close
Nappali

5 dolog, amit mindig meg kell tenni a nappali berendezése előtt

dizajnova-sedacka-s-otomanom-ansley-tmavomodry-zamat-prava-005

Új házat épít, felújítást tervez, vagy éppen van otthon felesége, aki ha valamit kitalál, akkor fúrni, bontani vagy költözni kell?

Ne féljen a változástól, és úgy rendezze be nappaliját, hogy a legjobban érezze benne magát. Íme 5 tipp, amit érdemes szem előtt tartani, mielőtt elkezdené.

1. Mérjen és tervezzen

Az első lépés egy mérő, papír és ceruza. Mérje meg a nappaliját, írja le az összes adatot, és rajzolja meg a szoba alaprajzát megjelölt ablakokkal, ajtókkal vagy fűtéssel. Ha úgy gondolja, hogy a nappalijában túl sok a fal, kevés az ablak vagy nem megfelelő a padlószín, forduljon mesterekhez, akik szakszerűen átépítik az Ön kívánsága szerint.

Fa dohányzóasztal készlet
Érdekli a Kiana dohányzóasztal szett?

2. Találjon helyet a bútornak

Ez a lépés szorosan kapcsolódik az elsőhöz. Ha mindent kimért, előre gondolja meg, mi hol legyen. Kezdve a legfontosabbakkal és a legnagyobbakkal, majd fokozatosan térjünk át azokra a bútorokra, amelyeket kevésbé sajnál.

fa masszív komód
Érdekli az Allen Home komód?

Vágyik egy nagy kanapéra? Ne csak képzeletben vázolja fel, hogy hol és mennyi helyet foglalna el. Ne maradjon le semmiről, gondolja át, hol lesz a tévé alatti komód, és milyen formájú legyen a dohányzóasztal. Az aktuális sláger a kerek dohányzóasztal, amely minden típusú és méretű kanapéhoz tökéletesen illeszkedik.

3. Anyag és színválasztás

Régóta már nincs úgy, hogy mindennek mindennel jól kell mennie, mi igent mondunk a bátraknak. De ügyeljen arra, hogy a nappaliban legfeljebb három szín domináljon, és a felhasznált anyagok legalább egy kicsit közel legyenek egymáshoz. A tévé alatt elhelyezett komód, könyvespolc vagy tömörfából készült vitrin és kerek dohányzóasztal és ipari hatású lámpák tökéletesen kiegészítik egymást.

 

üveg dohányzóasztal
Érdekli a Rococo dohányzóasztal?

4. Piackutatás

Ha már van elképzelése arról, hogyan fog kinézni az új nappalija, indítsa el laptopját, vagy menjen el a boltokba, és készítsen felmérést arról, hol érdemes vásárolni. Kerülje a fej nélküli kosárba rakást, nézze meg előre a bútorokat, képzelje el, hogyan fog nézne ki otthon és csak úgy vásároljon.

5. Ki fog Önnek ebben segíteni?

Utolsó lépésben, vásárlás előtt gondolja át, hogy ki viszi fel új nagy kanapéját a lakásába, és hogy a megvásárolt komódot össze e tudja szerelni. Ha mindent előre megtervez és ütemez, akkor ez kéz a kézben fog menni és idegek nélkül.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!

adminbloghu

The author adminbloghu

Leave a Response