close
Nappali

Berendezés háziállattal? Ügyeljen a kanapé kiválasztására.

Szőrpamacsok, foltok vagy karcolások. Akinek van házi kedvence, az biztosan megtalálja magát a következő sorokban.

Ha szereti az állatokat, és el sem tudja képzelni az életét nélkülük, akkor otthona berendezése során érdemes néhány fontos részletre is gondolni. Az egyik a strapabíró kanapé kiválasztása. 

A kutya- és macskatulajdonosok hosszú történeteket mesélhetnének arról, hogyan tanínottak meg kedvenceiket a kanapén való ugrálástól. Vannak, akik sikeresen megcsinálták, de vannak, akik azon gondolkodnak, hogyan élvezhetik velük együtt az otthoni kényelmet anélkül, hogy aggódnának a sérülés miatt.

Mi számít a megfelelő kanapé kiválasztásánál, amely ellenáll a szőrnek, a sárnak vagy a karmoknak?

A tartós üléshuzat az alap

Annak érdekében, hogy kanapéja olyan sokáig tartson, válassza a legtartósabb huzatot. A bőr kanapé egy jó választás, mert a természetes anyagok a legjobb minőségűek és nagyon tartósak.

bőr kanapé cheterfield
Érdekli a SAROK BARNA CHESTERFIELD KANAPÉ?

A kanapé egyszerű tisztítása

Még ha a szokásosnál magasabb higiéniával kezeli is kedvencét, mindig megtörténhet, hogy az ártalmatlan hancúrozás után különféle foltok vagy nyomok maradnak a kanapén.

Ezért a legelőnyösebb egy könnyen mosható huzatú kanapét választani. A bőr kanapé nagyon jól karbantartott, mert egyszerűen egy nedves ruhával távolíthatja el a szennyeződéseket róla.

De ügyeljen arra, hogy vastag, minőségi bőrből készült kanapét válasszon, amely garantálja a nagy tartósságot.

Ha azonban biztonságban akarja érezni magát, akkor textil ülőgarnitúrával rendezze be a belső teret. Egy kis szappanos vízzel nagyon gyorsan és funkcionálisan eltávolíthat bármilyen szennyeződést.

bézs sarok kanapé ansley
Tetszik a BÉZS ANSLEY SAROK KANAPÉ?

Ezenkívül a textil kanapé nagyon modern és különféle változataival bármilyen belső térbe illeszkedik.

A bársony tabu

Ha négylábú barátaival osztozik a háztartásban, vannak olyan anyagok, amelyek ebben az esetben egyszerűen tabunak számítanak. Ilyen például a bársony, amely szó szerint mágnesként hat a különféle szennyeződésekre.

Ha kedvence balesetet szenved a bársony kanapén, akkor egy nedves kendő biztosan nem lesz elég. Itt a professzionális takarítási szolgáltatásoknak kell szerepet játszaniuk. Azonban ne feledje, hogy egy idő után a bankszámlája nézegetése nem biztos, hogy a legkellemesebb élményt nyújtja Önnek.

Bár a bársony kanapé nagyon esztétikusnak és fényűzőnek tűnik, karbantartása igényesebb. Ezért, ha van otthon házi kedvence, válasszon olyan anyagot, amelyet könnyű napi szinten karbantartani.

A legegyszerűbb megoldás?

Tehát mi a legjobb lehetőség az otthoni heverészésre egy házikedvenccel? Ha megosztja otthonát kedvencével, válasszon tartós, erősebb anyagból készült textil kanapét. Bőr kanapé is megfelelő, de vastagabb bőrből kell készülnie.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!

Leave a Response