close
Nappali

Hogyan tervezzünk nappalit ART DECO stílusban? Az időtlen stílus továbbra is az elegancia és a funkcionalitás megtestesítője.

Hallott már az Art Deco stílusról? Ha a művészi lélek szunnyad Önben, kapcsolja be művészi receptorait!

Ezt a stílust gyakran “harmincas évek stílusának” nevezik, bár az első világháború előtt kezdett kialakulni. A húszas években szó szerint világszerte megtapasztalta hírnevét. Mondhatni szecessziós születésű.

Hagyja, hogy elragadja magát az Art Deco stílus luxusa és dekadenciája

Ha szereti a geometrikus mintákat, amelyek különféle felületeket és anyagokat díszítenek, ez a stílus az Ön nappalijába készült. Az Art Deco kétségtelenül a kontrasztos színek ízléses bemutatója.

Leggyakrabban azonban a fehér és a fekete kombinációját használják benne. Jelenleg sok filmsztár és művész kedvelt stílusa, különösen esztétikája és bizonyos exkluzivitása miatt. 

Tetszik a DIZÁJN NIKOLAI SMARAGDZÖLD FOTEL ?

Arany kerek dohányzóasztal, mint az Art Deco szíve

A különféle drága és ritka természetes anyagok szó szerint tagadják a minimalizmust és az aszkézist. Akár kerek tárgyalóasztalt, akár Art Deco smaragd kanapét választ, a funkcionális és időtlen stílust választja, amelyben igazán az utolsó kortyig élvezheti a luxus érzését.

A nappalija virágozni fog az eleganciától, ugyanakkor olyan hely lesz, ahol teljes potenciálját kihasználhatja, bármit is csinál. Egy kényelmes smaragd kanapé a legmagasabb kényelmet nyújtja, és ezzel látogatása úgy érezheti magát, mint egy elnöki lakosztályban.

arany art deco csillár
Érdekli a DIZÁJN WALTER ARANY FÜGGŐLÁMPA?

Ez az érzés még intenzívebb lesz, ha üveg-, márvány- vagy fafelületű teázóasztal mellé helyezi. Ne díszítsen általánosan kapható tárgyakkal, hanem törekedjen az exkluzivitásra és az eredetiségre.

Nem lép félre, ha egyiptomi, római vagy kínai témákat vesz fel. Főleg a fantáziáját, az egyszerűség érzését használja, és nyúljon a tiszta és kényelmes vonalakért. Az ilyen stílusú bútoroknak a szabványon felüli értékűnek kell lenniük, amelyért egyszerűen fizetni kell.

Érdekli a DIZÁJN ADAN ZÖLD KANAPÉ ?

A filmsztárok élete karnyújtásnyira van

Úgy hangzik, mint egy hollywoodi film híres jelenete? Egy kis képzelőerővel a filmsztárokéhoz hasonló életet élhet át. Ha nem fél a nagyobb változásoktól, mindenképp az Art Deco stílust ajánljuk.

Estilofina bútoráruházunkban Art Deco stílusú dohányzóasztalok és kanapék széles választékát kínáljuk Önnek.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!

Leave a Response