close
Nappali

Fából készült dohányzóasztal – 6 tipp az ápoláshoz

A legtöbb esetben egy kanapé a nappali fő eleme. Bútordarab, ahol a család találkozhat, élvezhetik a népszerű filmeket és a beszélgetéseket. A kanapé gyakran dominál, amelyre minden tekintett összpontosít. De mi lenne, ha két olyan darabot választunk, amelyek dominálnak és együttesen teremtenek tökéletes harmóniát. Gondolja, hogy ez nem lehetséges? Meggyőzzük Önt az ellenkezőjéről. A fából készült dohányzóasztal kiváló választás bármilyen belső kialakításhoz. Kitűnik a minőségben, pontos kivitelezésben és utoljára, de nem utolsósorban a klasszikus szépségben. Ma elkészítettünk egy listát 6 tippről, amelyek segítenek a rendszeres ápolásban.

Stílusos dohányzóasztal Massive sheesham
Stílusos dohányzóasztal Massive sheesham

1. Helyezze a dohányzóasztalt hőforrástól távol

Kandalló, radiátor, fűtőcsövek – a hőforrások rémálmok egy dohányzóasztal számára. A túlzott hő kiszáradást és a felület károsodását okozza. A sérülések elkerülése érdekében helyezze az asztalt hőforrástól távol. Ugyanez a szabály vonatkozik minden fabútorra.

2. A fából készült dohányzóasztalnak nem szabad közvetlen fényben állnia

Kerülje a dohányzóasztal közvetlen elhelyezését a napfényen. A napsugarak és a hő nagyon gyorsan elbánnak a dohányzóasztal felületével. Ha nem tudja elkerülni ezt a problémát, azt javasoljuk, hogy állítsa be a redőnyöket úgy, hogy a fény ne essen az asztalra. A sötétítőfüggöny szintén a megoldások közzé tartozik.

3. A páratartalom a lakásban nem haladhatja meg a 45% -ot

Ebben az esetben nem csak a bútorok gondozásáról, hanem a teljes páratartalomról van szó, amely egészségünknek is megfelelő. A lakás páratartalmát 40% -45% -on belül kell tartani. Téli hónapokban, amikor a páratartalom az adott határérték alá esik, nedvesítőt kell használni, nyári hónapokban pedig páramentesítőt vagy légkondicionálót.

Stílusos dohányzóasztal Argentinas X
Stílusos dohányzóasztal Argentinas X

4. Karcolás védelem

Tálcák vagy a poháralátétek lehetővé teszik a karcolások vagy a csúnya körök hatékony elkerülését. Manapság olyan szép és stílusos kiegészítők találhatók, amelyek gyakorlati és esztétikai értelműek egyben.

5. Ne helyezzen alkoholt, körömlakklemosót vagy más oldószert az asztal közelében

A fából készült dohányzóasztalt mindig felület kezelés jellemzi. A felületkezelés megakadályozza a fa gyors károsodását, de viszont sok oldószerrel reagál. Ha oldószer ömlött az asztallapra, a felületi réteg megsemmisítése által okozott kár nagyon gyorsan bekövetkezik. Ne kockáztassa a bútorok károsodását.

6. Kérjen a gyártótól tanácsot a gondozásról

Remek lépés a fabútorok gyártójával vagy eladójával folytatott konzultáció. Egy szakértő tud adni Önnek tanácsot, hogy milyen tisztítószereket és készítményeket használhat az adott bútordarabra. Így elkerülheti a nem megfelelő tisztítószerek vásárlását, amelyek nem alkalmasak a dohányzóasztalra.

Olvasson tovább a masszív fából készült étkezőasztalokról. Tudjon meg többet itt.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!
Tags : dohányzóasztalfa

Leave a Response