close
Nappali

Hogyan találjuk meg a megfelelő helyet a nappaliban lévő kanapénak

Háztartásának szíve a nappali, amelyben a kanapé dominál. Ezek a legfontosabb bútorok, amelyek otthon vannak, nem csak azért, mert pihenésre használjuk őket, hanem azért is, mert minden látogató a saját bőrén próbálja ki őket.

Kiválasztásuk gyakran órákig tartó időt és tesztelést igényel, ám vásárlás előtt gondolunk arra, hol lesz az ideális helye?

A kanapé elhelyezése nem csak a feng shui szerint

A megfelelő energia és harmónia felbecsülhetetlen, de higgyen nekünk, ha a kanapéba vagy az asztalba ütközik miközben átmegy a szobán, akkor egyáltalán nem lesz boldog és elégedett.

A nappali bútorok elrendezésénél több szabályt betartandó, aminek köszönhetően minden úgy lesz, ahogy lennie kell. Az első lépés az, hogy mérlegeljük, milyen teret kínál a nappalink.

Mustár sárga kanapé
Érdekli az Annika kanapé?

A kisebb szobákba ágyazható kanapé, a nagyobb szobákba sarokkanapé vagy U-alakú kanapé alkalmas. A kanapét vagy a sarokkanapét a falnak háttal kell elhelyezni, de hagyjon legalább egy kis helyet a fal és a kanapé között.

A falra nyomott kanapé nem néz ki kellemesen, ez szintén érvényes a sarokkanapéra is ha arra esett a választás. Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha a nappaliban a nagy ablakok dominálnak.

A kanapét közvetlenül eléjük is helyezheti, de gondoljon megfelelő távolságra, hogy a szoba világos maradjon. Ha azonban fűtés van az ablakok alatt, akkor a kanapé vagy a fotel megakadályozhatja a hő terjedését a helyiségben.

szürke ágyazható kanapé
Érdekli az ágyazható kanapé Scarlet?

Minden nappali szerves részét képezi a dohányzóasztal, ezért hagyjon elegendő helyet a kanapé előtt annak elhelyezéséhez.

Ne féljünk a kreativitástól

Össze van kötve a nappalija az étkezővel és a konyhasarokkal? Próbálja elosztani a helyet egy kanapéval és annak elhelyezésével a szoba közepén.

Vizuálisan így meghatározza a konyha, étkező és nappali határát. A kanapé ilyen elhelyezése kihívás, de egyben igazán modern és stílusos belső megoldás.

szürke sarokkanapé L alakú
Érdekli az ezüstszürke Lena sarokkanapé?

Egy sima papír és a ceruza is segíthet a nappali berendezésében, így jobb képet kaphat az eredményről. Ha azonban nem meri, számos olyan alkalmazás létezik a piacon, amelyekben kiválaszthatja nappalija alaprajzát, és amelyekben a bútorok mozgatása nélkül is kipróbálhat különféle változatokat.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!

Leave a Response