close
DesignKonyhabútorokNappali

Hogyan készítsük el a legszebb karácsonyi asztalt? Adunk tanácsot!

Hogyan készítsük el a legszebb karácsonyi asztalt? Adunk tanácsot!

Az első dolog, amiről jó előre meg kell győződnie, az a hely, ahová az étkezőasztalt szeretné elhelyezni, méretei és alakja megfelel-e családja minden tagjának. Egy kis konyhában nagy karácsonyi étkezőasztal nem mutat jól. Egy kerek asztal remek választás kisebb lakások számára, nemcsak a design szempontjából, ha közepen lévo lábú asztalt választ, akkor több ember is elfér. Praktikus, hogy a vendégek kényelmesen elérhetik az ízletes finomságokat, és egyben jól láthatják egymást.

STÍLUSOS ÉTKEZŐASZTAL ROCOCO 180 CM EZÜST MÁRVÁNY
STÍLUSOS ÉTKEZŐASZTAL ROCOCO 180 CM EZÜST MÁRVÁNY

Karácsonyi vacsora – ötletek, tippek, inspiráció

A szenteste egy különleges nap, amelyet a közeli családtagokkal ünnepelünk, de ugyanakkor egyedülálló alkalom a távolabbi családtagokkal való találkozására is. Bár a karácsony az év legszebb időszaka, néhányunk számára kissé megterhelő lehet. Nagyon sok dolgot kell elvégezni, és korlátozott idő áll rendelkezésre. A dolgozó emberek különösen megterheltnek érezhetik magukat, amikor megpróbálják a karácsonyi tevékenységeket belezsúfolni az amúgy is korlátozott “szabad idejükbe”.

Ha pontosan így érzi magát, itt az ideje használni egy stratégiát. Az az érzés, hogy mindent kézben tarthatunk, sokkal kellemesebb, mint az az érzés, hogy úgy hajtunk, mint a Mikulás rénszarvasai. Stressz nélkül is tölthetjük a karácsonyi ünnepeket, ha mindent jól időzítünk – sütés, főzés, takarítás, vásárlás. Nagyon sok tennivaló van karácsony előtt. Annak ellenére is, hogy sok feladatunk van, próbáljuk kiküszöbölni a karácsony előtti rohanást.

Hogyan válasszunk?

A követelményeket egy összecsukható asztal teljesíti. Ha már rendelkezik összecsukható asztallal, akkor kiváló alkalom nyílik arra, hogy az ünnepek alatt használja. Az étkezőasztal méretétől függően gyorsan és egyszerűen bontható ki kevesebb, mint három perc alatt.

ÉTKEZŐASZTAL BŐVÍTHETŐ NAYANA 210/300 CM
ÉTKEZŐASZTAL BŐVÍTHETŐ NAYANA 210/300 CM

Maga az étkezőasztal áll az ebédlő középpontjában, ezért fontos, hogy olyat válasszon, amely nem csak a térnek felel meg, hanem az életmódjának is. Ha nagyobb lakása vagy háza van, akkor egy téglalap alakú összecsukható asztal ideális választás lesz az Ön számára. E-boltunkban többféle összecsukható asztalt talál. Annak érdekében, hogy ne vesszen el a különféle összecsukható konyhai asztalok modelljeiben, először nézze meg a fotókat, és fontolja meg: a családtagok számát, a vendégek gyakoriságát és a konyha méretét.

STÍLUSOS ÉTKEZŐ ASZTAL JONATHON
STÍLUSOS ÉTKEZŐ ASZTAL JONATHON

A családtagok rendszeresen találkoznak az ebédlőasztalnál reggelire, ebédre, vacsorára vagy más ünnepi alkalmakkor. Az asztal méretének és a székek számának a család igényeihez kell igazodnia. Remek ötlet egy ünnepi dekoráció hozzáadása az étkezőasztal közepéhez. Egy dolgot azonban szem előtt kell tartani, hogy ne legyen olyan dísz, aminek erős az illata, vagy valami olyan nagy, hogy kevés hely maradjon minden másra – például a fantasztikus halra vagy salátára, amelyet egész nap készített.

Akár karácsony estéjét családjával vagy barátaival tölti, a jól elhelyezett és gyönyörűen díszített asztal egy kis eleganciát kölcsönöz az ünnepi hangulatnak, és olyanná válik, amelyet minden jelenlévő értékelni fog. Nyissa meg az ajtót az örömteli karácsonyi szezon előtt, engedjen új lehetőségeket és győzze le az akadályokat. Az Estilofina sok sikert kíván az új évben.

Lehet egy nagy változásra inspiráltuk. A lenti megjegyzésekben tudassa velünk, mi a kedvenc téli dekorációja.

Meglátogattuk vásárlóinkat, tudjon meg többet itt.

Tags : asztalkaracsonyi asztalkonyhabutorszekunnepek

Leave a Response