close
Dolgozószoba

A dohányzóasztal és a bútorok – 3 ellenség a takarításban

dizajnovy-konferencny-stolik-island-80-cm-akacia-001

A bútorok gondozása során mindenekelőtt arra próbálunk gondolni, milyen tisztítószerek segítenek őket mindig szépnek tartani. Bizonyára már találkozott olyan forrásokkal és általános tanácsokkal az interneten, amelyek segítenek javítani a bútorok állapotát. Lehet kipróbálta őket, de lehet hogy nem volt rá bátorsága. Ezt határozottan jól tette. Az interneten sok hazugság található, amelyek egyáltalán nem vezetnek gyönyörű és ragyogó bútorokhoz. Ellenkezőleg. Az ő segítségükkel gyorsan visszafordíthatatlan károkat hozunk létre. A mai cikkben bemutatjuk a dohányzóasztal és bútorok kezelésével kapcsolatos három leggyakoribb mítuszt.

1. El a kezeket nagyon gyorsan az ecettől

Találkozott már olyan állítással, hogy a borecet segít javítani a bútorok állapotát? Hála neki, a bútoroknak ismét újszerűnek kell lenniük. Ez a kijelentés azonban az egyik legnagyobb tévedés, amely előfordulhat. Az ecet nem megfelelő tisztítószer a dohányzóasztalhoz és a bútorokhoz, amelyekhez gyakran ajánlják. Borecet használatakor gyors reakció léphet fel az ecetsav és a fa kezelésére használt vegyi anyagok között. A dohányzóasztal és a bútorok nemhogy visszanyerik az elveszett fényt, hanem inkább csúnya foltokat hoz rajtuk létre, amelyektől nem szabadul meg. Ebben az esetben nem érdemes kockáztatni, és a tisztítás során fektessenek be minőségi és tanúsított tisztítószerekbe.

Luxus dohányzóasztal Subway
Luxus dohányzóasztal Subway

2. A citromlé és a bútor nem tartoznak egymáshoz

A bevált internetes receptek egyike a citromlé. Ugyanolyan varázslatos tulajdonságoknak tulajdonítják, mint a borecetet. Ebben az esetben azonban a probléma ismét az, hogy a citromlé citromsavból áll. Itt is ugyanaz a reakció történik, mint amit az ecettel mutattunk be. A citromsav is könnyen reagál a fa festék bevonatokkal. Ez a reakció ismét foltok és térképek képződését eredményezi a bútoron. Noha ez inkább a szilárd bútorokkal való kapcsolatos probléma, ilyen problémák a furnérlapból vagy más anyagból készült bútorokkal is felmerül.

Dohányzóasztal szett Factor sheesham 2 részes
Dohányzóasztal szett Factor sheesham 2 részes

3. Fogkrém szódával keverve

A otthoni trükkök kategóriája közül ez az utolsó népszerű duó, amely a honlapok szerint biztosítja a csészétől és tányértól lévő csúnya körök, foltok tisztítását. Mindenekelőtt ügyelni kell arra, hogy ezek a foltok egyáltalán ne jelenjenek meg a dohányzóasztalon és a bútorokon. Ha azonban nem volt szerencséje, ideje bevetni a bevált eszközöket. A szóda és a fogkrém gyakran nagyobb károkat okoz, mert soha nem tudhatja, lehet-e reakció az otthoni tisztítókészítmény és a fa gondozására használt olaj vagy viasz között.

Az otthoni tanácsoknál ne felejtse el, hogy sok esetben nem annyira beváltak, mint amilyennek látszanak. A pozitív visszajelzés az interneten nem azt jelenti, hogy a tisztítási eljárás az Ön esetében is megfelelő. Használjon ellenőrzött és tanúsított, certifikált tisztítószereket a dohányzóasztal és bútorok tisztítására.

A fa garantálja a minőséget és az időtlenséget, ugyanakkor az egyéb anyagokkal való kombinációnak köszönhetően modernnek és divatosnak is tekinthető. Ezen kívül luxus megjelenése van. Merítsen ihletet az egyedi, fából készült bútorok választékából, amelyek könnyen illeszkednek belső tereibe itt.

Mint mindig, köszönjük a cikk elolvasását. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés szakaszban!

Tags : bútorokdohányzóasztal
Miroslava Sabolová

The author Miroslava Sabolová

Leave a Response