close
DesignNappali

Hogyan kell berendezni egy garzonlakást? Van 5 tippünk számára.

Lehet-e felfújható egyszobás lakás? Valószínűleg nem, de az összecsukható biztosan igen! Egy kis tér berendezése nem csak kihívás lehet valakinek, hanem egyben szórakoztató is. Attól függ, hogyan állunk hozzá.

Minden, ami egy garzonlakásban ki- és összecsukható, biztosan megtalálja pótolhatatlan helyét. De egy dolog biztos! Ebben az esetben a kompromisszumok napirenden lesznek. Hogyan lehet egy garzonlakást kényelmesen és úgy berendezni, hogy egyben légiesen is érezze magát benne? Van néhány tippünk.

smaragd kétszemélyes kanapéágy
Érdekli a DIZÁJN ÁGYAZHATÓ KARLYN KANAPÉ?

1. Igazítsa az elképzeléséhez

Gondoljon az igényeire. Ez nem egy motivációs könyv részlete, hanem a fő tanács egy kisebb tér díszítéséhez. Nyugodtan írja le őket papírra, és rangsorolja fontosságuk szerint, vagy adjon hozzá egy százalékot. Ez a lista lakberendezési almanachként fog szolgálni.

Ön tudja a legjobban, hogy jelenleg mire van szüksége, hogy mi lesz pár év múlva, az most nem fontos. Ha szeret kerékpározni, ne féljen a konyha rovására több helyet adni kerékpárjának. Ha szeret zenélni, nincs semmi baj azzal, ha a zongora a domináns eleme a stúdiólakásnak. Minden a hobbijaitól és preferenciáitól függ.

2. Legyen minimalista

A minimalizmus most sokkal hangsúlyosabb, mint valaha. Nem csak nagyon felszabadító, de ökologikus is, hogy ne vásároljunk feleslegesen, és adjunk tovább felesleges dolgokat. Ha ezt a megközelítést választja, stúdiólakása mélyen lélegzik majd.

Ne feledje, ebben az esetben a kevesebb mindig több. Egy bársonyhuzatú összecsukható kanapé bárasztallal és egy kis komóddal így egy garzonlakás szívét alkothatja, ahol egy fárasztó nap után kiengedheti a gőzt és új erőre kaphat. Néha tényleg kevés is elég a boldogsághoz és az elégedettséghez.

3. Kényeztesse magát egy csipetnyi eleganciával

Bútorválasztáskor még garzonlakás esetén sem kell kerülni a sötét vagy “nehezebb” anyagokat, mint például a bársony. Bársony kanapé egy kis exkluzivitást és eleganciát kölcsönöz még egy kisebb térnek is. Egy kisebb bárasztal viszont aláhúzza minimalizmusát és bizonyos kompaktságát. Ne féljen merészebb lenni, mert ha végiggondolja, az eredmény megéri.

Tölgy és fekete fém bárasztal
Tetszik a BÁRPULT NEAL 120 CM VAD TÖLGY?

4. Ne féljen kombinálni

Általában a világos színek vizuálisan növelik a teret. Azonban nem kell kizárólag a fehérre menni. Használhat krémszínű vagy világosabb szürkét is, és bátran élénkítheti a világos alapot különböző árnyalatokkal vagy mintákkal. Bársony kanapéval és kerek bárasztallal jól mutat majd egy jellegzetes padló, egy kisebb mintás szőnyeg vagy egy függöny.

5. Multifunkcionalitás mindenek felett

Az elrendezés során előfordulhat, hogy az ágy több helyet foglal, mint amennyit szeretne. Nos, ez a helyzet is megoldható. Egyszerűen rögzítse összecsukható falhoz. Ezzel sok helyet takaríthat meg, és a kényelem érintetlen marad.

Egy kis garzonlakást úgy berendezni, hogy ne érezze magát szűknek benne, nehéz lehet, de egy kis fantáziával olyan helyet varázsolhat maga elé, ahol úgy érzi, a saját birodalmában van. Szóval csak bátran, hajrá!

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!

Leave a Response