close
KonyhabútorokNappali

3 tipp, hogyan válasszon kandallót otthonába

modularny-krb-simple-8-box-biely-lave-presklenie

Teljesítse álmát egy kandallóról, amely ősidők óta a családi jólét szimbóluma. Nemcsak kellemesen felmelegíti a belső teret, hanem egy kis kivételes hangulatot is kölcsönöz neki.

A kandalló ideális megoldás az új épületek tulajdonosainak, de azoknak is, akik modern felújításba kezdenek.

A piacon nagy számban találhatóak kandallók a nyitott kandallóval, a modern kandallóbetétes típusokon át a háromoldalasakig. De hogyan legyünk környezettudatosak, és egyesítsük a hatékonyságot a stílussal egyben? A moduláris kandallók megfelelő és előnyös megoldást jelentenek. Három hasznos típusnak köszönhetően válassza ki a megfelelőt otthonába.

moduláris kandalló, fekete bal üvegezés
moduláris kandalló, fekete bal üvegezés

A kandalló mérete számít

A moduláris kandallók egyre inkább betöltik a fűtőelem szerepét alacsony energiafelhasználású vagy passzív házakban. És ne feledje, a kandalló mérete nagyon fontos tényező, amely az égéstér méretétől, a teljesítménytől, és ennek következtében a füstgázok hőmérsékletétől függ.

Ha kisebb helyiségben kell elhelyezni a kandallót, akkor természetesen kisebbnek kell lennie. Ha nagyobb helyiségben, vagy összefüggő nappaliban szeretnénk elhelyezni, akkor nagyobb hőteljesítményű kandallóra van szükség. Az üveg típusa is fontos szerepet játszik itt. Míg az edzett gyengébb teljesítményt képvisel, a kerámia üvegek nagyobb teljesítménnyel büszkélkedhetnek.

Környezetbarát kandalló

A ház moduláris kandallói megfelelnek a legszigorúbb ökológiai kritériumoknak. Száraz fa elégetésével Ön óvja a környezetet, és nem járul hozzá a szmog kialakulásához. Az innovatív technológiáknak köszönhetően hatékony és környezetbarát fűtéssel kényeztetheti magát.

Előny, amelyet sok kézműves és szakképzett ezermester értékelni fog, az egyszerű összeszerelés. A szerelvény kandallóbetétből, talpból, moduláris burkolatból és a megfelelő kivitelezéshez szükséges tartozékokból áll. A teljes összeszerelés nagyon egyszerű és könnyű, mindössze néhány órát vesz igénybe, és máris élvezheti a lángok játékának kellemes látványát.

fekete moduláris háromoldalas kandalló
fekete moduláris háromoldalas kandalló

Hőkomfort stílussal

A kandallók  illeszkednek a vidéki, vintage, konzervatív angol, minimalista vagy luxus életstílusba.

Többek között remek tulajdonságuk van, mégpedig az, hogy első pillantásra fel tudják hívni a figyelmet. Egyeseket a dizájnjuk, másokat pedig a hangulatos otthon érzése fog elvarázsolni, amibe azonnal beleszeret.

Hagyja magát elvarázsolni, és stílusa és ízlése szerint tegye teljessé a nappali hangulatát kandallóval.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!

adminbloghu

The author adminbloghu

Leave a Response