close
DesignDolgozószobaNappali

Lámpák, mint művészet otthonunkban

1453054996588-1

Gondolkozik azon, hogy milyen lámpákat válasszon otthonába? A jól megválasztott világítás megfelelő hangulatot ad a térnek, és ugyanolyan fontos, mint a szoba összképét kiegészítő dekorációk. Olvasson tovább, hogy megbizonyosodik arról, hogy egy asztali lámpa vagy egy állólámpa is lehet design kiegészítő.

Egy lámpa kiválasztásakor betartunk az általános szabályokat és elveket, amelyeknek köszönhetően a lámpa betölti praktikus funkcióját. Ugyanilyen fontos, hogy melyik helyiségben tervezi használni a lámpát.

Dizájn fa lámpa
Érdekli a Fashion állólámpa?

Egy asztali vagy egy állólámpa, művészeti alkotás lesz hálószobájában

A hálószobában nincs szükség erős világításra, a gyerekszobában gondoljon arra, hogy a gyerekek mennyi órát töltenek tanulással, a nappaliban pedig olyan világítás jó, amely nyugodt légkört teremt. Ha azonban figyelmen kívül hagyja a lámpa kinézetét, a maradék kiegészítők vagy bútorok alapos kiválasztása kárba vész.

Jelenleg a különböző stílusú háztartásokba illeszkedő világítótestek széles választéka található. A lámpák között ia vannak olyan darabok, amelyek elsősorban művészeti, mint funkcionális elem és fényforrás lesznek. Ha felkeltette érdeklődését kínálatunkból egy asztali vagy állólámpa, nagy esélye van igazi műalkotást vásárolni.

Dizajn asztali lámpa
Tetszik a Maleah asztali lámpa?

Egyedülálló asztali és  állólámpa otthonában

Lámpáink többsége kézzel készül, így mindegyik egyedi, egy művész kezei által alkotott.

A fényűző Fashion állólámpa uszadékfából készült, így a művészi érték mellett a fa történetét olyan helyekről is elhozza otthonába, amelyekről talán nem is tudott. A klasszikus elegancia szerelmeseinek a Kingdom állólámpát ajánljuk, amely egy csodálatos csillárra emlékeztet.

Egy asztali lámpa nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából, dolgozószobából vagy hálószobából sem, ahol fénye segíti az olvasást, a munkát vagy a tanulást. De egy asztali lámpa is lehet olyan műalkotás.

Kingdom állólámpa
Érdekli a Kingdom állólámpa?

A Maleah design asztali lámpa a Bauhinia trópusi növény, más néven orchideafa ágaiból készül. Az ágak korall alakúak, így a lámpa kialakítása tökéletesen ötvözi a természetes megjelenést a tengeri bájjal.

Világítsa meg otthonát Estilofina lámpákkal, amelyek nem csak fényükkel, hanem megjelenésükkel is megvilágítanak és elvarázsolnak minden teret. Széles kínálatunkban mindenki megtalálja, amit keres.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!

adminbloghu

The author adminbloghu

Leave a Response