close
Kert

3,2,1 – kezdődik a grillszezon. Készüljön fel rá otthon

Young handsome men roasting barbecue on grill in cottage countryside. Copy space.

Odakint végre meleg sugarak simogatnak, melyek a hosszú, kellemes esték előhírnökei. Életre kelnek a kertek, teraszok és már hozzuk is ki a kerti bútorokat téli búvóhelyről. Az ételekkel teli grillsütők hosszú hónapok után visszatérnek. Hogyan biztosítható, hogy grillezése ne csak egy legyen a sok közül, hanem egy kivételes élménnyé váljon?

A titok a szokatlan légkörben rejlik

Szervezzen esti grillezést. Gyújtson meg világító lámpákat, fáklyákat vagy akár biztonságos hordozható tüzeket. Ezáltal az egész grillezésnek luxust és egyediséget kölcsönöz. Gondoljon a kényelmes ülőhelyekre, minőségi kerti étkezőasztalra, székekre vagy társasjátékokra is, amelyek szórakoztatják a vendégeket (és különösen a gyerekeket) a felkészülés során.

Készítsen eredeti ételt

Talán a legfontosabb dolog, amit mindenki az emlékeiben elvesz a grillezésről, az az étel. Ne féljen elvarázsolni vendégeit valami újdonsággal, amit még nem készített el nekik. A kolbászt már ismerik, ezért próbáljon ki új és eredeti recepteket. Minőségi grillben kenyeret, zsemlét, akár pizzát is elkészíthet!

Ha a kerti parti egy kicsit nagyobb, akkor fontos, hogy mindenkinek legyen saját helye. Ezért válasszon nagyobb kerti étkezőasztalt, ahová vendégei gond nélkül leülhetnek és egész este jól érezhetik magukat.

fa kerti étkezőasztal
Érdekli a DESIGN KERTI ASZTAL GAZELLE?

Édes pont egy jó vacsora után!

Tudta, hogy grillen is készíthet finom desszerteket? Ha szeretné meglepni családját vagy barátait, készítsen nekik olyan édes finomságokat a grillen, amit még biztosan nem kóstoltak. De hova tegyük az összes hozzávalót, hogy kéznél legyen? Ebben a helyzetben minden grillmester számára jól jön egy kis oldalsóasztal a grillsütőhöz.

Ne feledkezzünk meg az ivási rendszerről

Hogyan biztosítható a legjobb felfrissülés? Készítsen házi limonádét. Tegyen jégkockákat fagyasztott bogyós gyümölcsökkel vagy mentalevéllel egy nagy kancsó vízbe. Díszítse a limonádét citrusfélék szeleteivel, szőlővel és áfonyával vagy reszelt gyömbérrel. Kerti étkezőasztala így egyszerűen meghajol a finomságok alatt.

 

kerti étkezőszék
Érdekli a DESIGN ÉTKEZŐSZÉK ERIKA ?

Ne hagyja, hogy a vendégek ajándék nélkül távozzanak

A grillezés elkészítése nagyon sok munka, de mindenképpen szánjon időt az apróságok előkészítésére. A vendégek el lesznek ragadtatva grillezéshez használt receptektől, dobozos sütitől vagy a papírzacskós házi grillkeveréktől.

A grillezésnek nem csak füstről, kolbászról, sörről és hangos zenéről kell szólnia. Felejthetetlen és érdekes élmény lehet, amivel kellemesen meglepi barátait. Egy minőségi kerti étkezőasztal és kényelmes kerti étkezőszékek csak aláhúzzák a kellemes hangulatot.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!

Leave a Response