close
DesignKonyhabútorokNappali

Látogatás vásárlónknál III. – amikor a belsőtérben nyugalom uralkodik

Az otthon mindannyiunk számára fontos hely. A koronavírus-járvány idején minden eddiginél több időt kezdtünk otthon tölteni. Hirtelen számunkra otthoni térünk már nem csak a pihenést szolgálta. Sokaknak munka sarkot kellet készíteni, hogy jobban összpontosíthassanak a napi munkára. A hellyel való együttműködés inspirációja különösen nagy szükség volt. Ezért született egy ötlet a fejünkben. Meglátogatjuk ügyfeleinket otthonukban, és így új ötleteket és inspirációkat hozunk Önnek. Ma ismét azon kaptuk magunkat, hogy meglátogattuk kedves vásárlónk otthonát, amelyből a nyugalom helyét varázsolta, ahol öröm időt tölteni.

A pihenésre csábító nappali rész

Rögtön az elején megdöbbentett bennünket az egész belső térből lélegző jólét és nyugalom. A csodálatos szürke kanapé a hatalmas Lorenzo komóddal kombinálva első pillantásra felkelti a figyelmet. A béke és a kényelem, amelyet minden egyes részecske sugároz, közvetlenül arra csábít, hogy tegye fel a lábát egy időre és lazítson.

LUXUS KOMÓD LORENZO 160
LUXUS KOMÓD LORENZO 160

A belsőtér erőssége az egyes elemek funkcionális és ízléses oldalának kombinációja. A Nara puff kényelmesen eltöltött pillanatokra csábít, és egyúttal az egész belső tér tökéletesen funkcionális elemét képezi. A nappalit végül egy Bethany design polc egészíti ki, amely tökéletesen betölti a tárolóhely szerepét, és ugyanakkor formájával és átfogó kialakításával érdekes hatást hoz a lakótérbe.

STÍLUSOS PUFF NARA - SÖTÉTZÖLD
STÍLUSOS PUFF NARA – SÖTÉTZÖLD
STÍLUSOS POLCSZEKRÉNY BETHANY - 2 DB-OS SZETT
STÍLUSOS POLCSZEKRÉNY BETHANY – 2 DB-OS SZETT

Munka sarok, tele produktivitásal

Az otthoni munkavégzés határozottan nem olyan egyszerű, mint azt a koronavírus-járvány előtt gondoltuk. Elengedhetetlen a munkasarok létrehozása, amely motiválja Önt a napi feladatok ellátására. Nagy izgalommal töltött el az a munkasarok, amelyet ügyfelünk valódi tölgyfából készült konzol asztal és barna árnyalatú Dominik szék használatával tudott létrehozni.

STÍLUSOS KONZOL ASZTAL FRINGE, 120 CM, VAD TÖLGY ÉS ÉTKEZŐSZÉK DOMINIK
STÍLUSOS KONZOL ASZTAL FRINGE, 120 CM, VAD TÖLGY ÉS ÉTKEZŐSZÉK DOMINIK

Az egész munka háttér ipari stílust képez, és egyúttal lehetőség nyílik egy igazán ötletes természeti forrás felfedezésére. A munkaterület tökéletesen illeszkedik az egész térbe.

A közös pillanatokhoz készült étkező rész

A közös étkezés az egyik alapvető rituáléhoz tartozik. Élvezzük a pillanatokat és új energiát merítünk. A Nadida étkezőasztal a hagyományos stílus csodálatos megjelenését hozta vásárlónk belső terébe. A Brinley étkezőszékkel létrehoznak egy egészet, ahol kellemes pillanatokat tölthet kedvenc ételei mellet.

ÉTKEZŐASZTAL NADIDA 160 CM FURNÉRLEMEZEK
ÉTKEZŐASZTAL NADIDA 160 CM FURNÉRLEMEZEK
ÉTKEZŐASZTAL NADIDA 160 CM FURNÉRLEMEZEK
ÉTKEZŐASZTAL NADIDA 160 CM FURNÉRLEMEZEK
STÍLUSOS ÉTKEZŐSZÉK BRINLEY BARNA MŰBŐR
STÍLUSOS ÉTKEZŐSZÉK BRINLEY BARNA MŰBŐR

Azonnal megszerettünk vásárlónk belső terét. Nagyon hatékonyan ötvözi azokat az elemeket, amelyek együtt funkcionális kialakítást és esztétikai élményt nyújtanak.

Ha érdekelte cikkünk, lépjen be más vásárlónk belső terébe itt.

Leave a Response