close
DesignNappali

Mennyi hely kell egy dohányzóasztalhoz?

dizajnova-sedacka-gary-svetlosiva-lava

Egy dohányzóasztal nemcsak stílusos, hanem praktikus kiegészítő is, amely nem hiányozhat nappalijából. Egy megfelelően kiválasztott dohányzóasztalon frissítőket, távirányítókat vagy magazinokat tárolhat. Egy dohányzóasztal kiválasztása nem tudomány, de nem árt figyelembe venni azokat a paramétereket, amelyek befolyásolják a vásárlást. Mik is ezek?

A dohányóasztal és a kanapé egy párt alkot

A kiválasztásnál előre gondolja át, hogy milyen asztal forma és méret lenne a legmegfelelőbb a kanapéhoz. Általában a dohányzóasztal nem lehet hosszabb ⅔ üléshossznál. Ami a magasságát illeti, ne haladja meg az ülés magasságát.

Ha magasabb asztalt szeretne, nyúljon kisebb átmérőjű és szélességű asztalhoz, így az össztétel kiegyensúlyozott marad. Egy másik fontos tulajdonság, hogy elegendő hely legyen az asztal körül, hogy gond nélkül mozoghasson, javasoljuk, hogy hagyjon kb 50-60 cm-t.

Érdekli a Damaris dohányzóasztalunk ?

Tárolóhely arany felett

U-alakú kanapékhoz kerek tárgyalóasztal a legmegfelelőbb, a négyzet alakú dohányzóasztal ilyenkor nem megfelelő választás, nagy ülőhelynél kicsinek fog tűnni. Ha van elég hely és nagy sarokkanapé a nappaliban, választhat két dohányzóasztalt is.

kerek dohányzóasztal, fából
Tetszik a Trace kerek mangófa szett dohányzóasztal?

Az asztalokat készletben is megvásárolhatod, de ha erősséged a kreativitás, akkor két különböző formájú asztalt kombinálhatsz. Kisebb nappalikba jól jöhet egy összecsukható asztal, amit igény szerint ki- vagy összecsukhat.

A színek széles választéka áll rendelkezésére fényes vagy matt felülettel. Az árnyalatok kiválasztásában használja a belső térben uralkodó színeket.

Fehér dohányzóasztal készlet
Érdekli a Fiesta dohányzóasztal szett?

Ha olyan asztalt keres, amely évekig kitart, és szinte minden ülőhelyhez és a nappali többi részéhez könnyedén hozzáigazíthatja, akkor egy fából készült dohányzóasztal a tökéletes választás.

A gyártók gondolkoznak a funkcionalitásokon, ezért most már lehet vásárolni nyitott és zárt tárolóhellyel rendelkező asztalokat is, amelyekben könnyedén tárolhatja a kéznél lévő könyveket, folyóiratokat vagy kisebb dolgokat.

Az asztalok kínálata igen széles, így nem jelent majd gondot a megfelelő kiválasztása. És ha előre átgondolja az összes paramétert, akkor az asztal jó szolgálatot tesz majd több éven keresztül. Látogasson el Estilofina e-shopunkba, ahol megtalálja az Ön és nappalija számára ideális dohányzóasztalt.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!

adminbloghu

The author adminbloghu

Leave a Response