close
Kert

Hogyan rendezzünk be egy kis nyári teraszt? Van néhány tippünk.

A napsugarak tartósak, és a szobák hőmérséklete nagyon gyorsan emelkedik. Egy hangulatos kerti pihenőhely vagy egy kis erkély a legtöbb ember álma. Közeledik az idő, amikor boldogan élvezzük a nyári teraszt, és a saját béke oázisává varázsoljuk, ahol nincs helye a stressznek és a gyors tempónak. Ha inspirációt keres, van néhány tippünk, hogyan rendezheti be stílusosan és egyben hangulatosan kis nyári pihenőhelyét.

A kerti asztalok és székek egyszerűségében rejlik a szépség

A kulcs az egyszerűség és a hatékonyság. Nem kell más, mint egy kerti asztal, amelyre felteheti kedvenc magazinját vagy reggeli kávéját és néhány kerti szék. Feladatuk, hogy maximális kényelmet biztosítsanak a kertben, ahol a természet az Ön szeme láttára festi meg műalkotását. Nem ront el semmit, ha a teraszon elhelyez néhány polcot, lámpát vagy egyszerű virágcserepet, amibe élő növényeket rakhat. A teraszon így mindig gyönyörű virágözön lesz.

kerek, fa kerti asztal
Érdekli a DESIGN KERTI KEREK ASZTAL MEKHI 70 CM TEAK?

Válasszon többfunkciós kerti bútort

Ha korlátozott a hely, érdemes a bútorokat többféleképpen használni. Például a kis padlópárnák ülőhelyként funkcionálhatnak, és szépen kiegészíthetik a kerti asztalokat.

A többfunkciós bútor másik jó darabja a kerti pad. Használja kerti székek kiegészítéseként, kisasztalként vagy lábtartóként.

Játszon a színekkel és mintákkal

A minták és a merész színek váltakozása mindig frissnek és stílusosnak tűnik, ha megfelelően vannak összehangolva. Ébressze fel a mintákat az erkélyén is. Ne korlátozza magát egyben, mert a kerti bútorok terén valóban van választási lehetősége. A képzeletnek nem kell korlátokat szabnia.

Jelenleg a világos színű finom fabútorok vagy a fekete fémbútorok keresettek. Az élénk pasztell árnyalatok és a sötétvörös szín karaktert ad az erkélynek. Ne habozzon felvinni mintákat a terasznövények cserépére is.

fekete kerti fotel
Érdekli a PRINCE DIZÁJNOS FEKETE KERTI FOTEL?

Zöld oázis

Adjon néhány fűszernövényt a színes virágokkal ellátott cserepekbe. Hagyja, hogy terasza jó illatú legyen! A virágzó növények nem csak a megjelenést vagy az aromát élénkítik, hanem általában kellemesebbé teszik a teraszon eltöltött időt is. Tökéletesen illeszkednek a növényekhez a BOHO stílusú kiegészítők.

 

dekoratív fonott virágcserepek
Érdekli a DEKORATÍV KOSÁR / VIRÁGTARTÓ SZETT SKYLAR ?

Ne feledkezzünk meg a kiegészítőkről sem

Adjon esélyt a nem hagyományos színkombinációknak és formáknak. Retro stílusú szék?  Vintage gyertyatartó? Miért ne? A különleges kiegészítők új hatást, egyediséget és eredetiséget kölcsönöznek a terasznak. A teraszt érdekes képekkel is díszítheti. De ügyeljen arra, hogy ne vigye túlzásba semmivel, hogy tökéletes helyet teremtsen a kikapcsolódáshoz.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!

Leave a Response