close
media_images_org_file0028231

Azok, akik szeretnek otthon egy jó könyvvel pihenni, értékelni fogják, ha otthon megtalálják a saját olvasó kuckójukat. Minden bizonnyal nem hiányozhat belőle a kényelmes és kellemes olvasófotel. Manapság sokféle anyag, szín és forma közül választhat. A választás kizárólag Öntől függ, válasszon olyan fotelt, amelyben kényelmesen fogja érezni magát, és kellemes időt tölthet el rajta egy könyvvel vagy egy pohár jó borral. A fotel kiváló kiegészítés a hálószobába vagy a nappaliba. Választhat olyan állítható magasságú fotelek közül is, amelyek ideálisak, ha az asztalánál is tervezi használni őket. Segítünk kiválasztani a fotelek széles választéka közül.

Az anyag a kényelem alfája és omegája

Az anyag, amelyből az olvasófotel készül, nagy részét képezi annak, hogyan fogja érzi magát a fotelben ülve. Válasszon olyan természetes anyagok, amelyek nemcsak kényelmes, hanem kellemes is a bőrrel érintkezve. Az ideális anyag a bőr. Kellemes, puha és kényelmes. Sőt, jól alkalmazkodik, és ezért a fotelben ülve maximális kényelemben fogja érezni magát. A szintetikus bőr egy kicsit kevésbé lágy, de ugyanakkor nagyon kényelmes, és a bútorokhoz luxus benyomást ad. Ilyen például a CHESTERFIELD fehér színben, amely igazán pompázó és dizájnos. A szintetikus bőr a klasszikus bőrrel ellentétben könnyebben tisztítható és karbantartható.

Luxus fotel Fairy barna - fehér
Luxus fotel Fairy barna – fehér

Állítható magasságú székek

A beállítható magasság nem fontos, ha a fotelt csak olvasásra fogja használni valahol az olvasó sarokban. Ha azonban a fotelt más célokra is készül használni, például, ha a magasságát a dolgozó vagy az étkezőasztalhoz kell igazítani, akkor jó, ha van lehetőség a fotel magasságának beállítására. Ezt kínálja a LEO fehér színben, amely egyben forgatható. Az állítható magasságnak köszönhetően bárszékként is használhatja a bár asztalhoz.

Forgó fotel Leo - fehér, olvasófotel
Forgó fotel Leo – fehér

Fotel kartámasszal vagy anélkül

A foteloknak különösen kényelmeseknek kell lenniük. Az ideális fotel ötvözi a kényelmet és az elegáns megjelenést. Végül, de nem utolsósorban, a kartámaszok hozzájárulnak a fotel kényelméhez. Ha az író vagy étkezőasztalnál tervezi használni a fotel, akkor jobb, ha kartámasz nélküli fotelt vásárol. A Salvatore rendelkezik kartámasszal, ezen kívül pedig kellemes formájú, ami még kényelmesebbé teszi. A Hailey fotel nem rendelkezik kartámaszokkal, de hiányuk miatt sem veszítette el kényelmét.

Stílusos fotel Hailey szürke
Stílusos fotel Hailey szürke

Hogyan nyűgözzük le ügyfelünket? Következő cikkünkben megtudja melyik a legmegfelelőbb fotel vállalkozók számára.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!
Tags : bőr foteldizajndizájnos foteldolgozoszobafotelfotelekolvasókuckóolvasószoba
adminbloghu

The author adminbloghu

Leave a Response