa massziv komód
Érdekli a dizájn Falco komód?

Ismétlés a tökéletességig

Annak elkerülése érdekében, hogy ruhatára divatkáoszba forduljon, ismételje meg az egész folyamatot évente legalább kétszer. Ne vásároljon fej nélkül az üzletekben, és csak akkor kényeztesse magát új darabokkal, amikor valóban szüksége van rá. Ha a gardrób vagy a szekrény mérete nem elég Önnek, egy stílusos komód a hálószobába vagy az előtérbe megmenti Önt.

Látogasson el Estilofina bútor e-shopunkba és válasszon olyan komódot, amely segít a ruhatára tökéletes rendezésében.

Leave a Response